Най – добър пакет за лице патянджали пакет и как да се използва | Стилове в живота

Всички сме запознати с името на йога гуру "Рамдев". Той е известен със своята йога и духовно изцеление. С помощта на йога той разпространил посланието, че йог има властта да елиминира болестите. Също така е много полезно да поддържате кожата си здрава и красива. Той излезе с марката Патанджали, която е произведена много домакински продукти. Patanjali също излезе като добър конкурент в света на красотата и много хора бързат с тези билкови продукти. Тук изследването се извършва върху областта на лицевата опаковка. Patanjali направи много билкови опаковки за лице и те също дават най-добри резултати при всяко измиване.

Най-добър Баба Ramdev Patanjali лице Pack Списък, преглед и как да използвате:

Тук е топ 9 патанджали листа пакет преглед преглед и как да се използва за очарователна и красива кожа,

1. Patanjali Body Ubtan - природна маска за лице:

Патанджали Body Ubtan - Natural Face Mask

Ubtan е известен като най-добрата опаковка за лице от ранна възраст. Patanjali Body ubtan face pack е комбинация от бадеми, леща, черен грам, синапено семе, соя, ориз, куркума и камфор. Светлият жълт цвят има силен аромат на камфор. Този 100% билков продукт дълбоко почиства кожата и премахва мъртвите клетки. Тази опаковка за пантаж на лице за справедливост е силно концентрирана към справедливостта и изсветляването на кожата.

Употреба: Вземете 3-4 супени лъжици опаковка за лице. Смесете го с чиста вода. Нанесете върху лицето и шията на кожата и я оставете за 10 минути. След това измийте с чиста вода.

Цена: INR 60 за 100 грама.

2. Patanjali Multani mitti Face Pack:

Патанджали Multanimitti Face Pack

Пакетиращият пакет "Multanti mitti face pack" е изключителна комбинация от суровини и почва за млада лъчиста кожа. Гаарика успокоява кожата и увеличава притока на кръв. Алое Вера омекотява и лекува белезите. Природни ресурси като цинков оксид, алуминий и магнезий съживяват и обновяват кожата. Нека видим как да използваме опаковката с патианджли мюля.

Употреба: Умори лицето и врата. Изсипете 30 грама патанджали за лице с много мляко върху кожата си и я оставете да изсъхне за 10 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 60 за 60 грама.

3. Патанджали Неем Лимит Пакет:

Патанджали Neem Face Pack

Ако стигнете до патанджийския преглед на опаковката, продуктът е обогатен с качествата на алое вера-неем с краставица, които очистват кожата ви от вътрешния слой и го правят винаги безупречен и блестящ. Съставът на патанджали neem aloe vera пречиства примесите и състава на алоето подобрява справедливостта. Това е опаковка за лице за парене и пъпка на кожата.

Употреба: Уморявайте напълно лицето и шията си. Изстискайте 20 грама патанджали neem aloe vera с препечена краставица на дланта си и леко нанесете върху лицето и шията си. Оставете да изсъхне за 10-15 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 60 за 60 грама.

4. Патанджали Алое Вера Face Pack:

Патанджали Aloe Vera Face Pack

Този гел за падания от патанджали Chandan е натоварен с качествата на алое и кесър, които са много подходящи за кожата и са полезни за подобряване на справедливостта на кожата Ви, продуктът е 100% билков и естествен. Много е полезно да намалите слънчевите изгаряния, тена и тъмните кръгове. Продуктът предпазва кожата ви от вредни слънчеви лъчи и прави ярко блестящ.

Употреба: Уморявайте напълно лицето и шията си. Изстискайте 20 грама от опаковката на лицето в дланта си и нанесете меко върху лицето и шията си. Оставете да изсъхне за 10-15 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 50 за 60 ml.

5. Patanjali кайсия с лице на кайсия:

Патанджали Apricot Face Pack

Продуктът от патанджали за почистване и опаковане на лице е 100% естествен и билков. Той е обогатен с качествата на кайсия, което е много полезно за премахване на мъртвите клетки и увеличаване кръвообращението на кожата. Отстранява мъртвите клетки на кожата и я прави радикална и гладка.

Употреба:Умори лицето и врата. Налейте 30 грама лицева опаковка върху кожата си и я оставете да изсъхне за 10 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 60 за 60 грама.

6. Патанджали Сундуари Алое Вера гел:

Патанджали Saundarya Aloe Vera Gel

Алое има свойствата да излекува много кожни проблеми. Така патанджили алое вера гелове лице лицето се прави с същността на алое да се намалят и контролират кожни проблеми. Много е полезно да поддържате кожата си здрава и млада. Алоето дълбоко прочиства кожата ви и я прави мека и гладка.

Употреба: Нанесете няколко капки от лицето за измиване на мокро лице и врата. Измийте с чиста вода и изсушете с мека кърпа.

Цена: INR 80 за 150 мл.

Виж повече: Patanjali козметични продукти в Индия

7. Патанджали розово измиване на лицето:

Патанджали Rose Face Wash

Пяната за измиване на лицето на Patanjali Rose е чудесно създание от Патанджали, завършено с естествени екстракти от роза, неоме и алое вера. Много е полезно да се премахнат пъпки и лицеви примеси. Продуктът е обогатен със същността на розовата вода, която дълбоко почиства лицето ви и го прави розово гладка.

Употреба: Налейте пет до шест капки на дланта си. Направете пяна върху мокрото лице и шията си. Дайте му масаж и измийте с чиста вода.

Цена: INR 45 за 60 грама.

8. Активна пяна с активен въглен на патанджали:

Патанджали Activated Carbon Facial Foam

Повишеният прах и мръсотия за замърсяване са много вредни за всеки вид кожа, независимо дали е суха, нормална или мазна. Patanjali представя лицето измиване, обогатено с активен въглен, което е много полезно за защита на вашата кожа от замърсяване и прави кожата честна и ясна винаги. Активният въглерод помага за дълбоко почистване на мъртвите клетки и подмладява кожата при ежедневното измиване. Това е опаковка за лице за суха кожа.

Употреба: Налейте пет до шест капки на дланта си. Направете пяна върху мокрото лице и шията си. Дайте му масаж и измийте с чиста вода.

Цена: INR 60 за 60 грама.

Виж повече: Промивки за лице за пъпка кожа

9. Патанджали Orange Honey Face Wash:

Патанджали Orange Honey Face Wash

Продуктът за лицевата маска "патанджали" е 100% без сапун и не съдържа вредни химикали. Обогатена е с екстракти от портокал и мед, които пречистват кожата ви и я правят винаги красива. Това е опаковка за лице за паста за мазна кожа.

Употреба: Налейте пет до шест капки на дланта си. Направете пяна върху мокрото лице и шията си. Дайте му масаж и измийте с чиста вода.

Цена: INR 45 за 60 грама.

Всички горепосочени продукти и най-доброто за вашата кожа. Те са 100% без сапуни, както и билкови. Те са формулирани с дълбокото изследване на аюрведа средства за грижа за кожата. Така че опитайте.

Виж повече: Най-добрата опаковка за черно дърво за мазна кожа

Leave A Comment

15 − = 11