Мезотерапия за загуба на коса и растеж на косата Стилове в живота

Алопецията е позната и като плешивост и се преживява от милиони хора, било то мъже или жени. Можете да изпитате това от най-ранна възраст и също така можете да изживеете това, докато остареете. Това понякога е генетично и понякога много други фактори допринасят за оплешивяване. Това може да бъде нивото на стрес, неправилен сън или неправилно кръвообращение, което води до падане на косата. Има няколко средства, които могат да лекуват или поне забавят изтъняването на косата.

мезотерапия for hair

Много добре известна процедура в наши дни е Мезотерапията. В тази мезотерапия, хранителни вещества, витамини и други подхранващи елементи се инжектират в корените на косата. Това хидратира, подхранва и помага при контрола на падането на косата и увеличава растежа на косата. Нека поговорим подробно за тази мезотерапия.

Виж повече: Батра лечение на косата

Мезотерапия за коса:

По-долу предоставяме подробности за мезотерапията за коса, при която лечението решава проблема с косопада и стимулира растежа на косата и накрая помага за други проблеми с косата.

Какво представлява мезотерапията за загуба на коса??

Мезотерапията за растежа на косата е лечение, което може да лекува плешивостта, която се среща както при мъжете, така и при жените еднакво лесно и ефективно. Тя може да не е постоянно лечение, но тя насърчава добър растеж на косата и работи върху шарката плешивост, забавяйки го и ви дава по-добре изглеждащи коса. В този процес на мезотерапия за растежа на косата, вашите модели се наблюдават и използването на протеини, витамини и хранителни вещества в противен случай, вашият растеж на косата се взема предвид и проучени. Вашият скалпа също е проучен, за да знаете подробно за всичко, увреждащо космения фоликул.

Предимства за косата:

В този процес се добавя инжекция и подсилващи хранителните вещества и се оставят в скалпа със същия инжекционен пистолет, за който обсъждахме точно пред това изречение. Това помага да подхранвате скалпа, да се отървете от пърхота, като хидратирате скалпа. Без пърхота на място, вашите космени фоликули получават повече място, за да дишат и да се развиват по-добре.

Предимства за растежа на космите:

Мезотерапията за третиране на косата също хидратира скалпа ви, премахва всяка инфекция, която някога е била налице или току-що започнала да се натрупва. Това позволява дори по-добри количества косми да растат на мястото на нездравословните. Процедурата е бърза и бърза и може да ви гарантира дълги здрави коси. Те са еднакво силни и растат по-бързо. Постепенно лечението успешно възстановява общото хормонално равновесие на клетките ви. Не е нужно второ познание да разберете какви ползи може да донесе за вас. Да, говорим за красиви ключалки, за които да се хвалите за нула време.

И накрая, списъкът с предимствата все още не е приключил и има така наречен хормон на ДХТ, инжектирането на което води до образуване на нови нишки на косата и ускоряване на растежа им. Това лечение е следователно вашият лесен път за връщане на дебелата ви дълга коса, без другите да получат намек за това. Те ще бъдат приятно изненадани и скоро ще бъдете бомбардирани с въпроси относно успеха ви.

мезотерапия hair treatment

Какво е мезотерапия лечение за растежа на косата:

В този метод течността, богата на хранителни вещества, се инжектира в мезодерма на главата, където има плешивост. Това се прави с пистолет за мезотерапия, който съдържа стерилна игла. Течностите се инжектират в този епидермис, който е връзката между мастните и клетъчните тъкани. Времето, необходимо за това, зависи от тежестта на оплешивяване на пациента. Обикновено отнема 40 минути до един час за всяка сесия на мезотерапията, за да се преодолее. Така че трябва да инвестирате не само пари, но и достатъчно време за това лечение.

Ще изисквате сесия всяка седмица или на всеки две седмици за най-малко 8 до 9 месеца преди началото на проследяването. Проследяването е като една сесия всеки месец. Ако това не бъде направено, може да започнете да губите какъвто и да било напредък. Течността, която се инжектира, се състои от различни видове хранителни вещества и други витамини, които спомагат за подмладяване на корените на косата. Това лечение обикновено няма странични ефекти или алергични реакции.

Виж повече: Билково лечение за косопад

Трябва обаче да сте сигурни, че иглите са нови и се използват, докато лекарите имат ръкавици върху тях. Цялата тази процедура, въпреки че обикновено не се изисква анестезия, но все пак е като малка хирургия, при която малки количества кръв може да излязат, когато иглите се използват в скалпа. Така че най-добре е да отидете на доверена специализирана клиника, където се поддържа подходяща хигиена, така че да няма шанс за инфекция.

Има странични лечения като лазерна терапия, която се предлага на пациента, а таксите се събират, когато отидете за лечение на мезотерапия. Ако имате други състояния на скалпа, като пърхот или друг вид дерматит, трябва да се консултирате с добър лекар, преди да започнете лечение с мезотерапия.

Проследяването:

Това е прекрасно лечение и може да бъде добра алтернатива на трансплантацията на коса, но трябва да се справите със сеансите за поддържане на всеки 2 до 3 месеца или според това, което Ви предлага вашия трихилог. Здравословното хранене и споменатите графики са важна част от последващите действия. Трябва да имате добър сън, да пиете много вода и да тренирате редовно. Ние не говорим само за физически упражнения, но когато отидете на добра клиника за мезотерапия, ще ви бъде предоставен списък с упражнения за възстановяване на косата.

Те трябва да се извършват редовно, ако искате да видите известно подобрение в косата си. Отново трябва да помните, че това лечение е скъпо и поддържането на последващите сесии също може да бъде доста тежко на джобовете ви. Докато това е вярно, друго нещо, което е вярно е, че не показва същите резултати за всеки един пациент. На няколко работи, но за други може да се окаже много по-малко ефект. Зависи от вас да решите дали искате да изберете мезотерапия или не.

Мезотерапия Разходи, странични ефекти и ефективност:

Мезотерапията за растежа на косата всъщност не струва състояние, но варира от много гледна точка. Изчакайте, ние покриваме всичко. Така че, в зависимост от областта на вашата плешивост, известна още като географски регион от медицинска гледна точка, броя на микро инжекциите, използвани във Вашия случай, и на доставчика на медицински услуги, които са ви подписали за сделката и сега се готви да извърши процедурата , В зависимост от това има толкова много неща, от които трябва да работите. Докато нежеланите реакции са редки, ние също ще говорим за тях, за да получите по-задълбочена представа за цялото нещо, преди да пристъпите към първата ви сесия.

Виж повече: Лазерно лечение за загуба на коса

Най-честите нежелани реакции при мезотерапията са някои синини, които едва отнемат няколко дни, за да се лекуват. Възможно е да има болка и в областта на скалпа, но те обикновено изчезват сами, обикновено в рамките на ден-два. Максималният праг никога не пресича маркировката за 48 часа. Така че, ако видите блистер или натъртване, което продължава по-дълго, не забравяйте да се свържете с лекар и да го проверите незабавно.

Едно нещо, което вероятно ще искате да знаете, е дали мезотерапията е постоянна или не. Добре, като се вземат предвид условията, след подходяща диета мерки и упражняване лесно ще помогне да поддържате вашата терапия коса на скалпа си разумно. Така че, грижите трябва да са краят на това.

И с това приключихме да обясняваме подробно всичко, което трябва да знаете за заявката ви. Дали мезотерапията работи за косопад? Надявам се, че сте си направили бележки и всички ваши съмнения се правят с това сега.

Leave A Comment

− 3 = 1