Най – добрите меден месец места в Индия през декември Стилове в живота

Когато става въпрос за избора на романтична дестинация за меден месец, двойките трябва да разберат, че няма такова място, което да се счита за напълно перфектно или идеално. Перфектен меден месец може да се осъществи във всяка част на света, където местоположението е красиво, времето е мрачно и връзката между двойката е силна и интимна. Въпреки това, едно добро място очевидно ще направи вашия меден месец много по-прекрасно преживяване и ще го направи нещо, което ще си струва да си спомните за останалата част от живота си. Тук в Индия местата са екзотични, естествени и абсолютно прекрасни. В случай, че планирате меден месец през декември, в следващите параграфи сме начертали някои предложения за вас.

Красиви меден месец места в Индия през декември:

Lakshadweep Islands:

Меден месец places in india in december

Живописните острови Lakshadweep са популярна туристическа дестинация. Той също е чудесно място за меден месец и романтични убежища. Студените пясъчни плажове, богатата култура, флората и фауната и спокойните вълни на морето със сигурност ще ви пренесат в съвсем различен свят. Посещението на това място със сигурност няма да бъде причина за съжаление.

Андаман и Никобар:

Меден месец Places in India in December-Andaman and Nicobar Islands

Андаманските и Никобарските острови на Индия предлагат най-красивите и зашеметяващи плажове в света. Студената синьо искряща вода, нежни вълни, живописна красота и кухня са със сигурност настроени в перфектното романтично настроение. Това местоположение е невероятно и вие със сигурност сте прекарали чудесно със съпруга си.

Виж повече: Най-добрите меден месец дестинации в Индия през юни

Coorg:

Меден месец Places in India in December-Coorg

Коорг е известен със своята природна среда, живописна красота и приятно време. Той има чудесни туристически забележителности като Abbey Falls и Национален парк Nagarhole и е подходящото място за двойки, които търсят време за отдих и наслада.

Керала:

Меден месец Places in India in December-Kerala

Керала е едно от онези места в Индия, които са благословени с културна и живописна красота. Плажовете тук са спокойни, успокояващи и много релаксиращи. Това е чудесно място за новоприетите двойки, които търсят желание да се познават един друг.

Виж повече: Най-доброто място за меден месец през май

Гоа:

Меден месец Places in India in December-goa

Гоа е известен като един от най-хубавите и романтични плажове на Индия. Красотата на това място е нещо, което не бихте искали да пропуснете. Това е чудесно място за посещение през месеците декември, тъй като те организират най-добрите коледни и транс-партита, които някога ще видите. Прекарвайки времето си с любимия си тук със сигурност си заслужава да се насладите.

Даман и Диу:

Меден месец Places in India in December-Daman and Diu

Даман Диу от Гуджарат е малък град, който е известен със своите романтични места и места. Успокояващият пясък и люлеещите се кокосови дървета на тези плажове със сигурност ще ви съзерцават и партньора ви. Спокойната и спокойна атмосфера прави това място идеалното място за млади двойки.

Виж повече: Най-доброто място за меден месец в Индия през юли

Джодпур:

Джодхпур

Джодхпур, разположен близо до пустинята Тар, е място на известни паметници и крепости. Това място е забележително и със сигурност е един от най-изисканите градове, където можете да посетите с любовника си.

Агра:

Меден месец Places in India in December-Agra taj

Агра, разположен в Стария Делхи, е исторически град. Известно е известният Тадж Махал, построен по заповед на мохалския император Шах Джахан за съпругата му Мумтаз. Това място е красива атракция и се посещава от много романтични и новородени двойки, които биха се заинтересували да проучат красотата и културата на този град.

Khandala:

Меден месец Places in India in December-Khandala

Khandala, разположена в западните Ghats на Махаращра, е красива хълмиста станция, пълна с живописни атракции, места и туристически атракции. Времето на това място е абсолютно невероятно и наистина е прекрасно място за разходка по време на медения месец.

Leave A Comment

18 − = 14