Как да увеличим височината за една седмица, естествено? | Стилове в живота

Наистина не е нужно да се притеснявате, ако имате малка височина. Е, истината е, че все още можеш да растеш дори след 20-годишна възраст. Прочетете нататък, за да намерите всички отговори тук. Височината на тялото ви се определя основно от гени, но има и други фактори, които влияят положително на височината. Добрите навици, стречинг упражнения и балансирана диета могат да ви помогнат да увеличите естествено височината си само за една седмица. Освен това има и други различни фактори, които човек трябва да помисли за това. Всеки ден стресът от работата често води до по-ниска костна плътност.

как to Grow Height In 1 Week

Как да растем в една седмица:

Това е друга причина, поради която повечето хора, които седят и работят по-често в дома си, често не могат да имат добра структура. Следователно, има различни фактори, които трябва да се вземат предвид, когато искате да получите по-високи в по-малко от 7 дни. Въпреки това, упражненията трябва да бъдат продължени и сесия за загряване трябва да се направи преди една седмица от тази дейност. Това е полезно и помага да се направят гъвкавите тъкани за това.

Тази статия ще ви покаже различните начини, по които можете да направите това. Разгледайте този списък, за да видите как бързо можете да увеличите височината си за 7 дни.

Височината е важен аспект на личността на индивида и играе важна роля в личните и професионални успехи. Да бъдеш висок ти дава увереност. Комбинацията от добра диета, физически упражнения и здравословен начин на живот може да подобри способността ви да расте по-високи, независимо от възрастта и генетичната конфигурация.

Разгледайте някои от естествените начини, които ще ви помогнат да растат с 3 инча по-висок само за 7 дни. Въпреки това, разтягането на вашите стави и други форми на упражнения, споменати по-долу, трябва да се извършва редовно, за да има повече ползи. Те трябва да продължат заедно с вашия балансиран начин на живот и само по този начин ще се възползвате от тях.

Упражняване и разтягане:

Най-простият начин за увеличаване на височината е чрез разтягане на гръбначния стълб. След преминаване през пубертета единственият начин да увеличите височината на тялото е чрез работа върху гръбначния стълб и позата на тялото. Редовното упражняване укрепва гърба, което ви дава по-добра поза и подкрепа.

Как се разтегля Помощ?

По време на разтягане, той увеличава гъвкавостта на гръбначния стълб и оптимизира шансовете ви да се увеличава. С гъвкав гръбнак и добра поза, гръбначните ви прешлени не носят допълнителен натиск. По този начин хрущялът между тях не се изцежда и лесно може да попие течности в тях.

Упражнения To Grow Taller In A Week

Когато хрущялите поемат достатъчно течности, тя неволно удължава гръбначния стълб и ви кара да изглеждате 2-3 инча по-високи. Физическите дейности като плуване, футбол, тенис и баскетбол могат да ви помогнат да станете по-високи.

Упражняването също така насърчава повече производство на човешкия растежен хормон (HGH), който подпомага растежа на мускулите и увеличаването на височината.

Виж повече: Упражнения за увеличаване на височината

Йога и медитация:

как To Increase Height In 1 Week With Yoga

И двете са доста важни. Йога се казва o да помогне на човек в нормалното функциониране на своите хормони. Той също така ви помага да разтегнете костите. Ако умът ви има стрес от различни неща, тялото ви няма да функционира правилно. Те обаче се нуждаят от редовна практика и бавно това ви помага да постигнете желаната структура. Медитацията, от друга страна, също е полезна. Те трябва да продължат от предишната ви рутинна диаграма и след това с други упражнения ще получите ползите.

Ето някои упражнения за йога, които можете да направите, за да увеличите височината за една седмица.

1. Тадасана:

Tadasana Yoga To Increase Height In A Week

Упражняването на по-високи в седмицата включва разтягане на всички мускули на тялото, точно от главата до петите. Това удължаване ще упражнява позадържащо налягане във всички части на тялото, което ще улесни производството на хормона на растежа.

  • Стойте на пода с краката, талията и шията, подравнени в права линия. Не забравяйте да държите двата крака заедно, докато поставяте ръцете отстрани и дланта ви към бедрата.
  • Когато вдишвате, повдигнете двете ръце заедно в посока нагоре, която е успоредна един на друг.
  • Сега, бавно повдигнете петите и застанете на пръстите на краката си.
  • Протегнете тялото си нагоре възможно най-много. Дръжте краката и ръцете си прави.

Тази йога, за да увеличи височината за една седмица, е известно, че работи много добре, когато се практикува редовно.

2. Сарвангасана:

как To Grow Taller In A Week With Sarvangasana

Сарвангасана и главата се събират като Ширшасана. Ширшасана включва поставяне срещу гравитацията. Това упражнение ще окаже натиск върху хипофизната жлеза. Обърнете внимание как да увеличите височината за една седмица.

  • Легнете на гърба с длани, обърнати надолу.
  • Сега внимателно вдигнете краката, задните части и гърба, за да можете да се изкачите на раменете си и да подкрепите гърба с ръце.
  • Изправете краката и гръбначния стълб.
  • В случай, че почувствате някакво напрежение в шията, излезте от позата.
  • Останете в позата 15 до 30 секунди.

Изпробвайте това още едно просто упражнение, за да станете по-високи за една седмица. Те са гарантирани, че ще ви дадат положителни резултати, ако тренирате ежедневно.

Виж повече: Съвети за увеличаване на височината

Консумиране на балансирана диета:

как To Grow Taller Fast In A Week With Balance Diet

Консумирането на балансирана диета е един от естествените начини да увеличите височината си само за няколко дни. Вашият хранителен прием играе съществена роля в режим на увеличаване на височината. Каквото и да ядете, засяга производството на човешки растежен хормон (HGH) в организма.

Добрият хранителен прием подобрява функционирането и производството на HGH, което директно увеличава шансовете Ви за увеличаване на височината.

Какво трябва да ядете?

Препоръчва се да получите много протеини, минерали, витамин А и D във вашата диета. Хранителната диета спомага за растежа и здравето на костите. Вие също трябва да се въздържат от консумация на въглехидрати и богати мастни храни. Консумирането на излишни захарни продукти или тези, които са дълбоко изпържени, прави хормоните ви да функционират неправилно. Следователно, те водят до затлъстяване и човек, дори ако иска да започне по всякакъв начин на рутинни, ще се почувства по-уморен от други. Храни като бургери, пици, понички, сладкиши, излишъци от ядки и други храни са доста мазна и много сладка.

Те, когато се консумират в малки количества, ще ви дадат енергия, която е под формата на глюкоза и въглехидрати, но когато имате такива, които надвишават това, което тялото ви всеки ден се нуждае от функциониране, това става неприятно и се натрупва в тялото ви. Ето защо трябва да ограничите консумацията на тези и да ги разполагате само в подходящи количества.

Друг добър начин за правилно балансирано хранене е да се посъветвате с диетолог. Ако искате тялото ви да функционира правилно с необходимите количества витамини и минерали, трябва да се консултирате с добър специалист за това.

Диетологът може да Ви предложи подходящата комбинация от зеленчуци за вашата закуска, както и за останалата част от деня. Можете също така да получите някои месечни или седмични диаграми, ако сте в искате да направите костите си гъвкави.

Неща, които да включват балансирана диета:

как To Grow Height In A Week With Balanced Diet

Консумацията на храни като мляко, яйца тофу, леща, пълнозърнести храни, пиле, постно месо, черен дроб, млечни продукти като извара и други видове сирене и др. Са много полезни, тъй като те са с високо съдържание на белтъчини, Диета диаграма. Също така ще трябва да имате листни зеленчуци, които са богати на витамини, минерали и други микроелементи като магнезий. За това можете да консумирате спанак или палак, ядки като фъстъци, ядки от кашу, зелени зеленчуци като зеле, броколи, аспержи, царевица и други.

Съществуват и различни видове мастни киселини, които тялото изисква и можете да ги получите, като консумирате миди и обикновени риби.

Какво трябва да се избягва?

Какво Should You Avoid To Become Tall In One Week

Избягвайте да консумирате излишък от безалкохолни напитки, други газирани напитки, дори и диетичните коксове трябва да се избягват. Плодовете също са важно нещо, което човек трябва да включи в храната си. Трябва също да имате пресни салати с броколи, спанак, сладки царевица, ябълки, пресни марули и други форми на зелени листни зеленчуци.

Пийте повече вода:

питие Lots Of Water To Become Height In A Week

Следващото важно нещо, което трябва да направите, за да увеличите височината за една седмица, е да пиете достатъчно вода. Ако тялото ви запази голям брой токсини, тогава ще бъде трудно за него да функционира правилно. Поради това винаги се препоръчва дори от лекари и практикуващи лекари, а дори и от диетолози, че човек трябва да пие повече вода, за да поддържа храносмилателната система правилно и хормоните да останат легализирани. Казва се, че ако вашата храносмилателна система работи правилно, червата също работи правилно

Ето защо трябва да има добро движение на червата и правилно функциониращо черво. Ако не вземате достатъчно вода, тогава токсините ще започнат да се депонират и това няма да помогне на хормоните, които ще ви помогнат да удължите времето си и да бъдете гъвкави.

Как да вземем?

Измерете водата в подходящо оразмерено стъкло, което не е много голямо и не е малко като чаша. Това трябва да е правилното измерване и човек трябва да пие от 8 до 10 чаши вода всеки ден. Ако упражнявате повече, тогава можете да пиете 8-12 чаши или според изискването. Това е нормалното измерване, също така помага да се промият други токсини от тялото и излишната мазнина да не се депонира. Ако има излишък от мазнини, няма да можете да упражнявате правилно и човек се чувства по-уморен

Достигането на достатъчно сън всяка нощ:

как To Become Tall In One Week With Getting Enough Sleep

Спянето е друг важен фактор, който може да ви помогне да увеличите естествено височината си. Едно проучване показва, че докато спи продуктът на човешкия растежен хормон (HGH) е най-висок. Ето защо, добър сън в нощта може да поправите тялото си и да произвеждате повече HGH. Препоръчва се да получавате поне 8 часа сън дневно през нощта. Спящата с дълги крака и ръце естествено ще удължи гръбнака. По време на сън, тялото расте, затова, колкото повече спите, толкова повече време тялото получава за растеж.

Това е още един начин да се увеличи височината за една седмица. Неподходящият сън обратно повлиява производството на HGH и по този начин зашеметява Вашия нарастващ потенциал.

Нездрави навици:

спиране Unhealthy Habits To Become Height

Следвайки горните практики, може да ви помогне да увеличите естествено височината си, но има и някои стъпки, които трябва да предприемете, за да сте сигурни, че естествената ви височина не е съкратена чрез въздействия върху околната среда.

Нездравословният начин на живот влияе негативно върху тялото ви, те също могат да затруднят растежа ви. Кофеинът, алкохолът и наркотиците могат да попречат на вашите шансове за директно или индиректно отглеждане. Изследванията показват, че хората с навици за пушене са по-кратки от непушачите.

Потреблението на кофеин се предполага, че е много вредно и също прави клетките на тялото по-уморени.

Ако сте пушач, трябва да се откажете от този навик, ако искате да станете гъвкави. Друго нещо, свързано с това, е консумацията на излишък от чай или кафе. Така че не е, че пушачите ще бъдат по-склонни да бъдат по-малко гъвкави в костите. Ето защо, тези, които консумират излишък от кафе или чай, могат да бъдат повлияни по същия начин.

Друго важно нещо, което може да се спомене, е, че има различни други здравословни напитки, които човек може да консумира. Подобно на това, че можете да консумирате билкови чайове или дори други видове чай или кафе или само да намалите редовното потребление и по този начин можете да се възползвате от това.

Виж повече: Как да увеличите височината за един месец

Това са някои естествени техники и практики, които ще помогнат да станете високи за една седмица с растеж от няколко инча. Всички рутини, които се обсъждат тук, допълват един друг, като по този начин ви дават възможност да увеличите максимално ползите. Не забравяйте, че тук няма никакви усилия без някаква физическа активност. Йога също ще ви помогне да увеличите височината. Строгото упражнение и стриктното спазване на диетата са задължителни за целия този процес.

Leave A Comment

36 − = 32