Най – добрите начини за това как да направите мъниста Колие Стилове в живота

Мислете как да направите огърлица мъниста! Да, бижута с огърлица е доста лесно, за да придадете на своя екип нов и осъдителен поглед. Уплътнението на топчета е най-добрият начин да направите любимите си бижута в желания дизайн. Мъниците могат да бъдат или зашити, или изтъкани за перфектно захващане на огърлицата.

Лесни и лесни начини за това как да направите мъниста Колие:

Ето няколко идеи за това как да направите огърлица мъниста.

1. Гривна Перлата и Гердан Колие:

градина Pearl and Bead Necklace

Тази огърлица от градински топчета се изработва от шевовете на мъниста и перлите, които дават зелена, бяла и друга цветна комбинация. Зелената топка се дава под формата на листа, бели, перлите са прикрепени, за да дадат блестящ ефект. Можете да използвате всякакви други цветни цветя, подходящи за вашия екип.

2. Тухличка звезда Колие:

тухла Bunting Bead Necklace

Любов да носи нещо геометрично! Тук има огърлица от тухлени бодлива бижута. Колието е изработено от няколко триъгълни очарователни с мъниста в лилав, черен, син и бял цвят. След това триъгълниците се обвързват помежду си с верига.

3. Кристална мъниста:

кристал Bead Necklace

Добавете кристал към огърлицата от топчета и дайте блясък на обличане. Колието е най-добре носено в лета за плажове. Герданът на деколтето е изработен от тъкани кристали и мъниста, които дават на огърлицата някои подобни свещи в центъра.

4. Колие от семена:

семена Bead Necklace

Морските топчета огърлица е широко носен на casuals като дънки и шорти. Колието е изработено от няколко взаимно изплетени ивици, които образуват пружинен вид. Можете също така да използвате различни размери мъниста с различни цветове, за да стане колоритен.

Вижте още: Комплект колиета Ruby

5. Tiger Lily Bead Колие:

тигър Lily Bead Necklace

Тигровата лилия е популярен дизайн в дизайна на топчета. Колието се изработва с помощта на мънички кристални мъниста. Простата нишка, изработена от мъниста, е снабдена с висулка, направена от мъниста, формиращи дизайна на лилия. Можете също така да направите подходящи обеци за пълен облик.

6. Колие от черни лебеди:

черно Swan Bead Necklace

Черните мъниста винаги са останали в наклон от древни времена. Колието е изработено от различни форми на черни мъниста с помощта на телена резба. На огърлицата също се дава овална средна топчета с цвят изработен върху него. Има и сърцевидни мъниста, използвани в средата, за да добавите чар.

Вижте още: Емералд Колие дизайни

7. Африкански топчета Колие:

африкански Bead Necklace

Колието, направено от няколко средни зърна в жълто и бяло, е с трипластова структура. Всичките три нишки са взаимосвързани с малки сребърни перли. Африканският дизайн е тъкан с жични ивици, които го правят издръжлив за носене на сватби и други случаи. Те дават чудесна комбинация на етническо облекло или луксозни рокли.

8. Пластмасови топчета Колие:

Пластмаса Bead Necklace

Искате да подарък вашия ъгъл нещо много деликатно! Тук можете да направите дизайна на дизайна на пластмасова топка, който можете да направите у дома просто. Дизайнът се изработва с помощта на няколко кръгли пластмасови мъниста, които просто ги тъкат. Можете също така да добавите мъниста с различни форми като сърце, пръстени, лък и др., За да станете по-очарователни.

Вижте още: Колие със скъпоценни камъни

9. Колие зърна:

огърлица bead necklace

Обиколката на шията е широко разпространена за стандартен вид. Огърлицата е вдъхновена от дизайна на човката и по този начин се дава вратовръзка. Деколтето е направено с кръгли шарки, направени с черни перли. Предлага се и висящо очарование с мъниста, верижка и кристали. Те са широко носени на дизайнерски рокли или несемейни.

Произвеждането на огърлици от мъниста е доста проста, но се нуждае от максимална концентрация, докато се правят моделите. Има различни бодове на разположение при вземането на топчета огърлица. Съществуват и различни мъниста като мъниста, чантони, кристални мъниста, деликатни мъниста и т.н., които могат да бъдат избрани според екипажа. Така че, това лято, направете себе си най-доброто огърлица с топчета и заблестете.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 − = 41