Най – добрите продукти за измиване на лицето със салицилова киселина в Индия Стилове в живота

Продуктите за грижа за кожата биха били непълни без използването на салицилова киселина в тях. Елементът не само ви осигурява балансиран тон на кожата, но и балансира хранителните вещества, които абсорбира от продуктите. Сред другите продукти, измиването на лицето със салицилова киселина се използва широко от младежите на всяка възраст. Те са широко избрани от хората, които имат мазна или чувствителна тона на кожата. Без съмнение тя действа като магия върху кожата; тя все пак трябва да бъде избрана мъдро.

Най-добри продукти за измиване на лицето със салицилова киселина Индия:

Ето някои от известните салицилични продукти за измиване на лицето, които може да обичате да носите заедно,

1. L'Oreal GO360 Anti-Break Facial Cleaner:

L'Oreal GO360 Anti-Break Out Facial Cleaner

Това най-добро измиване на лицето със салицилова киселина идва с ключови съставки - двойка хидрокси киселини, ER195 LHA, глицерин и приложение, които помагат в смущението на кожния проблем, управлението на маслото, балансира нивото на концентрация на водородните йони в кожата. отпочинал външен вид с здрава, блестяща кожа. Салциличното измиване на лицето в азиатска страна е допълнително стандартно при лечение на големите отворени пори и смущения в проблемите с проблемите на кожата.

Цена: Продуктът се предлага с количество Rs. 399 за всеки пакет от 170 мл.

2. Garnier Pure Active Range:

Garnier Pure Active Range

Едно много прочуто бюджетно цялостно Garnier има Pure Active вариация, която съдържа пробивна формула с отличителен асоциация от 2 мощни активни вещества - 2-хидроксибензоена киселина със силни антибактериални свойства и по-благоприятни ремонтни агенти с естествени ремонти и прави свойства , Продуктът от "Гарние" идва с голямо разнообразие в ценовото малтретиране, след като страдате от остро кожно разстройство.

Цена: Салициловата киселина лицето измиване Индия идва с редица Rs. 60 в отделенията.

3. Измиване на неврогена без мазнини:

Neutrogena Oil Free Acne Wash

Търсите измиване за лице, съдържащо салицилова киселина! Маслото за измиване на лице Neutrogena Kaya е идеален отговор на вашите мисли. Тя ви дава невероятни резултати за редовна употреба, предпазваща кожата от пъпки и акне. Продуктът съдържа и други гладки съставки, които също спомагат за поддържане на гладката текстура на кожата ви.

Цена: Това измиване на лице без мазнини се предлага с начално количество Rs. 499 за опаковки от 175 мл.

4. Clinique Acne Solutions Liquid:

Clinique Acne Solutions Liquid

Продуктът Clinique е един от продуктите за измиване на лицето, съдържащи салицилова киселина, които се предлагат с 12-течна селекция, този течен грим е изцяло не-комедогенен. Изключителен избор да използвате като фундамент, след като вашата кожа преминава през асоциирана степен кожна фраза проблем. Стоката изпитва леко тегло върху кожата и медикаментозните съставки улесняват лечението на съществуващите пробиви и ги предпазват от връщане.

Цена: Продуктът се предлага с цена на Rs, 2450 за бутилка от 30 мл.

5. Kaya акне:

Кая Acne

Кая е легендарна за здравословна, естествено блестяща кожа, която идва с всяко възможно лек за кожни проблеми. По-голямата част от стоката от това варира, има хидрокси киселина, макар че не всички от тях са не-комедогенни. Макар и малко по-скъпи, стоката цели да премахне проблемите с проблемите с кожата веднъж завинаги с помощта на измиване на тялото със салицилова киселина. Пълният варира работи в синхронизиране с един друг, така че не може да се застъпва само един от кожата kaya грижа кожата проблем варират.

Цена: Сега можете да се възползвате от този диапазон от Rs. 400 в отделенията.

6. Cipla Saslic DS Пяна за пране на лицето:

Cipla Saslic DS Foaming Face Wash

Цялата медикаментозна Cipla съдържа чудесен продукт за лечение на възпалителни заболявания с информационна наука 2-хидроксибензоена киселина, 1%. добро измиване на лицето с гликолова киселина и салицилова киселина при лечението на възпалителната болест на склонната към кожата кожа и предотвратява по-нататъшните пробиви. С ограниченото количество, което продължава дълъг метод, тя прави кожата висока чисто и осигурява матиран вид, който контролира маслото и блясък за значително количество от 5-6 часа.

Цена: Продуктът се предлага с цена на Rs. 165 за опаковка от 60 ml.

Виж повече: Продукти за измиване на езера

7. Lakme Почистете ясни пори Почистване на лицето:

Lakme Clean up Clear Pores Face Scrub

Lakme, чисти пори, базирани на салицилова киселина, почистват лицето, помага за борба с несъвършенствата, намалява дразненето; предотвратявайте каквито и да било пробиви за ясна и матирана кожа. С фино обработени гранули, които напълно почистват кожата; това е лек аромат с успокояващи свойства. Това е хидроксилна киселина и затова скрабът е тестван за кожата, некомедогенен и хипоалергичен, поради което работи изключително добре за кожата, чувствителна на кожата.

Цена: Осветлението, осигуряващо измиване на лицето, се предлага с минимално количество Rs. 115.

8. Saslic и Saslic DS Face Wash:

Saslic and Saslic DS Face Wash

Тази салицилова киселина и препарат за измиване на лицето с бензоил пероксид предотвратяват мъртвата кожа на високо, за да могат алтернативните лекарства да стигнат до възпалената кожа под много просто. Това предотвратява порите на кожата да се запушат и да бъдат заразени с микроорганизми. Това е по същество агент, който помага в рамките на метода на ексфолиация чрез елиминиране на повърхностните кожни клетки и отцепване на порите. Киселината е допълнително славна за прекъсване на черни точки и бели глави, като алтернативни стилове на заболяване на кожата.

Цена: Направете този магически продукт с количество Rs. 198 за 60 мл.

Виж повече: Най-добро измиване на мляко за чувствителна кожа

9. Хималайска Кларина Анти-Акне Гел за Измиване на Лице:

Хималаите Clarina Anti-Acne Face Wash Gel

Clarina анти-акне лицето измиване гел има медицински наркотици, мравка seborrheic, keratolytic, рана-изцеление, инхибитор, и медицински наркотици дейности. Clarina анти-акне лицето измива гел инхибира монтажа на реактивен химически елемент видове от неговата инхибиторна активност, поради което намаляване на възпалението медиират от акне причинява микроорганизми. Това е най-доброто измиване на лице със салицилова киселина за чувствителната кожа, тъй като осигурява най-голяма грижа за порите на лицето, когато се почиства в кръгообразно движение.

Цена: Магазинът сега служи с този продукт с цена на Rs. 70 в отделенията за избрания от вас избор.

Без значение каква компания изберете за получаване на най-доброто измиване на лицето, направено чрез използване на салицилова киселина, продуктите са в състояние да ви осигурят най-добри резултати. Освен измиване на лицето, елементът идва с други популярни продукти, като например измиване на тялото, скраб, кремове и т.н., които също показаха драстични резултати. Нежеланите ефекти за измиване на лицето от салицилова киселина също са лесни за работа, което го прави най-добрият продукт, който имате в чантата си. Продуктите са благоприятни както за мъжете, така и за жените.

Виж повече: Измиване на лицето, съдържащо мед

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1