Начало тест за бременност Стилове в живота

Пропуснахте ли периодите си? Мислите ли, че може да сте бременна? Ако мислите, че сте бременна или не, тогава можете да вземете тест в дома си. Да! Възможно е и много лесен метод за откриване на тест за бременност. В днешно време има много бременни комплекти, които се предлагат в много магазини за наркотици, както и онлайн за тестване на бременността у дома. Няколко домашни тестове за бременност привилегироват да бъдат 99 процента прецизни в деня, когато пропуснете периода. Ето защо днес в тази статия обсъждаме тест за бременност у дома.

У дома pregnancy test

Начало тестове за бременност работят чрез идентифициране на появата на хормона hCG (човешки хорион гонадотропин) в урината на жената. Признат като хормон на бременността, hCG е само от бременни жени. Вашето тяло започва да създава hCG, след като оплодени яйца се вмъкват в матката (утробата). Тя може да бъде забелязана в урината ви от около шест до 14 дни по-късно оплождане. В първите няколко дни след присъединяването към вашите нива на hCG се увеличава бързо. Повечето тестове за домашна бременност са деликатно достатъчни, за да откриете hCG в урината си в първия ден, в който се дължи вашият период.

Виж повече: Начини за избягване на бременността

Начало Планиране на тестове за бременност:

♦ Прочетете внимателно етикета и командите.

♦ Използвайте само тестове, планирани от FDA.

♦ Съхранявайте добри истории за тестовете си.

♦ Обадете се на споменатия телефонен номер, регистриран в теста за домашна употреба, ако имате някакви въпроси.

♦ Когато се колебаете, се обърнете към вашия доставчик на здравни услуги.

Виж повече: Ранните етапи на бременността

Инструкции за тест за домашна бременност:

Сега, тук, правим някои стъпки, за да открием бременността си. Те са както следва:

стъпки:

Опитайте се да направите теста първото нещо сутрин за най-добри резултати, но това не е задължително.

1. Тестовете за бременност обикновено се държат в хладилника. Така че, внимавайте да носите тестовия комплект до стайна температура, преди да го използвате.

2. Дръпнете заедно урината в прясна, суха чаша или пластмасов съд. Уверете се, че в съда няма остатък от почистващ препарат.

3. Извадете предварителната картичка и я поставете на равна повърхност.

4. Издърпайте леко урината с тръба (с комплекта) и поставете само две капки в кръгообразния тест, който обикновено е означен с "S". Не търкайте урина на тълкувателната лента.

5. Изчакайте три до пет минути (отговорни по указанията на производителя) и след това прочетете резултатите от теста. Опитвайки се да прочетете резултатите по-рано за необходимото време или да излезете твърде дълго, може да доведе до точни показания.

6. Някои наскоро започнали тестове за бременност могат да се вярват открито в потока на урината и не се нуждаят от вас да събирате урина в съд. Тези комплекти често са по-скъпи.

Виж повече: Съвети за здравето на бременността

Насоки, за да видите резултатите:

1. Погледнете зоните с надпис "C" и "T" на тестовата карта. "C" означава контрол. Тази лента трябва винаги да се показва, защото това е оценяващата лента. "T" определя тестовия модел.

2. Ако се появи единична розова или лилава лента, в областта, отбелязана с "C", това означава, че тестът е отрицателен за бременността.

3. Ако изглеждат две розови или лилави ленти, едната в областта с означение "С", а другата в областта, отбелязана с "Т", това означава, че изпитването е положително за бременност. След това се консултирайте с лекар.

4. При обстоятелства, не изглеждат банди, тогава тестът е незаконен. Повторение на теста с различна опаковка от предварителни карти след 72 часа.

5. Ако линията, проектирана в регион "Т", е блед, това може да се дължи на ниски нива на хормона на хормона. В случай на слаба лента, съставете отново теста с нова опаковка от бисквитки след 72 часа.

Топ 5 тестове за тест за бременност:

Ако въпросът ви каже коя домашна тест за бременност най-добре възниква в съзнанието ви, следователно ние сме дали тук списък на най-добрите 5 тестови комплекта:-

  • Clearblue Easy Digital тест за бременност
  • Първа реакция - тест за цифрова бременност
  • Wondfo Тест за бременност
  • Clearblue Advanced тест за бременност със седмичен оценител
  • Тест за новородено бременност

Така че, консултирайте се от вашия гинеколог след като сте гледали резултатите, надявам се, че тази статия е информативна за вас. Пази се!

Leave A Comment

79 + = 86