Най – добрите нощни кремове за комбинирана кожа Стилове в живота

Какво е толкова специално за нощен крем, който те питат? Защо нощен крем, когато не се нуждаем от защита от слънцето или замърсяването, след това казаха. Това е, когато ви казваме, вашата кожа по време на ежедневния шум и суматоха едва получава време да се отпуснете. Въпреки че кремовете, които кандидатствате преди да напуснете дома си, осигуряват необходимата защита, всъщност се свежда до нощта, когато най-накрая ударите леглото и кожата ви се отпуска. Но след това отново комбинираната кожа прави всеки продукт за грижа за кожата не годен за употреба. Ето защо в този списък сме написали всички нощни кремове, които са подходящи за комбинация с кожата, за да можете да се насладите на ползата от здравата кожа без никакви пречки.

Популярни нощни кремове за комбинирана кожа в Индия:

Нека трябва да погледнем в топ 8 нощен крем за комбинирана кожа.

1. 7-in1 Olay Total Effects Нощен крем против стареене:

7 в 1 Olay total effects anti-ageing night cream

Общо 7-в-1 ефекти ефективно намалява 7 признаци на стареене на кожата и тъпота съживява кожата на кожата и текстурата за една нощ. Приготвена с предимства против бръчки, тя увеличава еластичността на кожата, като същевременно поправя и предпазва комбинираната кожа от 7 признаци на увреждане, включително маслени бои или прекомерна сухота.

2. Lakme Perfect Radiance Интензивен Избелващ Крем за Нощна Ремонт:

Lakme perfect radiance intense whitening night repair cream

Увеличавайки микроциркулацията в кожата си, перфектното излъчване от Лакме придава на кожата ви облекчение от неравностите, тъй като изравнява тъмните петна и незначителни несъвършенства, за да ви осигури професионален салон, полиран, без да се налага да използвате грима.

3. Орифлейм Оптималс Матиращ нощен гел крем:

Орифлейм optimals matte touch night gel cream

Това, което прави това хит, е гел основа на този крем, смесени със сребърен бреза екстракт, който гелове добре както с мазна и суха комбинация кожата, оставяйки на разстояние елегантен матиран ефект, тъй като тя отива. Гел докосва кожата ви гъвкава и мека, без да отстранявате кожата си от естествените масла, които прекалено изсушават кожата ви.

4. O3 + Нощен крем витамин А:

3 + vitamin A night cream

Сега излишъкът от тен и акне може да се задържи с този нощен крем, който е подходящ за всички типове кожа, които допълват сухите части от лицето ви, докато попиват джобовете на маслото. Включването на ексклузивни бактерии завършва за кратко време с акне и дефекти.

5. Clinique Repairwear Интензивен нощен крем:

Clinique Repairwear intensive night cream

Отстранете стресът и тъпата на деня с този най-предпочитан ремонтен нощен крем от Clinique, който работи интензивно върху мъртва и умираща кожа, докато стягащият колаген тонизира кожата за по-структурен вид. Като аромат и алкохол това също е подходящо за чувствителна кожа.

6. Нощен крем без възрастни Cir-Q-Life:

Cir-Q-Life ageless night cream

Борбата с преждевременното стареене и скучна кожа, безсъдържателният нощен крем действително работи върху вътрешните дермални слоеве, работейки отвътре, за да придаде на кожата ви здравословен и младежки вид, като същевременно предпазва кожата от излишни джобове от себум и сухи зацапани зони. Опаковани в кристално чист контейнер, това си заслужава да бъде изстрел всеки ден.

Виж повече:  Най-нощни кремове за суха кожа

7. Arbonne FC5 Овлажняващ нощен крем:

Arbonne FC5 moisturizing night cream

За разлика от останалите нощни кремове, FC5 не запушва порите на лицето, поради което лицето ви диша правилно, без джобовете да отделят излишния себум. Особено формулирана за комбинация със суха кожа, този крем изглажда клетките, като по този начин възпрепятства яркостта и еластичността.

Виж повече:  Нощни кремове за мазна кожа в Индия

8. Neutrogena Видимо твърд нощен крем:

Neutrogena Visibly firm night cream

Видимо твърдият нощен крем от Neutrogena включва лечение против акне, което се грижи за същественото недостатъчно и образуване на обриви, докато кремът работи за една нощ, за да направи кожата ви видимо по-мека, по-ярка и по-ясна при ежедневна употреба. най-добрата част от този крем е основното залепване на кожата, което придружава, което придава на лицето ви една изцяло нова архитектура.

Виж повече: Най-нощни кремове в Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

4 + 2 =