Най – добрите овлажнители за чувствителна кожа Стилове в живота

Чувствителната кожа означава, че кожата ви ще реагира на почти всеки вид продукт, който прилагате върху нея. По този начин ще трябва да бъдете много селективни и да имате познания за продуктите, които ще използвате за чувствителната кожа. Въпреки че има много ограничени продукти за чувствителна кожа, все пак ще трябва да имате представа за продуктите, които ще използвате. Тази статия ще ви преведе през списъка на най-добрите овлажнители, подходящи за чувствителна кожа.

Популярни овлажнители за чувствителна кожа в Индия:

Нека да разгледаме първите 9 овлажнители за чувствителна кожа.

1. Крем за възстановяване на кожата на Avene:

овлажнители for sensitive skin

Този крем е специално направен за чувствителна кожа, която няма да причини никакво зачервяване. Тъй като чувствителната кожа реагира на промените в климата, този крем ще се погрижи за това, като осигури защитен слой над кожата и го спаси от промените във времето. Той също така ще определи щетите, причинени от почистване и дерматологични експерименти върху кожата. Продуктът е натоварен с минерално масло, собствен термо-пролетен прах на компанията, бензоена киселина и др. Прилагането на тази кожа два пъти дневно се препоръчва.

2. Cetaphil Daily Advance Ultra хидратиращ лосион:

Овлажняващите for Sensitive Skin 2

Продуктът ще овлажнява и хидратира кожата, а също така ще я подхранва и мека. Доказано е, че този продукт работи 24 часа. Овлажнителят работи ефективно и оставя приятен аромат. Неслепващата и немазцова характеристика на този продукт го прави един от най-продаваните овлажнители на днешния пазар.

3. Крем за компенсиране на богата на Avene:

Овлажняващите for Sensitive Skin 3

Богатият компенсаторен крем от Avene е един от най-добрите овлажнители за чувствителна кожа някога. Прилага се с естествени активни съставки, които ще предизвикат естествена защитна бариера на кожата. Той също така се бори срещу проблемите на стареенето на кожата и го прави мека като никога досега.

4. La Roche Posay Toleriane Хидратираща защитна грижа - чувствителна към алергична кожа:

Овлажняващите for Sensitive Skin 4

Този овлажнител успокоява кожата и я поддържа хидратиран за 24 часа. Той действа чудесно върху алергичната кожа и интензивната успокояваща течност релаксира кожата и я подготвя да поддържа химикалите, съдържащи се в козметичните продукти. Този продукт трябва да се използва на лицето, врата на врата, всяка сутрин и вечер.

5. Jergens изглаждане на кожата Нежен ексфолиращ овлажняващ агент:

Овлажняващите for Sensitive Skin 5

Jergens Изглаждане на кожата с нежно ексфолиращо овлажняващо действие ще възстанови загубената красота на кожата с помощта на плътен кремообразен лосион, който всъщност не съдържа масло. Според дерматолозите този продукт трябва да се прилага два пъти дневно за ефективни резултати.

Виж повече:  Овлажнител за лице за мазна кожа

6. Само билки без слънце Jojoba Wheatgerm Овлажняващ слънцезащитен гел:

Овлажняващите for Sensitive Skin 6

Този продукт съдържа гроздови семки, пшеница, сок от алое вера, екстракти от зелен чай и много други ценни натурални билки. Всички тези компоненти напълно допълват кожата и я хидратират за значителен период от време.

7. Fabindia Витамин Е Крем за хидратиране на кожата:

Овлажняващите for Sensitive Skin 7

Той е много ефективен при контролирането на проблемите на стареенето на кожата и премахването на бръчките. Продуктът съдържа доброто съдържание на витамин Е, което помага за поддържане на кожата мека и елегантна. Той има добротата на естествената вода, масло от жожоба, млечна киселина, витамин Е ацетат, екстракти от алое вера и др..

Виж повече:  Най-добър овлажнител за кожата, подлежаща на акне

8. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Подновяване на кожата Овлажнител без мазнини:

Овлажняващите for Sensitive Skin 8

Този овлажнител без масла има екстракти от грозде и други антиоксиданти, които помагат за възстановяване на влагата в кожата. Противовъзпалителното свойство на този продукт го прави един от най-добрите овлажнители някога.

9. Почистващ и чист овлажняващ препарат за овлажняване на кожата:

Овлажняващите for Sensitive Skin 9

Без маслото хидратира кожата, без да запушва порите. Съдържанието на салицилова киселина в този продукт предпазва кожата от пробив и я предпазва от пъпки. Това е едно от най-ефективните решения за най-чистата кожа.

Виж повече: Най-добър овлажнител за лице за суха кожа

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 − = 30