Мукула Мудра – Как да направим стъпки и предимства Стилове в живота

Мукула Мудра! Той също така е наречен "Чирак ръкав mudra" е изключително проста mudra, която се извършва за различни физически психологически ползи. Тя представлява цъфтежа на лотосов цвят. Той се измерва като единствен от ефективните Йога Мудрас сред всички. Той може да бъде и ефективен инструмент за лечение. Мукула мудра е разположена на органа, в противен случай част от тялото, която боли, или пък е подложена на стрес. То насочва енергията към точна част. Тази мудра е енергийно даряваща и успокояваща мудра.

Mukula Mudra

Mukula Mudra Значение, стъпки и ползи:

Статията, достъпна тук, засяга позицията на Mukula Mudra плюс подробностите за значението, стъпките и ползите, освен това инструкциите за проследяване с изображения.

Мукула Мудра Значение:

Мукула означава Буд. Само веднъж, когато целият пет пръста се обединяват, освен това се докосват един друг в върха, ние получаваме Mukula hasta. Освен това Мукула мудра е наречена Мудръчна ръчна мудра. Извършването на тази мудра, предназначена за болния орган, иначе ще осигури незабавни резултати. Mukula Mudra е полезно да насочите енергията към една силна област.

Виж повече: Мушти Мудра Значение

Как да изпълнявате Mukula Mudra или Beak Hand Mudra:

Mukula mudra трябва да бъде обучен в седнало положение. Никога не правете тази мудра с голи крака, които докосват земята. Седна на йога мат / легло или друг стол.

Метод 1:

В това практикуващият трябва да обедини върха на пет пръста, за да формира клюн. След минута практикуващият ще събере знание за енергията на върха на клюна? В момента той може да предава тази енергия на всяка част от тялото, която изисква излекуване. Индивидът просто трябва да се свърже с тази част и да визуализира енергията, която тече към съответната част от тялото.

Метод 2:

Задръжте тази мудра за 5 минути по-рано от всяко хранене. Това ще премахне токсините плюс чистите чакри. по-късно от извършването на тази мудра ще се почувствате съживени.

Изпълнявайте всеки ден за най-малко 5-10 минути. Поставете четирите пръста на палеца, освен това поставете пръстите си върху частта от тялото си, която желае допълнителна енергия. Изпълнете това с всяка ръка. Действайте според нуждите, или 5 пъти на ден за 5 минути.

Всяко здравословно разстройство, над много неефективни болки, е причина, тъй като отделното електрическо поле също е слабо.

Виж повече: Gyan Mudra Йога

1. Бъбреци: Поставете пръстите на двете ръце на два инча над талията на гърба.

2. Бели дробове: поставете пръстите си от дясната страна плюс лявата страна, по отношение на 2 инча под ключицата.

3. Пикочен мехур: Поставете пръстите на двете ръце отдясно заедно с лявата страна на корема, в съседство с костната кухина.

4. Стомах: Поставете пръстите на двете ръце направо под гръдната кост.

5. Стъпки: Поставете пръстите на едната ръка върху пъпа плюс, отдясно наляво, очертайте кръг, който постепенно става по-голям (като спирала).

6. Слезка плюс панкреас: Поставете дясната си ръка в долния край на гръдната кост - с лявата си ръка, удряйте 21 пъти през краищата на ребрата от лявата страна, защото ако искате да се усмихнете.

Предимства на Mukula Mudra:

  • Тази директна енергия от мюдра, където се изисква втвърдяване.
  • Тя възстановява концентрацията плюс засилва медитиращата сила.
  • Изпълнението на тази мудра помага на всички части на тялото да възстановят естествената си сила.
  • Тази мудра се представя като лазерен лъч върху преувеличената част на тялото.
  • Тя потушава ума, освен това помага да се отърве от негативното вярване.
  • Нормалната практика на тази мудра осигурява здрава имунна система.
  • Тя е в състояние да лекува всякакъв тип болест.
  • Тя осигурява добавена светлина и блясък на лицето.

Виж повече: Usha Mudra Предимства

След като искате да разпознаете всички подробности относно това как да направите Mukula Mudra, това е мястото, където можете да се свържете. Освен това има всички съвети и предпазни мерки, които ще ви помогнат да улесните проследяването на режима.

Leave A Comment

+ 23 = 25