Най-добрите Demi Cup сутиен марки налични в Индия-Нашите Топ 8

Имаме 29 различни вида сутиени на пазара на Индия. Всички марки проектират дизайна си само в тези типове. Всеки сутиен има стил и има някои стилове в него. Демо-чашката сутиен е също един от 29 вида.

Какво е Demi Cup сутиен:

Сутиена за сутиени означава суха чашка, която също е известна като сутиен или сутиен, който покрива около една трета от гърдите. Този сутиен е подходящ само за външно облекло с нисък разрез. Подложките са там дори с подплатена чаша demi. Някои от марките Demi Cup Bras в Индия се следиха:

Най-добър Demi Cup Bras в Индия С изображения:

1. DKNY:

Деми-чаша-сутиен-марки

DKNY стартира в Ню Йорк от основателя на Дона Каран през 1984 г. Продуктите й са модни стоки с кожени изделия и часовници. Тъканите на DKNY съдържат найлон, еластан. Чашите са изработени от найлон и еластан. Дантела е изработен от найлон, еластан и полиестер. Той съдържа меки микрофибър с голямо разцепване.

2. Калвин Клайн:

Деми-Cup Style Bras 2

Калвин Клайн е отрасъл на облекло, парфюм и мода. Тя стартира през 1968 г. от Калвин Клиен в Ню Йорк. Калвин има много колекции като сутиени, сутиен и сутиен, които не са толкова много. Всички тези колекции са стил на демията. В този стил ремъка се превръща в различни стилове. Тези сутиени са безшевни, разтеглени микровълнови чашки с наслагване.

Виж повече: В Star Bra снимки

3. Chantelle:

Деми-Cup Style Bras 3

Chantelle е основана от Francois Auguste Gamichon във Франция през 1876 г. Продуктите му са сутиени, бикини, трикотаж и бельо. Той има различни колекции като илюзията деми spacer, мадмоазел пяна тениска, Merci demi и т.н. всички са демилийски стилове. Чашите са изработени от дистанционна тъкан с частично регулируеми ленти. Той има спагети с ремъци с контрастиращи детайли на шевовете и всички те са проектирани във Франция.

4. Natori:

Деми-Cup Style Bras 4

Natori е една от жените модни дизайнери, произведени в Ню Йорк. Тя е кръстена на основателя й през 1977 година. Тя има много колекции с различни стилове на демийската чаша като сутиен за майчинство, перо от предната част, подплътена тениска и т.н. Изработва сутиени с платове като коприна, памук, полиестер с красива дантела, прашка и бродерия. Този продукт може да бъде внесен откъде е произхождан. Това е една от най-добрите и перфектни брандирани демийска супа за момичета и дами.

5. Spanx:

Деми-Cup Style Bras 5

Spanx е занаятчийска промишленост, основана в Атланта Грузия на САЩ от Сара Блекили на 15 февруари 2000 година. Тя е американска компания за трикотаж. Специализациите й са облекла, включително износване на костюми. Spanx има различни колекции в стил "Деми". Колекциите са подписът "Pillow Cup" в push-up, Strapless, Racer Back и Boostie-Yay и т.н. Тя е супер мека опъваща влакна, която включва найлон и спандекс.

Виж повече: Bras за бременни жени

6. Бали:

Деми-Cup Style Bras 6

Бали е създадена през 1927 г. в Съединените щати. Неговият основател е Сара Stein. тази марка продукти са Bras, бикини, спално облекло и трикотаж. Той произвежда различни стилове на сутиена сред тях деми чаша сутиен е също един стил. Това като колекции в стил demi чаша, някои от тях са комфорт революция без жица сутиен, комфорт революция конвертируеми сутиен и да го живеят свободен сутиен и т.н. с различен стил. Всяка колекция ще бъде уникална със своя собствен стил. Нейните тъкани са найлон, спандекс и полиестер. Купата му съдържа 100% полиуретанова пяна.

7. Cosabella:

Деми-Cup Style Bras 7

Cosabella е основана през 1983 г. в Италия. Това е марка с високо качество на бельо в седалището на Маями. Основана от Валерия Кампело. Има много колекции със стил. Сред тях деми чаша стил колекции са Talco Microfiber жица безплатно, Soire Convertible тениска, Никога не казвайте никога Comfile, Трента Bralette с различни стилове. Той има лек дишащ дистанционер. Платовете включват вискоза, спиндакс и полиамид.

Виж повече: Най-добрите сутиен марки в Индия

8. Anita:

Деми-Cup Style Bras 8

Анита се казва като една от най-добрите марки, която е достоен за доверие от древни дни. Тъй като тя е стартирана през 1886 година. Тя има различни колекции в своята марка. Деси лампата съдържа найлон и еластан с разтеглив микрофибър с гладки формовани двуслойни чаши.

Leave A Comment

7 + 2 =