Молив Поли Модел Модни аксесоари в Индия – нашите най-добрите 20 с изображения

Перлината на молива е наречена така поради формата на молива. Тя е широка отгоре и по-тънка на дъното. Що се отнася до дрехите, тогава моливът на молива е по-широк в областта на бедрата и като тече надолу става все по-тесен и по-голямо прегръщане на тялото. Молива пола е идеална за тези, които са тънки. Това парче дрехи акцентира извивката на тези жени доста красиво. Моливите поли се предлагат в 2 различни форми. Те могат да бъдат както дълги моливи, така и къси моливни поли. Момичетата могат да направят своя избор по случай и вкус. Моли полите идват в разнообразие от материали.

молив Skirt

Моделите на модната риза са модерен начин за носене на поли. Това е повече от една тенденция на миналото точно през 90-те години. Британската и английската жени са най-често срещани в тази тенденция. Те се възхищават на извивките си доста елегантно в това облекло.

Различни видове молив сватбена мода модели с изображения в Индия:

В този пост ние правим бърз кръг от топ 20 модни дизайнерски рокли в момента. Така че, без да губите повече време. Нека да се движим напред с най-добрите моливи, заедно с изображения в Индия.

1. Деним молив поли за млади момичета:

Дънков плат Pencil Skirts

Това е всичко най-предпочитаното моливче пола. Изработен от дебел дънков материал, този дизайн на полата трябва да умре. Материалът за прегръщане на фигурата го прави най-подходящ избор. Те идват както в дълги, така и в къси варианти. Този деним молив поли може да се носи през цялата година. Можете да носите дълги плисета с молив през зимата, но тъй като денимът е труден и издръжлив материал, дори по-късите ще ви дадат достатъчно топлина през зимата. Докато къси и дори мини деним молив поли са горещ фаворит в лятото. Можете да ги рокате с чиста бяла памучна риза.

2. Обикновена равнина на коляното Дължина на памучния молив:

прост Plain Cotton Pencil Skirts

Тези поли коляно дължина на коляното са най-често срещаните моливи поли. Те са изработени от памук и най-вече се предлагат в непрозрачни основни цветове като сиво, синьо, розово, червено и бяло. Те изглеждат доста шик и модерни. Можете лесно да сдвоите тези памучни обикновени поли с къси реколти или ризи. Това са доста широко достъпни както в онлайн, така и в офлайн магазините. Те са най-вече къси до коляно дължина и подходящи за модни жени.

Виж повече: Дамски дълги поли

3. Поли Поли Стили:

страна Silt Pencil Skirts

Този тип моливи поли са доста шик и модерни. Това е просто подобно на всеки молив пола, но с ново измерение. Тази черна пола с молив има страничен разрез, което го прави наистина секси. Тази странична молива молив пола е на разположение както в кратък, така и дълъг тренд.

4. Моливи с цип:

цип Pencil Skirts

Пелените с молив на молив изглеждат съвсем модерни и модерни. Той е идеален за официални партита. Този молив поли е снабден със среден цип модел. Това е една от най-популярните моливи за момичета с модерен дизайн.

5. Проверени и високи мокри молив поли:

Проверени Pencil Skirts

Този тип дълги пликчета на молив идват в шаблон за проверка. Тази моливна пола изглежда много добра за излети. Тези контролирани полисти идват и в двата варианта, толкова дълго, колкото и кратки. Повечето от момичетата обичат да се занимават с този тип молив за моливници за своите функции и партита.

6. Button Pattern Молив Поли:

бутон Pattern Pencil Skirts

Този молив полици идват в шаблони. Бутоните могат да се поставят навсякъде отстрани или отзад. Можете да носите тази висококачествена моливка за обикновен офис, както и за функции.

Виж повече: Момичета чанти за ръце

7. Пола Фешън молив:

козина Pencil Skirts

Този молив е подходящ за зими. Това не е толкова популярно в Индия. но в wets е много популярен. Дебелата козина може да има различни цветове и шарки. Можете да получите поли кожи молив на индийски пазар и е доста популярен също.

8. Полирани моливи:

зима Pencil Skirts

Тези моливи са в топъл уютен материал. Този молив е подходящ за леки зими. Но ако е дълго, то може да се носи и в суровите зими. Тя е идеално предпочитана за млади жени, които имат тънко тяло.

9. Флорален дизайн на кройка дантели молив поли:

плетене на една кука Pencil Skirts

Това е доста секси и най-новата молив пола с красив модел. Те идват в плетене на една кука материал, който изглежда много модерен. Този тип моливи са подходящи за тези нощи. Това е една от средните дължини молив поли за жени, които обичат да модерни съоръжения модел.

10. Koovs Jersey Pencil Skirt:

молив Skirt Design Dresses 10

Ако търсите този модерен молив през тази сезон, това със сигурност може да бъде един от тях. Следва Лондонската пола, която създава докосване и ще бъде подходяща за всички млади момичета там. Тя приляга перфектно на долната част на тялото и ще изглежда най-добре на онези жени, които имат тонизирана физика. Хуевият стил на тази пола е доста впечатляващ и дължината е прилична. Тя не е твърде дълга или прекалено къса. Тя е идеална за тези, които искат да изглеждат привлекателни в моливи поли. Полата е вдъхновена от знаменитост и за всички правилни причини тя е една от най-добрите моливни поли, която можете да се възползвате тази година.

Виж повече: Женски кожени якета

11. Ковашката рокля:

молив Skirt Design Dresses 11

Това е нещо съвсем ново. Тази моливна пола спортува много съблазнителен модел, направен в цялото тяло. Раираната шарка е най-добрата характеристика за тази пола е основната причина, поради която жените ще бъдат привлечени от тази пола на първо място. С модела за конфигурация на корпуса и високия дизайн на талията, тя определено е една от най-добрите моливи на молив там. Може да се използва както като случайна, така и като официална молива и може да се носи и на партита. Тя е къса, тази пола е в едно и определено е подходяща за всички онези жени, които обичат полите.

12. CODE Лазерно изрязан молив:

молив Skirt Design Dresses 12

Търсите нещо съвсем ново? Вземете добър поглед към тази конкретна модна дизайнерска пола. Това е един от най-добрите, които попадат в категорията на молив поли, и ще бъде идеален за тези момичета, които искат да носят поли с увереност. Веществото, което тази пола съдържа, е удобна дреха. Тя носи комфорт със стил и затова производителите на тази пола предричат, че тази пола ще бъде пълен успех. Черният цвят го прави привлекателен.

13. Сладкият син пластмасов молив:

молив Skirt Design Dresses 13

Това вероятно е една от най-добре изглеждащите моливи, които момичетата могат да се възползват. Елегантният син цвят, показан на тази пола, ще открадне всички външности и ще впечатли хората незабавно. Това е обикновена пола и ще бъде подходяща за жени с почти всички размери на талията. Тя е висока талия пола и може да се използва и като официална носена пола. Може да бъде спортен с риза (пъхнато в) или с пълен ръкав. Моделът, който показва тази пола, е съвсем прост и няма нищо в него. Но все пак е доста привлекателно за повечето жени там.

14. Обикновената бяла половинка пола:

молив Skirt Design Dresses 14

Търсите нещо, което ще удари други умове? Тогава това е един от най-добрите женски дрехи за вас. Това е дизайнерски молив пола, въпреки че изглежда доста проста. Подобно на предишното, това не е прекалено фантастично, но все пак има нещо, което може да впечатли хората незабавно. Ако се насочвате към парти (корпоративно или бизнес парти), тогава тази пола ще ви е удобна.

15. Жълта молива на Covington:

молив Skirt Design Dresses 15

Това е една от най-добрите моливи за момичетата, които имат тонизирана физика. Ако имате кръста, то това няма да бъде прекалено подходящо за вас. Черният цвят, показан от тази пола, го прави много елегантен и му придава много аристократично докосване. Това е нещо, което ще попречи на хората да се интересуват от модни поли. Тя е пионер в категорията на дрехите и може да се каже, че е един от първите лидери на полите на молив. Въпреки това, тя е доста популярна сред жените и е широко разпространена в партита и други подобни събития.

16. Пола на молива Елизабет и Джеймс Клементина:

молив Skirt Design Dresses 16

Това е една от най-впечатляващите модни дрехи, облечени там. Очарователно е почти всеки (жените) да носи това. Този молив на молива е много повече от просто да бъдеш красив. Тази футуристична пола е един от най-новите дизайнерски поли и там жените са напълно луди, за да спортуват това на тялото си. Тя ще прикрие по-голямата част от коляното, оставяйки една малка част навън, това е лявото коляно. Това е модерен модел, който спортува тази пола.

17. Кафявата гореща моливка:

молив Skirt Design Dresses 17

Ако имате нужда от някои съблазнителни дизайни на молив за молив, това ще бъде един от най-добрите за вас в тази категория. Отделената моливка, изработена от кожен кафяв цвят, ще ви накара да изглеждате уникално и да се отличите от другите моливци на молив за пола. Тя е тясно поставена пола и вие ще можете да донесете най-доброто от този дизайнерски материал, ако имате тънка физика. То ще направи горния външен вид още по-красив (каквото и да носиш). Тя ще бъде подходяща за повечето жени, които искат да се справят с променящите се модни тенденции.

18. Уникалната бяла моливка:

молив Skirt Design Dresses 18

Тази моливна пола спортува неутралния цвят и може да се каже, че е една от най-добрите моливи, които една жена може да носи, за да изглежда просто, но уникална по същото време. Не е направено фантазия дизайн направено на тази молив пола, но все пак тя изглежда напълно съблазнителен и е подходящ за спорт на страна или на n важно събитие. Тя ще бъде подходяща като зимна риза и ще бъде добре за повечето жени там. Частта на талията е разтеглива и по този начин няма проблеми с фитингите.

19. Шията на крем-молива крем:

молив Skirt Design Dresses 19

Това е една от най-трезвните моливи, които спортуват толкова красив цвят, че го правят подходящ дори за онези групи жени, които искат да живеят по стил, но не обичат да ходят прекалено фантастично. Можете да носите този тип моливи с вашите приятели.

20. Модата на черна молива молив:

молив Skirt Design Dresses 20

Тук имаме още една проста черна зимна моливка. Това е последният в този списък, но не е нищо по-малко от тези, които бяха обсъдени по-рано. Жените все пак ще могат да носят тази красива черна пола с увереност, ако не могат да отидат за предишните.

.

Leave A Comment

− 8 = 1