Как да спрете да мразите себе си? | Стилове в живота

Старата поговорка "Не сте грозен, обществото е". С това, което се казва, защо тогава се мразите? Защо позволявате на другите да диктуват как вървите, говорите, обличате и общувате? Вие сте свободен дух, създаден в богове, така че защо да позволите на никого да ви събуди блясъка? По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но деветдесет процента от тийнейджърите и младите хора в наши дни страдат от ниско самочувствие. Днес бихме искали да говорим повече за това с вас, за да се научите да приемате знаците. Ето знаците за това как да спрете да се мразите сами. Ето защо, моля, прочетете и бъдете добре информирани.

Как да спрете да мразите себе си? | Стилове в живота

Съвети за любовта си:

Виждали ли сте популярно момче или момиче в училище? Погледнете броя на приятелите, които имат и какъв масивен фен следва да се занимава. Но чакайте, това е, което наистина искате, защото ако погледнете дълбоко в живота си, едно и също момче или момиче в училище е самотно дете. Те носят маска на щастието и въпреки, че имат страхотно тяло, носят добри дрехи, излизат с богатите деца и карат суети автомобили, дълбоко в тях не са щастливи. Но това показва ли? Не, не, защото те са се научили да се обичат, те са престанали да мразят начина, по който са, и поради това другите са вдъхновени да бъдат около тях и да ги следват.

Как да спрете да мразите себе си? | Стилове в живота

Първото нещо, което трябва да разберете, е, че сте индивид. Да, понякога родители и приятели, обществото като цяло може да бъде жестоко и те обичат да правят сравнения. Веднага от външния вид на дрехите, храната, която ядеш и как ядеш, кога спиш и какво правиш, когато си празен, те правят преценки за всичко. Ако обаче приемете себе си като индивид със свои собствени нужди, не забравяйте да пренебрегнете другите отрицателни забележки и да се насладите на благословението и чудото, което вие сте.

Научете, че всяко тяло е уникално, така че ако искате и този плосък корем, трябва да работите за него. Все още можете да ядете това, което искате, и все пак да се опитате да спечелите това страхотно тяло. Когато останете в състояние, останете щастливи и сте мотивирани да се обличате добре. Тогава хората ще забележат сиянието на лицето ви, което идва отвътре навън. Това е така, защото сте мотивирали себе си да бъдете силни и приятни, не за другите, а за себе си първо. Когато хората видят колко много обичате да бъдете кой сте, с вашите собствени избори и естествени начини, те биха искали да бъдат ваши приятели. Никой не иска да е наоколо с някой скучен и отрицателен, следователно, трябва да промените себе си, преди да позволите на другите да забележат тази промяна във вас.

Виж повече:  Как да не ревнуваме от други жени

Любовта ви прави разликата:

Обърнете внимание на тялото, очите, носа, кожата, косата. Всеки инч от тялото ви е вие, голата гола истина, направена в подобията на божественото. Трябва да разберете, че като се грижите за ума и тялото си, ще бъдете подходящи за цял живот. Това ще ви даде силата да извършвате ежедневни дейности и да упражнявате ума си. Здравите умове никога не дават възможност за негативни коментари и критики. Обаче, разгледайте отрицателните коментари, които идват, научете се от него и продължете, не се занимавайте с тях.

Как да спрете да мразите себе си? | Стилове в живота

Ако не можете първо да се обичате, как бихте очаквали от другите да уважават, да се грижат и да ви обичат? Те казват, че всичко започва с вас, което е толкова вярно. Така че продължете напред и се поглезете, подхранвайте тялото, ума и душата и когато това се случи, автоматично ще започне да ви обича.

Виж повече: Справяне с близките, които мразите

изображения Източник: 1, 2, 3.

Leave A Comment

− 6 = 3