Най – добрите торбички за пътуване с велосипед в Индия | Стилове в живота

Планирате да излезете за приключенска дейност? Какво ще носите? Какви аксесоари да носите? А обувките? И много други такива въпроси ни идват на ум. Но ние всички забравяме най-важното - чантата ни. Ще се грижиш за чанта с механизми?

Торбичката е най-пренебрегваната част от облеклото. Ако мислите ясно, ще се грижите по-голямата част от времето; затова трябва да го обмислите преди всичко. Най-важното е да помислите дали ще отидете за по-дълги пешеходни преходи.

Обикновени и едрогабаритни пътни чанти:

Тук има няколко вида торбички, които да ви помогнат да изберете точната чанта.

1. Дъфъл торба:

зъбно колело bags

Торбичка за скоростна кутия е голяма цилиндрична торбичка с капак за затваряне на горната част. Те са предназначени за тежки задължения. Те идват с подплатени раменни колани. Поради неговата цилиндрична форма, той се нарича и подвижен багажен носител и големи валяци за платно. Той е доста предпочитан сред военните личности, поради огромното си пространство.

2. Alice Gear Bag:

Алис Gear Bag

ALICE, чанта за асансьори, ALICE означава индивидуално оборудване за индивидуално носене. Специалната особеност на тази торба е, че тя може да стои с горещо време, студено време и дори сухо артистично студено. Има капачка за затваряне, с допълнителен скок, закрепен с пластмасова скоба. Това е стилна чанта за скоростна кутия, която може да бъде използвана от някого за всякакви цели.

3. Camouflage Gear Bag:

камуфлаж Gear Bag

Камуфлажната чанта е същата като всяка чанта за скорости, но в камуфлажни цветове. Той идва във всички стилове. Това е направено за всички ентусиасти на камуфлаж. Те често са копия и се използват от обикновените хора.

4. Butt Gear Bag:

приклад Gear Bag

Торбичката е с малка до средна големина. Носена е над колана; точно над флирчата чанта.Това се използва най-вече от войниците, за да носят основно бойно оборудване, като си държат свободни ръце. Той може да се използва и за ежедневна употреба в колежи.

Виж повече: Предполагам чанти за жени

5. Assault Gear Bag:

нападение Gear Bag

Предпазната торба е създадена за тежки мисии. Те са с подплатени рамене и ремъци, както и с ръкохватка за транспортиране. Известен е с размерите си. Следователно той е идеален за моряци, туристи и много други подобни дейности.

6. Военна екипировка:

военен Gear Bag

Според името, това е чантата за военни екипи. Те са здрави и могат да издържат през всяко време. Тя може да носи много неща, като по този начин ви помага да оцелеете без дни. Малките джобове се използват, за да запазят неща като радио или дори оръжие.

Виж повече: Fossil Дамски чанти

7. Trekking Gear Bag:

Трекинг Gear Bag

Торбичките за трекинг са здрави и издръжливи. Точно с това се използва името за преходи. Те обикновено имат подплатени рамене и каишка. Той е изключително просторен. Тя ви позволява да прикрепите спалното си чантиче отдолу. Те са изработени от полиестер, което го прави водоустойчив. Така че можете да го използвате дъждове и сняг.

8. Спортна торба:

спортен Gear Bag

Чанта за спортни съоръжения е чанта за скоростна кутия за носене на спортно оборудване. Той е предимно силен и просторен. Те ви позволяват да запазите кърпа, обувки и дрехи. Това е предимно средно големи.

Виж повече: Детски столчета за чанта за бобчета

9. Scuba Gear Bag:

леко водолазен дихателен апарат Gear Bag

Оборудването за гмуркане се използва за торбички. Той е най-вече водоустойчив. Тя е малка до средна. Използва се от моряците.

Торбата за скоростна кутия трябва да бъде внимателно подбрана. Вижте каква е целта, продължителността на употреба и удобството ви. Най-вече те са силни и последни. Тя ви дава хладен и обратно поглед. Можете да го използвате за колежа, училище, екскурзии и на открито.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =