Мини Климатици за Стая – Нашите Най – добри 9 С Цени |

Вашата къща е малка? Тогава Мини Климатик е най-доброто за вас? Изкупуването на климатик с безкабелни вентилатори осигурява достъп до климатик на дома, плюс мини разделяща система позволява на купувача да охлажда цялата къща, а не просто стая. Миникомплектовите климатици се сглобяват лесно, без да има система за ОВК плюс често охлаждане нагоре от 600 квадратни фута от една инсталирана зона за охлаждане. Докато първоначалната цена е висока, повечето от тях са екологични, енергийно ефективни и водят до по-ниски сметки за енергия, отколкото моделите на прозорците, които само охлаждат една стая. Днес в тази статия ние дойдохме с различни мини климатици за стая от къщи, които са най-добрите в Индия, заедно с техните цени.

Най-добър мини Климатик марки за стая в Индия с цени:

1. Климатик Pioneer WYD009A43-L:

мини air conditioners

С четири режима на работа, включващи отопление, охлаждане, сушене и изсушаване, устройството WYD009A43-L на Pioneer е голямо за всеки ден от годината, независимо от времето. Системата включва автоматична нощна промяна на падащите температури, енергоспестяващ таймер, плюс дистанционно управление за лекота. Този мини климатик разполага с 9000 BTU (британски термични устройства) 3/4 тона с 110 V.

Цена: INR 46315

Виж повече: Сплит Климатици

2. Преносим климатик Honeywell MN10CESWW:

Honeywell MN10CESWW Portable Air Conditioner

Той е енергийно ефективен 10 000 BTU климатик, който охлажда равен на 400 квадратни метра. Освен това има функция за изсушаване, влиятелни вентилатори, както и ясен LED дисплей, който можете да използвате, за да промените настройките му. Всички контроли с докосване плюс отзивчиви, тъй като автоматичната система за включване / изключване помага да се пести енергия главно през студеното време. Ако се инсталира правилно, неговият влиятелен въздушен поток работи мълчаливо във фонов режим (около 55 dbA).

Цена: INR 26588

3. Нова Air AC12000E преносим климатик за стая:

нов Air AC12000E Portable Air Conditioner

Това е 12 000 мини климатик BTU, което охлажда до 425 кв. Фута стая. Той е многофункционален плюс използва компетентна автоматична изпарителна технология, която намалява разходите за електричество. За хората, живеещи във влажна среда, нейният изсушител е също толкова ефективен, докато неговият високоефективен замърсител плюс миризми филтри могат да се перат, както и да се сменят. Неговият 24-часов таймер е програмируем. Неговият плътен и преносим план също работи добре във всички домове, а ергономичният му контрол е добре проектиран.

Цена: INR 32920

4. LG L-Pearl Terminator LSA5PT3D1 Сплит Климатик:

LG Artcool Inverter VR242CE

LG L терминал за перла LSA5PT3D1 Split Климатик, предлагащ до 76% икономия на енергия в сравнение със стандартния климатик, мини климатизаторът LG е просто решение за собствениците на жилища, които желаят да спестят пари за отопление и охлаждане. Климатикът LG mini split е снабден с мулти-филтърна технология за чист въздух, тиха работа, плюс капацитет от 1,5 тона.

Цена: INR 34390

Виж повече: Най-добър прозорец Климатик

5. Klimaire KSILO12-H216 Мини Климатик:

Klimaire KSILO12-H216

Това предлага отопление плюс охлаждане при 15 SEER plus 9 HSPF от DC инвертор, 18000 BTU екологично чист хладилен агент плюс лесна инсталация. Моделът работи на равен на отрицателен 5 градуса по Фаренхайт, плюс технологията на функциите, така че стаята чрез дистанционното управление, че собственикът е почти всички вероятно да се намират, да се възползват максимално от отоплението иначе охлаждане.

Цена: INR 77548

6. Daikin DTKP 50QRV 16 1.5 тон инвертор Сплит Климатик:

Daikin LV Series

Включва два модела за стена, в противен случай за монтаж на тръбопровод; серията Daikin LV предлага на всеки, който иска да се побере в климатичната инсталация mini split, където те са почти всички удобни. Daikin съдържа 24.5 SEER икономии на енергия, спокойна работа по икономичен режим, плюс отопление, в противен случай охлаждане през нощта за гъвкав въздух успокоява.

Цена: INR 45799

7. Климатици Fujitsu ASU24CL1:

Fujitsu ASU24CL1

С елегантен, тих компресор, дизайн с ниско въздействие и компресор с различна скорост, ASU24CL1 от Fujitsu е подходящ за потребители, които искат климатик, който охлажда, без да обръща внимание на него. Сменяемата скорост позволява просто да се охлаждат единични размери на жилища, които нямат напрежение, докато вграденият въздушен филтър почиства въздуха.

Цена: започва от 26990 INR

Виж повече: Портативен климатик

8. Сенвил Аура 9000 Мини Климатици:

Senville Aura 9000

Това AC е в съответствие със сертификацията Energy Star, екологичните 25 операции SEER, плюс множество филтри за прах заедно с бактерии. Aura 9000 съчетава ефективността, освен екологичен процес, за да предложи бюджетно ориентирано отопление с отлично качество освен охлаждане. Системата Senville предлага 7-степенна филтрация, термопомпа и 9000 BTU, както и последващо дистанционно управление, което насочва въздуха към мястото, където се намира устройството за дистанционно управление, както и изключително тиха работа.

Цена: INR 61976

9. Климатици от серия GREE Terra Мини Климатици:

GREE Terra Series

Този променлив ток е с номинална мощност до 27 SEER, както и 60% икономия на енергия, плюс оборудване с нискоенергиен инвертор; GREE Terra е идеална за спестяване на отопление, освен това за охлаждане. Terra разполага с отопление, охлаждане, въздушен поток с четири посоки и фотокаталитичен въздушен филтър за намаляване на количеството на бактериите плюс замърсяването на въздуха, идващи в дома.

Цена: започва от INR 20999

Leave A Comment

35 + = 37