Най – добрите майки Bras и съвети за носене Стилове в живота

Търсите подложки за майчинство? Сутиенът за майчинство е подробно описание на обикновената сутиен - специално разработено, за да поддържа сърдечно вашата растяща гърда през бременността. След като изберете сутиен за майчинство, опциите никога не свършват. Не мислете обаче, че точно когато сте бременна, трябва да изхвърлите стиловата книга от прозореца. По-широки ремъци, еластична памучна подплата, плюс допълнителни куки и очи на лентата са в момента някои от характеристиките, които ще намерите класически в сутиени. Обикновените сутиени обикновено не включват кутии за подкож.

Най-добрите майки Bras:

Тук са нашите 9 най-добри майчинки сутиени с изображения, както следва.

1. Melinda G Лесно Fit Fab Curvy тениска Soft Кучка за кърмене Сутиен Маса:

Майчинство Bra 1

Тя има мека чашка сутиен с всички задържане на underwire лишен от тел. Допълнителната широка лента на Easy Fit Fab заедно със задната кука плюс очите предлагат подкрепа дори за добре надарени майки. Подходящият клип за чаша с едноръкохватка го прави лесен за употреба и предлага бърз кърмещ достъп.

2. Bella Materna по всяко време Bralette Сутиен за майчинство:

Майчинство Bra 2

Никакви раздразнителен клип на ремъка, за да се справите с просто издърпайте настрани чашата Anytime Bralettes с една ръка, за да кърмите - по всяко време. Този безжичен сутиен има допълнителни настройки на гърба, за да можете да го обличате от майчинство по време на кърменето. Някои жени казват, че това е и перфектна сутиен за спане.

3. Сутиен крем за бременни жени:

Майчинство Bra 3

Кърмене сутиен, който е доволен подкрепа и красива? Светлият сутиен включва подплънка с дантела и деликатни детайли от сатен, но не жертва на удобство. Този сутиен предлага прекрасна поддръжка без лисица плюс използва шест реда кука плюс очи за допълнителна подкрепа.

4. Morph майчинство издърпайте кърмене сутиен:

Майчинство Bra 4

Тя преминава през деколтето за безгрижен кърмене, гъвкави ленти за почивка със задоволство на раменете плюс не оставят никакви белези на кожата Ви, дишащи, лесни за носене, освен това поддържат. Това е най-добре сутиен за бременни жени, които искат мека подкрепа сутиен, който се простира, без да причинява болезненост.

5. Белабум Бамбукови сън майчинство сън:

Майчинство Bra 5

Може да не спите много, но когато се сдобиете със затворени очи, бамбукът за сън е много мек, плюс комфортният дизайнер със завъртане назад, който го прави окончателно кърмене за носене. Предоставяйки светлинна поддръжка плюс прост вход за излизане настрани за кърмене, този сутиен очевидно се отклонява от влажността.

6. Tanzky Жената Comfort кърмачка сутиен за кърмене:

Майчинство Bra 6

Tanzky Women's Soothe Nursing Bra е безплатна жилетка, която е 100% памук, идва в две сладки и ярки мотиви. Това е сутиен с ниска цена, освен че осигурява по-малко подкрепа от всички останали в списъка, без да брои сън сутиени, чувство, че това не е голям избор за по-широка кърмачка. Еластичните чашки от тъканта се отварят отстрани за простото кърмене, плюс подметките като цяло лекота създават добър избор за мързеливи дни, които се успокояват у дома.

7. Iringsia Жената безшевни бременни бременни Сутиен за майчинство:

Майчинство Bra 7

Илововейската женска безшевна бебешка брюнетка е идеалният ежедневен сутиен, закачал се на идеална ниска цена. Бралето няма никаква подложка, което означава, че е изключително комфортно, но също така има и по-малко дефинирани чаши от други сучещи се сутиени; смисълът е подходящ само за тези дни с по-нисък удар. Всяка лента има клипс, който може да се отвори, като дава възможност на бебето ви да има лесен достъп до времето за хранене, плюс широката гръбнака на Bralette заедно с регулируеми презрамки, създаващи удобство за цялостно износване.

8. Anita Maternity Underwired кърмене сутиен:

Майчинство Bra 8

Доста по-голямо покритие в чашата плюс леко по-голяма подкрепа. Този сутиен има супер меки подплатени носещи ленти, подсказващи фразата "болдър". Материалът е тънък също удобен, плюс чашите и лентата са превъзходно годни за мен. Малкият цветен модел не показва по-долу редовно тегло облекло.

Виж повече: Как да се измери сутиен размер

9. Bravado дизайни есенциално прегръдка кърмене майчинство сутиен:

Майчинство Bra 9

Това е най-добрият сутиен за сучене, но не и в страхотна цена, известна за състезанието. Тази безжична, лека сутиен е комбинация от 42% найлон, 44% памук и 14% спандекс, създавайки баланс между облекчение, способност за дишане и гъвкавост. Необходимите сутиени Embrace идват най-много в гърдите, освен чаша, така че повечето майка кърмачка ще я намери идеално.

Виж повече: Жокей Брас Индия

Подводни нокти:

 • Решете размера на групата (т.е. 36, 38 и т.н.). За да извършите това, оценявайте себе си, като донесете измервателната лента около гърба си, под мишниците си и над гърдите си.
 • Разберете размера на чашата си. Вземете от обиколката си на обиколка на лентата от средата на периметъра на гърдата, за да откриете размера на чашата.
 • Появяват се широки ленти, страни, плюс подкосмавка и дълбок център отпред. Фиксираните еластични ленти се отърват от скачането и ви предлагат допълнителна подкрепа.
 •  Най-малката от четирите позиции на куката ще позволи вашият сутиен да расте от вас.
 •  Най-добре е да имате възможно най-много тъкан над гърдите си. Това ще ви помогне да останете спокойни, ако гърдите ви станат по-чувствителни.
 • Потърсете сутиени, които са най-вече памучни. Бременността може да повиши телесната ви температура; следователно памучната сутиен ще намали дразненето и ще остави кожата ви да диша.
 • Можете да изберете любимата си и подходяща сутиен, като носите два различни вида сутиени няколко пъти. По този начин изберете най-малко три сучещи сутиени в тази първа за носене и втората за вашия гардероб, а третият за измиване.
 • Ще се нуждаете от мека сутиен сутиен за нощно задържане плюс за задържане на гърдите на място.
 •  Имайте предвид, че не трябва да се уморявате, ако искате да защитите деликатната гръдна тъкан плюс млечните канали.
 • Излез от стаята за дишане. Сутиен, който е твърде стегнат, в противен случай дрехите, които притискат гърдите, могат да ограничат притока на мляко.
 • След като си купите сутиен за кърмачета, потвърдете, че ви приляга добре на най-тясната кука, за да можете да го изпуснете, когато гръбнакът ви се разшири.
 • Помислете спокойно за сън. Бъдете сигурни, че ще купите най-малко една суха кърпичка за меки чашки, за да се обличате през първите няколко седмици след раждането на бебето си, плюс след като сън, тъй като някои консултанти по кърмене смятат, че кабелите могат да се притиснат допълнително към стерилни млечни канали.

Виж повече: Как да носите сутиен перфектно

Надявам се, че горепосочената невероятна статия за сутиен за майчинство е полезна за вас и тези, които носят лесно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

74 − = 67