Matangi Mudra – Как да направя стъпки и ползи Стилове в живота

Да опитаме Матанги Мудра! Някога чухте това? Тази Matangi Mudra освобождава стреса плюс укрепва дишащия цикъл на тялото. Матанги се нарича "Бог на вътрешната хармония" плюс кралски владетел кораб. Тя се извършва, за да бъде терапевтичен за много здравословни проблеми. Matangi Mudra подсилва дихателния ритъм за слънчевия сплит плюс баланса на енергията в тази област. Тази мудра също успокоява затруднения процес на храносмилане.

Matangi Mudra

Лавандулата лекува растенията на спокойствие и споразумение. Зеленият и жълт цвят са цветовете на избора на слънчевия захранващ сплит. Жълтият запалва ума и психиката. Зеленото е сянката на съгласуваността. Всеки иска знак, на който властта е празна.

Виж повече: Surya Mudra за отслабване

Значението на Матанги Мудра:

  • Матанги се определя като Бог на вътрешната хармония плюс кралския владетел на кораба. Matangi mudra освобождава стреса плюс подсилва дихателния цикъл на тялото.
  • Матанги често е свързан със замърсяване, непоносимост и още по-голяма граница на индуисткото общество, олицетворявано в нейната най-приета форма, идентифицирана като Учиша-Чандалини, в противен случай Учиша-Матангнини. Тя е изобразена като изнасилване (Chandalini), освен това предлага останало, отчасти изядена храна (Uchchita) от несмлени ръце или храна по-късно от ядене, заедно, които се измерват, за да бъдат смесени в традиционния хиндуизъм.
  • Матанги е един от махавидиите, 10 тантрически богини, заедно с порочния аспект на Деви, хиндуистката Божествена майка. Тя се измерва като тантричната форма на Сарасвати, идолът на музиката, освен това учене. Както Сарасвати, Матанги директна реч, знание, музика, освен изкуствата. Нейното поклонение е насочено към получаване на свръхестествени сили, особено придобиване на контрол върху враговете и привличане на хора към един, придобиване на майсторство над изкуството, освен това получаване на най-добра информация.

Инструкции за извършване на Matangi Mudra:

Matangi mudra - how to do

Matangi Mudra може да се изпълни, след като се почувствате ниска енергия, иначе нисък интерес. Това може да бъде готово, когато е необходимо, в противен случай 3 пъти на ден за 4 минути всеки път.

1. Сгънете ръцете в компанията на слънчевия сплит (областта на стомаха).
2. Понастоящем се разширявайте заедно със средните пръсти и ги присъединете към върховете.
3. Започнете да дишате до диафрагмата заедно със следите на слънчевия сплит и вдишването по едно и също време.
4. Пряко внимание на дишането в областта на корема.
5. Тази мудра е изключително полезна за цялостната вътрешна хармония на ума, както и на тялото.

Забележка: Докато издишвате, визуализирайте, че вълните от енергия са дори надолу от главата ви през врата, ръцете, гърба и краката, както и да останете в ръцете си плюс краката. След известно време визуализирайте, че главата ви е чиста, чиста, хладна и освен това лека. В края на краищата, потупвайте лицето си с пръсти и се чувствате известно време.

Виж повече: Кубера Мудра

Matangi Mudra Предимства:

Matangi Mudra основно служи за печелене на практика за храносмилането. Само от това, Matangi mudra помага да се грижи за допълнителни шокиращи заболявания.

  • Изпълнението на тази мудра помага за облекчаване на неясна болка плюс напрежение в челюстта.
  • Активирайте слънчевия сплит, освен това храносмилането.
  • Сърцето, черния дроб, стомаха, дванадесетопръстника, далака, жлъчния мехур, панкреаса, плюс приходите от бъбреците от Matangi Mudra.
  • На обществото с високо кръвно налягане трябва да се направи тази мудра в контрола.
  • Тази мудра усилва желанието за дишане в слънчевия сплит плюс балансира енергиите в тази област.
  • Тази мудра успокоява сърцето и урежда вътрешния стрес.
  • Той вълнува дървения елемент, който символизира ново начало, плюс земния елемент, който предлага живота на дълбочината си. Развълнуваното сърце става видимо по-спокойно и вътрешните напрежения (например разнообразни спазми, в противен случай чувство на богатство), които възпрепятстват храносмилането,.

Matangi mudra е изключително полезно за постигане на вътрешна хармония. Тази мудра ви помага да постигнете хармония от вашето вътрешно аз и от околната среда.

Виж повече: Makara Mudra Предимства

След като желаете да разпознаете всички подробности за Matangi Mudra, това е мястото, където можете да се свържете. Това освен това има всички съвети плюс предпазни мерки, които ще ви накарат да намерите по-лесно да следвате режима, както и подробностите относно стъпките, заедно с инструкциите, които да последвате за него.

Leave A Comment

44 − = 41