Най – добра мадона без грим Стилове в живота

Queen of pop, Madonna Louise Ciccone също знае, че Мадона е една от най-известните певици в историята на музикалната индустрия. Тази американска певица е и известна икона на стил в света на модата и красотата. Докато Мадона изпълнява на сцената, тя използва разнообразие от продукти за грим, за да получи желания вид за конкретната песен.

Тази теория е една и съща за видеоклиповете й. Може би си мислите, че тази 56-годишна поп звезда винаги се крие под купчина грим, но това не е вярно. Често тя показва естествения си вид, за да впечатли хората с наследствената й красота. Зад кулисите Мадона обича да носи непринудени дрехи и да се гримира свободно да се наслаждава на живота си по прост начин.

1. Уморени, но все още впечатляващи:

света богородица without makeup 1

В продължение на много години Мадона поставя нови записи в билборда и се смята за една от най-революционните и вдъхновяващи музикални икони в историята на музиката. Тя е толкова привлекателна и безупречна, че обикновеният сив връх може да я накара да изглежда божествен дори след дълъг и труден ден. Тази жена има нещо в нея, което я прави различно от другите.

2. Малка разходка:

света богородица without makeup 2

Мадона бе забелязана без грим по улиците на Ню Йорк. Тази снимка ясно показва, че всички любими поп звезда не се нуждаят от грим, за да изглеждат привлекателни. Красотата й идва от таланта й, което я прави една от най-успешните певци в целия свят.

3. Слушалки:

света богородица without makeup 3

Поп звездата, Мадона беше хваната в камерата, облечена в твърда бяла тениска, която висеше на врата й. Тя държеше русата коса настрана и изглеждаше в радостно настроение. Тези, които познават Мадона, са казали, че колко много обича да се връща към стария и прост живот, където не е била в капан в клетката, изработена от козметични продукти и космополитни проблеми.

4. Не само музика:

света богородица without makeup 4

Зелените очи на Мадона я правят уникална от всяка друга жена на сцената. Наскоро тя свири на живо без грим, за да накара феновете й да осъзнаят естествената им красота. В тази картина, поп-царицата е забелязана, носеща зелена шапка и връх с дълъг ръкав от същия цвят. Освен ако не е на живо изпълнение или видео изстрел, Мадона носи случайни неща и избягва лудостта на спирала.

5. Жената, която е готова да направи сцената:

света богородица without makeup 5

Мадона бе заловен в действие, докато напуска мястото, където изпълняваше. Пресата не я остави и на суетата. Тя свали всичките си гримчета и луксозни дрехи и излезе с просто шапка и без ръкави.

Виж повече:  Куртни Кардашиан без грим

6. Лични неща:

света богородица without makeup 6

Преди няколко седмици се появи съобщение, че мобилният телефон на Мадона е осакатен и личната й картина е била изложена на публиката, от която повечето от тях не носела грим. Това е една от онези без грим снимки, в които тя е спортна момчешка червена топка, която я кара да изглежда невероятно. Без съмнение тя е най-красивата поп-певица някога.

7. Интелигентен и секси:

света богородица without makeup 7

Мадона може да я накара да изглежда привлекателна в прост пуловер и шал. Тя едва се нуждае от допълнителен грим.

Виж повече:  Габриел съюз без грим

8. Изчезнали без грим:

света богородица without makeup 8

В тази картина, Мадона е живяла и е изпълнявала цялото си представление, без да се грижи за всякакви грими. Тя изглеждаше красиво в пухкавото зимно слънце

9. Малкото око:

света богородица without makeup 9

Мадона носеше и невероятната си сцена след шоуто. Беше забелязана, че ходеше по улиците с шапка с горила.

Виж повече:  Дженифър Лопес Без грим

Leave A Comment

65 − = 60