Най – добрите слънцезащитни продукти за мазна кожа в Индия | Стилове в живота

Естественото масло в кожата Ви често варира, подложено на различни метеорологични условия и дори на способността на кожата ви да контролира. натуралното масло, което в малко количество е желателно, се нарича себум, който се отделя от порите на кожата ви. Често излишната продукция на себум увеличава тези пори, позволявайки на излишните замърсявания и масло да се придържат към него, като по този начин причиняват алергии и акне.

След това има суровото слънце, което получава малко повече отклонение в по-меките по-деликатни слоеве на кожата ви, които увреждат клетките на кожата отвътре. Ето защо има някои слънцезащитни продукти на разположение, които се погрижат специално за мазните кожи, така че масло може да се съдържа, докато SPF прави своя магия.

Слънцезащитни продукти за мазна кожа в Индия:

Ето нашите 9 най-добри слънцезащитни продукти за мазна кожа, налични в Индия.

1. Слънцезащитно средство за органична реколта за мазна кожа:

слънцезащитни продукти for oily skin

Органичната реколта, както ви обещава, ще ви даде перфектна комбинация от органични екстракти, смесени със защитен слънчогледов крем, който ще ви осигури перфектната защита от слънчеви бани с UV A и B грижи. Основната съставка на маслиновото масло не трябва да ви заблуждава, тъй като зехтина не само овлажнява кожата ви, но и поглъща естественото масло от лицето ви, като ви оставя суха и матирана. Това е най-доброто слънцезащитно средство за мазна кожа.

2. Kaya Skin Clinic Ежедневна употреба на слънцезащитни продукти за мазна кожа:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 2

Ежедневна защита от слънце за вашата мазна кожа, слънцезащитни продукти на Kaya имат SPF15, който образува защитна обвивка срещу кожата ви, която ще абсорбира суровите лъчи, така че кожата ви да остане защитена. Освен предпазването от слънцето, Kaya, която е марка за обработка на кожата, също се грижи за увредените клетки, като подновява и подмладява кожата от клетъчното ниво. Това е добро слънцезащитно средство за мазна кожа.

3. Lotus Herbals 3 в 1 Matte Lock дневно слънцезащитен крем:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 3

Осигурявайки ефект от 3 на 1, основната функция на този продукт е защита от слънчев блок с матов полиран ефект, лъчиста ярка светлина на кожата и гладка и еластична текстура на кожата. Подходящ за ежедневна употреба, този слънцезащитен крем ще попие излишното масло и ще регулира производството им, за да поддържа кожата ви усещана страхотно през целия ден. Това е най-доброто лотосово слънцезащитно покритие за мазна кожа.

4. Ден за дълъг светъл ден на Cetaphil:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 4

Дневният гел за деня Cetaphil е продукт за грижа за слънцето, основан на гел, който ще повдигне мазнината и примесите направо от лицето ви, като същевременно ще осигури водоустойчива, дълготрайна защита от слънце. Работа върху вътрешните клетки Cetaphil се опитва да ремонтира и реконструира повредената кожа, докато SPF30 ви дава солидна UV лъч защита.

5. Neutrogena Ultra-Sheer Dry Touch Слънце блок:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 5

За ежедневно слънцезащитно покритие SPF50 е доста силен претендент и затова това може да е само правилният избор за вас по време на летните излети или полеви екскурзии. Свръхестествените формули правят крема лесно огъваем, така че на лицето ви да не се появяват признаци на излишно масло или торти. Това е едно от най-добрите слънцезащитни продукти за мазна кожа.

Виж повече: Може ли слънцезащитно средство да предотврати появата на тен

6. Lakme 9-5 Матиращо слънцезащитно покритие за мазна кожа:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 6

9 до 5 матиращи слънцезащитни продукти си говорят за себе си, където защитата на ключовете трябва да работи за осигуряването на дълготрайна защита на слънцето. Формулата за лека перука поддържа кожата хидратирана, но сатенено мека, така че да не почувствате, че кожата ви тежи под налягане , Това е най-доброто слънцезащитно средство за мазна кожа.

7. VLCC Sweat Free Sunscreen за мазна кожа:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 7

Предоставената тук SPF40 е достатъчна, за да поддържате вашето слънце грижа при проверка, докато формулата без пот поддържа кожата ви лека и суха. Това ще ви помогне да избегнете ненужния блясък и потта на лицето си, като същевременно осигурите добра UV защита. Това е най-доброто слънцезащитно средство за мазна кожа в Индия.

Виж повече: Слънцезащитен крем за акне, склонна към кожата Индия

8. Проактивна дневна защита плюс слънцезащитно средство за мазна кожа:

най-доброто Sunscreens For Oily Skin 8

Proactiv е марка за лечение и затова можете да разчитате на този продукт дори и за вашата чувствителна кожа. Този слънцезащитен лосион има SPF30 като свой приятел, който ви помага да се борите със слънцето. Това е най-добрият слънцезащитен лосион за мазна кожа.

9. L'Oreal Paris Uv Защита Aqua Essence Слънцезащитен крем за мазна кожа:

Loreal-Париж-UV-защита-аква-есенция-слънцезащитни-за-мазна кожа

Основният слой на този продукт е водата, която е идеалното решение за мазна кожа, докато ви осигурява перфектна защита от слънцето. Лек на кожата и лек, този продукт също е хит за възраждане и възраждане на увреждането на кожата. Това е най-добрият слънцезащитен крем в Индия за мазна кожа.

Виж повече: Добър слънцезащитен крем за чувствителна кожа

Leave A Comment

+ 31 = 33