Най-добрите азиатски комплекти за лице за суха и чувствителна кожа Стилове в живота

Комплектът за лице Аюрведа включва аюрведични специални продукти, които се използват за овлажняване на кожата. Съдържа съставки, които се използват за избелване на цвета на кожата и правят кожата по-сияйна.

Най-доказани аюрведически комплекти за лице за суха и чувствителна кожа:

Тук са топ 9 аюрведа лицеви комплекти,

1. Алое Вера Светлинен пакет от Khadi:

алое Vera Glowing Pack by Khadi

Алое Вера светеща опаковка се използва за подобряване на текстурата на кожата, твърдостта и еластичността. Неговата идеална подготовка може да направи кожата по-ярка и здрава. Това е добър аюрведичен лицев комплект за суха кожа.

Употреба: Нанесете опаковката на мокро лице и изчакайте 15 минути и я оставете да изсъхне. След това го избършете с влажен памук и със сигурност ще видите резултатите.

Цена: INR 110

2. Ayurvedic Neem комплект за лице за акне:

аюрведа Neem Facial Kit for Acne

Тези продукти помагат да се предпазите от кожни проблеми и лекове, акне и тъмни петна по кожата, правейки кожата по-справедлива и ярка. Той почиства кожата и също така изтрива кожата ви, като премахва всякакви черни точки и всичко останало. Тя може да се счита за най-добрият аюрведичен лицев комплект.

Употреба: Нанесете лицето за измиване, за да почистите кожата си, след това нанесете почистващата течност и след това с гел, крем за лице и накрая нанесете лицевата опаковка. След няколко минути ще видите резултатите, които кожата Ви изглежда ясна и ярка.

Цена: Тя струва INR 200 за 50 г .:

3. Аюрведа Почистване на дълбоките пори Haldi и Chandan Facial Kit:

аюрведа Deep Pore Cleansing Haldi and Chandan Facial Kit

Този комплект за лице е надарен с билкови съставки haldi и Chandan и действа като антисептик за кожата. Тя дава ясна и по-бяла кожа, като дълбоко прочиства порите. Поддържа кожата свежа и блестяща.

Употреба:

  • Измиване на лицето
  • търкам
  • гел
  • сметана
  • пакет

Цена: Тя струва 200 INR за 50 грама

4. Lotus Herbals Natural Glow и кожата Radiance Facial Kit:

лотос Herbals Natural Glow and Skin Radiance Facial Kit

Този комплект подмладява кожата и мигновено я прави по-ярка светлина. Това прави кожата мека и гладка, като работи като дълбоко почистване на порите.

Употреба: Нанесете почистващо мляко върху лицето, след което го избършете, измийте с вода, след това внимателно нанесете избелващо покритие за кожата и след това нанесете крем за масаж и накрая нанесете този аюрведичен билков комплект за лице.

Цена: Тя струва 175 INR за 10Gm:

5. Jovees Skin Rejuvenation Плодов комплект за лице:

Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit

Този комплект за лице съдържа препарат за почистване, гел крем и лицева опаковка и който е добър аюрведичен лицев комплект за чувствителна кожа. Той съдържа папая, оранжево като основни съставки, които са от полза за нашата кожа. Тя дава мигновена светлина.

Употреба:

  • Измиване на лицето
  • търкам
  • гел
  • сметана
  • пакет

Цена: Тя струва 815 INR на комплект

6. Шинжаз Хюсеин Мини Kit:

Shahnaz Husain Mini Kit

Той дава влага на кожата и премахва признаците на стареене, а лицето и тялото се търкат за премахване на черни точки и бели глави. То прави кожата лъчиста и по-справедлива.

Употреба: Използвайте измиване на лицето и след това почистване и гел след това нанесете подхранващия крем и най-накрая опаковката на лицето.

Цена: Това струва 360 INR на комплект:

Виж повече: Най-добър комплект за лице за домашна употреба

7. VLCC Сребърен комплект за лице:

VLCC Silver Facial Kit

Този комплект за лице помага да се запази радиацията на кожата. Той има овлажняващ гел със SPF. Най-добре подходящ аюрведичен лицев комплект за мазна кожа.

Употреба: Използвайте измиване на лицето и след това почистване и гел след това нанесете подхранващия крем и най-накрая опаковката на лицето.

Цена: Това струва 250 INR на 60 грама

8. Shahnaz Gold Facial Kit:

Shahnaz Gold Facial Kit

Това е най-добрият аюрведа златен лицев комплект, който помага за постигането на красотата на кожата и даването на блясък. Пречиства, възстановява и подмладява кожата, давайки й златист блясък.

Употреба: Първо почистване на лицето си, след това внимателно търкайте търкането на лицето с гърлото, след което го масажирайте с овлажняващ крем и гел. Нанесете правилно лицето.

Цена: Това струва 1 099 INR за 40 г.

Виж повече: Домашни прически за суха кожа

9. Аюрведа диамантен комплект за полиране на кожата:

Аюрведа Diamond Skin Polishing Kit

Това е аюрведа диамант лицева комплект и тя изчиства кожата от дълбочина. Той третира кожни петна и премахва кожните примеси. Подходящ е за всички видове кожа.

Употреба: Първо почиствайте, след което внимателно търкайте търкане по лицето и шията. След това го масажирайте с овлажняващ крем и гел. След това прилагайте пакет за лице

Цена: Тя струва 2 196 INR на комплект

Това бяха някои аюрведични прически за кожа. Тези комплекти са много полезни за кожата и я правят по-здравословен и по-чист. Така че можете да закупите тези комплекти за лице и да направите кожата по-гладка и по-ярка.

Виж повече: Домашни плодове лице

Leave A Comment

8 + 1 =