Най – добрите зимни съвети за булчински грим Стилове в живота

Обичам идеята за зимни сватби, използването на живи цветове и бриз във въздуха, но зимните сватби имат своите недостатъци. По време на зимата нашата кожа става напукана и суха, поради тази причина зимният булчински грим се счита за малко сложен. Всичко това не трябва да ви спре да търсите пушенето горещо във вашата сватба; в края на краищата е денят, в който мечтаеш ... правилно?

зима bridal makeup

За да изглеждате перфектно по време на сватбата си, трябва да имате предвид някои фактори и днес ще споделя някои насоки, които ще работят като чар.

Овлажнявайте и изцеждайте: Сухата зима изсушава кожата ни лесно, което може да доведе до зачервяване, тъпота и за да се избегне подобна ситуация, е важно да се предприемат превантивни мерки. Започнете да овлажнявате и ексфолирате кожата си редовно през седмиците, водещи до сватбата, тъй като това ще подобри вашето тяло. В края на краищата, не искате да поставите грима върху сухата и люспеста кожа, нали? Колкото по-добра е кожата, толкова по-добър грим ще изглежда.

Право основен грим: Тъй като нашата кожа изсъхва през зимата, е много важно да изберете базов грим според температурата. Използвайте хидратиращ грунд, тъй като това помага за предотвратяване на суха и люспеста кожа; прави кожата копринено гладка и основата се плъзга лесно след използване на грунд. Когато говоря за фондацията, имам предвид зимната основа .... Да, трябва да включите основния грим според времето. Отидете на фундаменти на основата на силикон, тъй като те са лесни за работа особено през зимата и подбират прахообразни основи, тъй като течните основи не работят добре в студено време.

Виж повече: Как да нанесете маска върху очите

Устни: Не бихте искали да имате напукани устни по време на D-DAY нали? Така че, изберете червило, което съдържа пчелен восък вместо вазелин, тъй като пчелен восък ще запази устните си хидратирани и овлажнени. Изберете ярко червило, независимо дали е яркочервен или ярък корал, тъй като те изглеждат добре по време на сватбата и избират дълготраен нюанс. За да направите червилото си по-дълго, използвайте LIPLINER, Да. Дори ако не ви харесва да го носите, използвайте устните, тъй като това ще ви спести живота.

Най - добрите зимни съвети за булчински грим Стилове в живота

• Нанесете прах за прах или използвайте основата, за да изравнявате устните

• Сега, уреждайте устните си с помощта на устна лайнер, съответстваща на сянката на червилото

• Нанесете червило и намажете над червилото с помощта на тъкан

• Повторно нанасяйте червилото и червилото ще издържи цял ден

Грим за очите: Избор на очна линия и маскарад, които са водоустойчиви и размазани, защото ще пролеете сълзи по време на "Бидай" и не искате да изглеждате като някой ви ударил. Използвайте кафяво очила за водна линия, ако сте средно до слаб тон и ако имате малки очи, използвайте бяло очна линия за да ги направите да изглеждат по-големи. Можете също така да отидете за тъмно тъмносиньо спирала, за да постигнете по-голям ефект на очите, не носете кафява маскара, тъй като това ще ви накара да изглеждате зле или уморени. Избягвайте сенките на очите, които съдържат вазелин, тъй като те не се препоръчват за студено време, а вместо това използвайте прах за очи за прах.

Изчервявам се: Сватбата не означава розови бузи, отиват за естествени нюанси. За да познаете естествения си нюанс, стиснете бузите си, докато не видите някакъв цвят и това е вашият естествен нюанс. Избягвайте кремавите ружове през зимата и отидете на мус, тъй като те няма да изсушат кожата ви.

Някои бързи съвети:

  • Не прегрявайте студената си стая, тъй като това ще влоши проблема ви със сухата кожа. Знам, че желаете топлина по време на зимата, но за това е необходимо да намерите подходящата температура за Вашата стая и кожата си.
  • Овлажнява овлажнява и овлажнява. Нанесете лосиони и кремове върху леко влажна кожа, тъй като тя лесно ще я абсорбира.
  • Използвайте продукти, които не съдържат алкохол през зимата, тъй като продуктите, които са на алкохол, са склонни да отнемат влажността на кожата.
  • Пийте много и много вода, през зимата не се чувстваме като питейна вода, но това дехидратира нашата кожа, която може да изглежда скучна.

Продължавайте да се усмихвате и следвайте съветите и ще разтърсите деня си.

Изображения Източник: 1, 2

Leave A Comment

40 + = 50