Най – добър Емо грим Стилове в живота

Емо грим обикновено се характеризира с дълги цветни коси, тежък грим, пиърсинги и бледа кожа. Гримът, използван от повечето момчета и момичета в наши дни, е доста фундаментален, тъй като косата им е един аспект. Тя може да бъде наслоена или боядисана в няколко цвята като червено, лилаво, розово, руса, синьо или черно. Техният грим се състои от фалшиви мигли, тъмни очила и моливи, маскара, тъмни червени цветове и нюанси. Обличането може да е много случайно; но повечето от тях се придържат към тъмни дрехи.

9 Красива Емо грим изглежда.

1. Casual Емо момиче:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Искате ли елегантен моден изглед с нюанс на емоционалната чувствителност? Е, определено ще ви препоръчаме това. Небрежният емо момичен вид е идеален, представителен и доста стилен. Трябва да използвате добра основа за почистване и емо, преди да продължите с грима си. Използвайте дълбок червен цвят за устните си и приложете голямо количество линеар за очите си.

2. Готически розово емо момиче:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Отидете розови с готически розов емо облик. Това изисква да нанесете тонове спирала и молив за очи. Вие ще трябва да създадете тъмен и зацапващ поглед на външния ъгъл на очите си, тъй като това ще ви ласкае лицето и комплимент вашия стил също.

Виж повече: Как да приложа грима за очите

3. Лилаво коса Емо момиче:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Моделът на Purple Hair Emo Girl е абсолютно хитър и елегантен. Този има много остър и различен стил на коса, а гримът е емблематичен. Можете също така да добавите някои ивици, ако искате, и да си направите джаз със силен и силен грим на очите. Използвайте обикновен цвят за устните си.

4. Side Emo Pony Поглед:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

За да получите Емо Look, можете да опитате с различни прически също; особено тази. Можете да направите странична опашка от пони и да позволите на вашите дълги и красиви бретон да паднат около ушите. Това ще ви накара да изглеждате като емоционална принцеса. Добавете блясък към него, като използвате уши за очи и неутрален цвят за устните си.

Виж повече: Прости съвети за грим за очите

5. Тинейджърски емо грим:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

За тийнейджърския емо грим, можете да опитате някои фалшиви косми. Това ще подчертае красотата на косата ви и ще ви даде много цветен вид. Поставете голям акцент върху очите и създайте много тъмен и тежък външен вид с помощта на някаква сянка на черно око, очила и молив. Не се прекалявайте твърде много.

6. Punk Emo Girl:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Ако сте фен на пънк рок, този стил е изцяло за вас. Използвайте тъмен червен цвят за устните си, добър розов блясък за очите и хубав дебел удар на обвивката на вашите очи.

Виж повече: Летни съвети за грим на очите

7. Секси Емо Грим:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Този стил изисква да носите фалшиви мигли, някои силни лилави червила и добро качество на емо фондацията. Създайте малко място близо до ухото си, като използвате очила, за да създадете този смел и секси външен вид, който винаги сте искали.

8. Моден Емо вид:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

Ако имате пиърсинг на устните, можете да опитате този вид. Използвайте тонове спирала и лайнер, за да направите очите си елегантни и смели. Вземете няколко ивици и оформете косата си в типичната емо мода.

9. Сладък и женствен Емо вид:

Най - добър Емо грим Стилове в живота

За този стил, нека вашите бретон да се доближат до очите ви, тъй като това ще подчертае мечтаната и чувствителна нагласа, която винаги сте искали. Използвайте сладък лък, за да изглеждате по-женствени и женствени и подчертайте очите си с очила и моливи.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 1