Най – добрите магазини за нокти в Индия | Стилове в живота

Ноктите на ноктите винаги са били голяма форма на изкуство по целия свят, а дори и в Индия, това е от голямо значение. Има голям брой художници в Индия, които се специализират в изкуството на ноктите и тези художници са световноизвестни, за да направят най-добрата форма на ноктите в страната. Хора от цял ​​свят се отдават на тази страхотна форма на изкуството и като татуировки отнема време, но в крайна сметка започнаха да се увеличават с голяма скорост. Има голям брой големи магазини за нокти в Индия, всички от които са уникални и имат специализации в много различни области на изкуството. тези магазини са много различни един от друг и имат разнообразие от добре известни художници, които вършат чудесна работа. Нокътното изкуство е задължителна партия за всички дами там, а тази форма е доказателство за това. Представени по-долу са най-добрите магазини за ноктопластика в Индия, за да ви улеснят да откриете такъв

гвоздей art stores in india

Популярни магазини за ноктопластика в Индия:

Нека трябва да разгледаме най-добрите магазини за нокти в Индия.

Перфект Десет Спалнята за нокти:

Пълният спа център, посветен само на вашите нокти, този страхотен СПА център в Колката разполага с разнообразни художници, както и професионален персонал, който със сигурност ще ви предостави най-добрата помощ по отношение на ноктите ви. Изкуството, което се използва на ноктите ви, е съвсем уникално и дизайна е оригинален. Насладете се на чудесна обстановка с идеалното ноктите, което прилича на всяко събитие.

Head Turners:

Друго голямо ателие за ноктопластика в Калкута, този салон също е специализирал в изобилие от други услуги за красота като коса, лицеви и други козметични средства за отстраняване на всички проблеми. Head Turners всъщност е добре позната в цялата страна като част от голяма верига от салони, които дават най-голямо значение на вашите нужди от красота. Салонът има много специализиран художник за нокти, който има много специфичен набор от умения. Художникът е бърз и много категоричен с работата си.

Виж повече:  Как да нанасяте боя за нокти

Спалня за нокти от Gurpreet в Мумбай:

Намира се в Колаба, Мумбай ноктите спа от Gurpreet е пълен спа център, специализиран в изкуството на ноктите. вероятно една от най-добрите нокти в цял Мумбай, изкуството за нокти от Gurpreet има много специфичен набор от умения, който прави едновременно парти ноктите, както и ежедневната употреба на ноктите, която е както на разумни цени, така и много добре направена, както и уникална. Макар изкуството да е извлечено от годините на наследство, Gurpreet носи цялото ново ниво на оригиналност на тази велика форма на изкуството.

Trenzetters:

Trenzetters е много добре известен невероятен спа център и салон, който също се намира в Мумбай. Въпреки, че салонът предлага разнообразие от специализирани методи за красота като подстригване, боядисване на коса, омекотяване и лицеви и много повече, той специализира в изкуството на ноктите повече от всеки друг процес. Ноктите за ноктите са много уникален процес, който прави голям аксесоар както за официални, така и за социални събития, а Trenzetters е зашеметяващо доказателство за този факт.

Пръст на крак nail Art

Mojjo татуировка студио:

Колкото и татуировото студио да е също зашеметяващо доказателство за формата на тялото, така и изкуството за нокти също излъчва светлина върху тази великолепна форма на ноктите, а татуировото студио "Моджо" в Ахмадбад се гордее с това, че има и двете тези големи форми на изкуство. Студиото за татуировки "Моджо" има специалисти в два потока, което включва татуировки, както постоянни, така и временни, а другото, което включва всички форми на ноктите, официални и неформални. Изпълнителите са легендарни и се хвалят много с работата си.

Зион Спа и салон Ambawadi:

Спа центърът и салонът Zion отново е много добре известен спа и салон, който има разнообразни професионални ръце, които да се справят изключително с всички ваши красиви нужди. Продуктите, използвани тук, са най-съвременни и мястото като цяло е съвсем съвременно. СПА центърът се гордее с възможността си да осигури много адекватни дизайни за нокти от някои изключителни художници.

Виж повече:  Как да направя маникюр и педикюр

Стил и мек:

Стилът и меката е много професионален и професионален салон, който работи усилено, за да се справи с всички красиви нужди на своите клиенти. Стил и мекота има много специфичен набор от професионалисти, които са добре запознати с многото стилистични нужди на клиентите, които идват на това място. Стилът и мекото също се специализира в голямото изкуство за нокти и има някои професионални художници, които се справят добре с тази форма на изкуството.

Glisten Спа Унисекс салон Guwahati:

СПА център Glisten е много добре известен салон в гуахаати, който е специализиран в много от козметичните проблеми на мъжете и жените. Вие сте уверени, че имате най-доброто съдействие, когато става въпрос за косата, ноктите, лицето и много други. Светлият спа център е много известен северен индийски салон, който се е увеличил в популярността поради способността му да предоставя и създава отлични нокти за официални и неформални поводи.

Прихвати за очи:

Привличачите на очи се намират в Силигури в Северна Индия и са зашеметяващо доказателство за растежа на ноктопластиката в страната. С нарастването на броя на хората, които са в изискването за ноктопластика, както за официални, така и за неформални събития, професионалистите от всички краища на страната сега се учат на това изкуство, така че очакванията на клиентите да бъдат удовлетворени с лекота.

Mayur Фризьорски и козметичен салон:

Модният коса и козметичен салон в Удайпур е абсолютна красота, когато става дума за големи салони за красота в Индия и най-интересният факт, че това е може би най-добрият салон в Раджастан, за да има перфектни и невероятни разпоредби за изкуство за нокти. Кметът на косата и козметичния салон са много апетитни салони, които обичат работата си и имат всички съвременни разпоредби.

Виж повече:  Френски педикюр у дома

Магически ножици Спа център:

В Дебари има много бързо развиваща се козметика за коса, която също е специализирана в най-новото изкуство за нокти, използвайки страхотни дизайни за официални и неформални събития.

Татва елементи салон и спа:

Друго голямо ателие за ноктопластика в Индия tatva elements salon и spa притежава най-съвременна техника за всички ваши козметични нужди, различни от ноктите за нокти.

Салон за красота на Shreya, Margao:

Друго голямо ателие за нокти в козметичния салон на Гоа в Шрея е абсолютно козметично лечение с най-съвременни продукти, както и оборудване, което работи добре за всички ваши изисквания за красота.

Leave A Comment

45 − = 38