Най – добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Кристалните нокти са нова форма на ослепителен дизайн на ноктите. Те изглеждат много бляскави. Можете да ги носите за парти или за вашата собствена сватба. Вие ще обичате как те носят блясък на вашите нокти. Обикновените бои за нокти стават прекрасни с някои кристални добавки. Можете да получите тези кристали лесно от местните занаятчийски магазини или магазини за ноктопластика. Лепилото за нокти се използва за закрепването им към ноктите. За да избегнете проблема с лепилото, можете да използвате прозрачен лак за нокти, за да го прикрепите към ноктите.

Тук са нашите любими 9 кристални ноктите изкуство, които дори можете да опитате.

Най-кристални ноктите изкуство дизайни:

1. Многоцветни кристални пирони:

кристал-пирон-арт-дизайн

Можете да използвате различни цветни кристали за ноктите си. Лесно е да се създават различни нокти и дизайн на ноктите с кристали. Можете да получите кристални колела от различни цветове от магазини за ноктите. Използвайте различни нюанси за боядисване на ноктите и залепете цвета на кристала, който искате върху ноктите. Можете да носите многоцветни кристални нокти с цветни дрехи.

2. Crystal French Tips Nails:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Френски съвети с кристално разграничение може да бъде доста горещ избор за сезона. Можете да използвате различни размери кристали и колчета за този тип дизайн. Просто направете френски нокти за нокти и използвайте някои кристали с прозрачно лаково или лепило за нокти, за да маркирате демаркирането. Освен това пазете един нокът на ноктите напълно покрит с шипове и блясък за лак за нокти. Бихте ли го опитали?

Виж повече: Ноктите с камъни

3. Beaded Crystal Nails:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Можете да получите мънички мъниста от магазините и да ги приложите върху ноктите заедно с кристали. Те изглеждат прекрасно, когато се правят върху боя на бели основи. Можете да смесвате различни цветове на мъниста и кристалите за различен вид. Колкото по-цветни правите ноктите; толкова по-добре ще бъде шансовете ви да носите прости кристални нокти с различни цветни дрехи.

Виж повече: Дизайн на ноктите на паун

4. Glamorous Crystal Nails:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Украсяването на ноктите с много мъниста, камъни и други материали за декорация на ноктите може да бъде забавно. Вземете някои зашеметяващи висококачествени кристали Swarovski, някои перлени мъниста и лъкове. Поставете ги на хубава основна боя и използвайте лепило за нокти, за да ги залепите на правилните места. Можете да носите тези нокти на парти или за вашата собствена сватба.

Виж повече: Домашни Педикюр Съвети

5. Снежинки Кристални нокти:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Това може да бъде само дизайн, който може да направи вашите нокти изглеждат страхотно за коледно парти. Вземете няколко блясъка пълни с блясък, някои кристали от висок клас и някои дизайни с декоративни снежинки. Задайте тези правилно върху ноктите, за да получите този дизайн.

Виж повече: Шеллак ноктите изкуство нокти

6. Purple Crystal Nails:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Смесът и комбинацията от две цветови комбинации могат да изглеждат зашеметяващи. Тя е много проста и лесна за създаване едновременно. Изпробвайте ноктите като тези с лилави и прозрачни кристали на Swarovski.

7. Shells And Crystals:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Пастел сянка боя за ноктите на основата може да бъде правилният избор за лятното изкуство за нокти. Използването на малки пастелни цветни непрозрачни кристали и малки мъниста може да превърне обикновените пастелни нокти в перфектни плажни нощни нокти.

Виж повече: Дизайн на 3D ноктопластика

8. Bling Crystal Nails:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Красиво изглеждащ дизайн на ноктите може да бъде създаден, използвайки големи кристали и много малки кристали. Изпробвайте някои високи нокти на модата като тази с обикновени прости кристали.

Виж повече: Как да премахнете акрилни нокти сами

9. Резюме Обикновен кристален нокът Дизайн:

Най - добрите дизайни за кристални нокти | Стилове в живота

Можете да изпробвате този абстрактен дизайн на кристални нокти. Изглежда много проста и лесно се създава. Използването на гел за полиране може да бъде ново допълнение към основата. Различни цветни кристали с различни размери ще изглеждат по-красиви. Можете да го носите в офиса, защото изглежда приятно.

Намерихте ли някои красиви кристални нокти, които наистина изглеждат привлекателни! Хареса ли ти? Моля, коментирайте вашето мнение!

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 − = 32