Как да спечелите тегло естествено – 25 метода? | Стилове в живота

Искате ли да натрупате тегло по естествен път? Искате ли здраво тяло? Не знаете как да печелите тегло по естествен път. Как наддаване на тегло е рядък проблем, защото Всеки говори за загуба на тегло, но никой не казва за наддаване на тегло. Ако сте много тънки и искате да станете здравословно наддаване на тегло естествено, тогава силно кажете "Опитвам се да наддават на тегло". Повечето от хората, които са много тънки, са тъжни за тяхното тяло, както и губят доверието си. Не се притеснявай! Ние сме тук, за да ви помогнем. Днес в тази статия ви казваме някои начини за натрупване на тегло по естествен път.

как To Gain Weight Naturally

Ниските проблеми с теглото са някои от най-често срещаните проблеми, които се появяват доста често в наши дни и тази статия съдържа някои съвети и трикове по този въпрос. Нарастването на теглото също е трудна задача, подобна на загуба на тегло. Ако имате естествено тънко тяло или висок метаболизъм, тогава е възможно да се постигне тегло. След като научите как да натрупате тегло, тогава вие се превръщате в валиден уют сред приятелите си. Повечето хора са готови да отслабнат, но можете да обърнете някои основни стойности на гладно, за да получите известна дебелина. Много хора обаче не разбират колко проблематично може да бъде да наддават на тегло.

За щастие постигането на тежест е доста спонтанно и не е необходимо да бъде активно или луксозно; някои основни контроли и промени в начина на живот могат да дадат вълнуващи резултати. Има много хора, които ядат повече, но тялото им е слабо като пръчка и те също искат здравословен или мускулест вид.

Причини за поднормено тегло:

Ако искате да натрупате тегло, трябва да знаете защо причините са недостатъчни. Те са както следва.

 • Продължителни пропуски в храненето.
 • Неподходящи хранителни навици.
 • Лош избор на храни.
 • Неподходящи хранителни навици.
 • Повишена физическа активност.
 • Намаляването на приема на храна може да доведе до недостиг на енергия.
 • Малабсорбция поради продължително заболяване.
 • Болести като рак, хормонален дисбаланс (хипертиреоидизъм), туберкулоза.
 • Хранителни разстройства като анорексия нервна или булимия.
 • Понякога генетиката може да претендира, че е отговорна за причиняване на по-ниски телесни тежести. Да предположим, че ако някой от вас в семейството страда от проблеми с ниското телесно тегло, дори и родителите да не са, тогава все още има доста голяма вероятност да се сблъскате със същите проблеми.

Това са няколко от основните причини за слабост. Сега, ако искате да станете здрави, прочетете внимателно тази статия.

Как да спечелите тегло естествено - 25 Методи:

Сега, тук ви даваме списък с някои полезни съвети за натрупване на тегло, както и увереност. Те са както следва:

1. Яжте три хранения на ден:

Храна plan

Как мога да наддам на тегло не е много сходен тип въпрос. Но имаме различни видове отговори за този проблем. В това първо основно нещо е да ядете тежко, преди да следвате. Препоръчително е да консумирате три хранения, както и две закуски за всеки ден. Потреблението по редовен график е много полезно, за да сте сигурни, че получавате достатъчно калории всеки ден. Това означава, че консумирате богата закуска, обяд и вечеря, както и две закуски в средата му.

Когато ядете такива ястия, те ще се хранят бързо. И затова трябва да пазите стомаха си, като му осигурите достатъчно количество храна през определени интервали от време. Това ще позволи на тялото ви да бъде запълнено с доста количество протеин, хранителни вещества и т.н. и това може да се каже, че е един от най-добрите начини да ви осигурим качествени хранителни вещества. Това ще ви позволи да спечелите тегло, като същевременно останете здрави. Друго важно нещо е да се има предвид, че вашата диета трябва да включва само всички храни, които действително осигуряват на тялото си някои естествени бенефициенти като плодове и билкови напитки. Те ще улеснят теглото и ще ви позволят да получите изключително прилягане от сърцевината.

2. Яжте здравословни мазнини:

мастен fishes salman

Консумирайте голямо количество здравословни мазнини. Имайте вашите яйчни жълтъци, месо със животински мазнини, кокосово масло и допълнителни здравословни мазнини. Повишете калоричния прием на здравословния курс. Следователно тези банани са добре тук, които са полезни за това как да наддават на тегло за момичетата. Да имате такива високи количества здравословна мазнина със сигурност ще ви помогне да спечелите доста голяма тежест. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини за натрупване на тегло по естествен начин, без да причинява на тялото ви някаква вреда. Това не са транс или обработени мазнини, това са естествени мазнини, които в действителност са необходими за нашето тяло до определена граница. Този процес ще ви позволи да спечелите тегло доста лесно и да запазите стомаха си пълно и здраво в същото време. Ако консумирате такива количества храна ежедневно, тогава със сигурност си правите услуга, тъй като след няколко дни (или месеци) ще има значителна промяна в теглото ви.

3. Избягвайте претоварване:

храня се calories food

Серия от багринг или преяждане, както и гладно са били изложени на лоши ефекти върху нивата на глюкозата и инсулина. Той също така показва вероятно вредни метаболитни процеси. Като алтернатива за отслабване на едно хранене, тъй като искате да ядете толкова много калории, колкото е възможно, опитайте се да увеличите това ядене над целия ден. Каквото и да правите, направете с цялото си сърце. Ако направите нещо, което се препоръчва от сърцето ви, не го правете. Например, никой като преяждане. Това е една от главните погрешни схващания, които хората имат по отношение на наддаването на тегло. Много хора са склонни да мислят, че ако ядете много, ще увеличите теглото си. Но това не е вярно.

Те очевидно имат някои лоши странични ефекти, както бе споменато по-рано, а също така пречат на ежедневните функции и дейности на тялото, тъй като тялото ви не е привикнало към този вид храна. Вместо да прилагате тази техника, има едно нещо, което можете да направите, като ядете правилната храна в точната сума в точното време. Това със сигурност ще ви позволи да поддържате тялото здраво и органите активни, така че всички вътрешни дейности на тялото да са във ваша полза и те ще спомогнат за увеличаване на теглото.

4. Постигане на мускулна маса:

Дебел Blaster Shake

Най-често спортистите искат да се насипят и затова добавят протеини, както и достатъчно калории, освен с правилното физическо натоварване, за да се уверят, че постигат насипно състояние на правилните места. Те консумират богати на протеини освежителни напитки като нискомаслено шоколадово мляко, протеинови енергийни барове или протеини, които се разклащат непосредствено по-късно при упражняване на теглото, за да отразят мускулите на основната енергия след тренировка. Ентусиазираните упражнения, които не са досадни за изграждането на мускулна маса, също изискват ежедневни здравословни закуски, за да запалят телесната си активност и да поддържат или увеличават теглото си. В същото време едно нещо трябва да се има предвид, че когато консумирате такива богати на протеини напитки, всъщност позволявате на тялото ви да расте.

Сега всички тези богати на протеини глазури или протеини не работят като етикетите на продуктите обещават. Най-лошата част е, че тези протеинови богати храни понякога имат някои странични ефекти. Така че, преди да купите този изкуствен протеин доставчик, вие определено трябва да препоръчате на вашия лекар и тази кабина да се каже, че е една от най-важните стъпки, които ще трябва да вземете, преди да ги консумирате. Не се безпокойте и се консултирайте с експерт по този въпрос, тъй като става въпрос за здравето.

5. Консумирайте повече калории:

калории count

Това включва някои изчисления. Консумирането на повече калории е идеалният метод за натрупване на тегло. Изчисленото обичайно ежедневно калорично изискване за нормален мъж, който постига леко движение е 2,200; за жена, това е 1900. Искате да ядете около 1000 допълнителни калории всеки ден, за да увеличите по-малко от половин килограм на седмица. Извършете изчислението. Консумирайте по-високи порции и най-малко 3 хранения на ден. Реалната ви калорична отговорност може да се промени в зависимост от височината, теглото, нивото на действие и метаболизма на тялото ви.

Някои експерти предпочитат да предлагат на своите клиенти, които страдат от проблеми с ниско тегло, с диетични диаграми, които идват с хранене, което допълнително им позволява да имат тонове калории през целия ден. Но в същото време, те ще трябва да тренират малко, за да могат да изгорят няколко калории едновременно. Това е само за да се гарантира, че високият прием на калории няма да навреди на вътрешното им тяло.

6. Пийте мляко:

Мляко

Ако искате да увеличите калорийната стойност на млякото, увеличете 1 чаена чаша мляко на прах до 1 кг 2% мляко. По това време допълнете спрей мигновени закуски, Nestles Бързо, овални тен, малц на прах, или други есенции. След смесването му ще бъдете подготвени и ще ви очакват в ледната кутия. Също така можете да направите миксерни напитки, като например плодови сладки, млечни шейкове и фрапи. Доказано е, че хората, които консумират мляко повече от три до четири пъти седмично, са увеличили значително теглото си. Някои хора, които имат проблеми с течното мляко, могат да добавят малко количество млечен протеин на прах към диетата си. Това също помага. Докато работите върху теглото си, като ядете доста богати на протеини храни и мляко, растежът на теглото ви няма да се изправи пред никакви бариери.

7. Потвърдете редовното и успокояващо сън:

сън

Спомнете си едно нещо, което редовният и спокойният сън играе важна роля за способността ви да увеличавате здравословното си тегло. Вашите мускулни клетки искат време да се подобрят от упражнения. За да развиете превъзходни, както и по-твърди, вашите мускулни клетки се нуждаят от идеално производство на растежен хормон и тестостерон; по-голямата част от хормона Ви на растежния хормон и тестостерона е създадена и излязла във вашата циркулация за продължителността на тихия сън. Сънят също играе важна роля за това как да печелите тегло по естествен път. Когато тялото ни е в покой, то има тенденция да натрупва цялата храна, раздробена от червата, и да ги прехвърля в различните органи на тялото. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини за увеличаване на теглото, като позволява на тялото ви да получи добра почивка, както добре. Ако имате подходящ сън, те, които ще ви помогнат да почивате на стомаха и да се събудите отново, за да започнете процеса на натрупване на тегло.

8. Създаване на интелигентни селекции:

мандра Products

За пробата изберете млечни продукти, риба и месо над хляба. Извадете яйцата върху картофите. Имате диети с високо съдържание на протеини като боб, варива и грах, както и храни с високо съдържание на скорбяла като ориз, картофи и тапиока. Този тип хранене е най-добрият начин да наддават на тегло. Избирането на подходящата храна е добър процес, за да направите свои собствени планове за умиране и да включите тези здравословни храни, които харесвате и тези, които ще ви бъдат полезни и за вас. Това е един от най-добрите начини да увеличите естествено теглото си, тъй като трябва да направите своя избор по отношение на храната. Как да спечелите диета естествено? Започнете да вкарвате в храната си някои хубави храни, така че да можете да натрупате тегло по естествен път

9. Упражнявайте редовно:

Дори упражняване и движение е отговорен да се възползват вашето тяло да спечелят мускули, а не дразнещи мазнини. За да увеличите теглото силно, притежавайте силните си кости и тонизирате тялото си. Потвърдете фиксирано телесно движение за 30 минути, 5 пъти седмично. Затова се опитвате да направите остър ходене, предене, педализиране или да се присъедините към фитнес залата. Внимавайте и избягвайте да бъдете твърде енергични. Тъй като прекалено много изтощение на енергия може да изгори калориите и да намали телесното тегло. Но се опитвайте да живеете с някои тежки тежести. Направляват ли тежките асансьори като мъртви асансьори, клякам, пейка и т.н..

Abdomial exercises 1

Ако сте човек, който непрекъснато е на крака, създайте време всеки ден да намалява. Спомнете си, че трябва да поглъщате повече калории, отколкото можете да изгорите. Постоянно проверявайте първо с Вашия лекар, ако не сте работили дълго време. Упражнението е от жизненоважно значение, за да се получи тонизирано тяло и по този начин да се включи в тренировка за тегло, балансиран микс от кардио, еластичност упражнения всеки ден.

10. Яжте по-малко:

стриктен diet eating veg

Ако консумирате в средата на храната, я изрежете. Препоръчва се да се натрупа тегло, че трябва да ядете три големи ястия или от 5 до 6 малки хранения през деня. По-малкото приемане е повече. Избирайте храната с хранителни калории и увеличете храненето с нишестени диети като картофите. Помислете за добавената нездравословна храна, която консумирате, колкото повече отнемате тялото си от здравословни хранителни вещества. Слабото лице, което зависи от нездравословна храна, ще почувства болката със същото неестествено значение като затлъстели хора с отслабени хранителни навици.

11. Увеличаване на приема на протеини:

протеин

При никакви обстоятелства лизирането на протеиновото ви хранене не е по-малко от 1 грам или телесно тегло, когато насочвате към подобряване на дългосрочната сила. Това е строителният блок на мускулите и тялото ви е прието да няма какво да яде за него. Протеин, като също много полезно нещо за това как да наддават на тегло за женските.

12. Консумирайте като кон:

Трябва да знаете, че колко конят консумира всеки ден. Ако искате да консумирате като кон, тогава се нуждаете от твърде много и много калории, отколкото сте свикнали да ядете, което означава, че консумирайте около 4000 калории на ден. Силно е да загубите или да спечелите около 2,5 килограма на седмица, следователно, ако откриете, че постигате повече от това, отдръпнете обратно дневния хранителен прием с 500 калории и изчакайте две седмици.

Яжте proper

Можете също така да добавите 1000 калории разклаща всяка нощ на редовните си хранения. По този начин постигате около 2 кг. на седмица. Претегнете себе си в равно време всяка седмица; в същия ден, за да видите колко сте постигнали. Този тип хранене и добавяне на калории към тялото ни също е от полза за това как да наддават на тегло за жените.

13. Включете мазнините във вашата диета:

Яжте healthy food

Въпреки че мазнините са най-фокусираната система от калории, можете ефективно и здравословно да печелите тегло, като изберете храни, които стават по-голямата част от калориите си от нишестета в сравнение с мазнините. Ако поддържате повишаването на калориите си с големи тежки храни, най-малкото ще създадете здравословен избор на сърце, като например старо фъстъчено масло, масло от царевично масло, рапично масло, зехтин и салатни покрития, приготвени със зехтин. като масло, бекон, пилешка кожа, сочни пържоли и сладолед. Всички тези храни са много ефективни за това как да печелите тегло по естествен път.

14. Дъвчете храната си - Докато течността е най-добра:

храня се chicken soup

Чрез дъвченето на храните, докато чакате течността, отделяте от храносмилателната си структура и повишавате вероятността повечето от хранителните вещества в храните, които консумирате, да влязат в кръвообращението ви. Това е един от най-добрите начини за хранене за това как да наддават на тегло за момичета. Експертно мнение би било да се пие нула вода по време на големите ястия. Това ще позволи на твърдата храна да се натрупа и ще позволи на храносмилателната система да работи по-малко през това време.

15. Съгласуваността е важна:

упражняване on the beach, yoga, jogging running and enjoying healthy food, fruit & vegetables

Натрупването на тегло не е задача без стрес, защото отнема много време, за да покаже резултати. Някои хора се обезсърчават и напускат. Всяка промяна ще бъде очевидна само, ако надеждно държи под око. Така че регулирането на програмата за наддаване на тегло е от съществено значение.

16. Потвърдете физическото, както и емоционалното почивка:

Стомахът, панкреасът, тънкото черво, жлъчния мехур и черният дроб се нуждаят от допълнително движение на кръвта, за да се събере важно хранене. Ако сте физически енергични или емоционално обезпокоени, въпреки че ядете, то отбягва кръвта от храносмилателната част на тялото и нервната система и от скелетните мускули. Недостигът на идеално кръвоснабдяване на храносмилателната част на тялото ви за време на хранене намалява храносмилателната ефективност.

17. Храни, които ви помагат да спечелите тегло:

тегло gain5

Има няколко храни, които са отговорни за това как да наддават на тегло за женските. Някои от тях са както следва;

 • Риба тон: Динамичните мастни киселини в рибата тон съдържат тълпа от здравословни мазнини, които не само помагат при наддаване на тегло, но и поддържат физическото здраве.
 • Цели яйца: Тя е евтина, както и претеглена с протеини, витамини А, D, E и приличен холестерол.
 • Пълнозърнест хляб: Можете да ядете силно и опаковка на паунда в същото време чрез консумация на цели пшеничен хляб, който представлява около 69 калории на всеки парче.
 • Масло: Маслото е свързано с продължителното увеличаване на теглото. Храненето на маслото трябва да бъде контролирано, тъй като постоянното поглъщане на масло е корумпирано за сърцето ви.
 • Нормален плодов сок: Силен и хранителен начин да увеличите няколко килограма, да изпиете 100% плодов сок, захар, както и допълнителни хранителни вещества.

18. Йога за увеличаване на теглото:

Йогата е много древна форма на упражнение, имаща многобройни ползи за здравето. Някои от йога, които помагат за натрупване на тегло, са както следва:

Ramdev baba yoga for weight gain

Йога дишане:

Тези дишащи движения са жизненоважни, тъй като намаляват стреса, помагат като релаксанти и осигуряват приличен сън.

Sasangasana:

Това асана поза подкрепя балансирането на метаболитната система и хормоните, както и възстановяването на разпадането.

Повдигане на хълбоците:

Тази тренировка за вдигане на тежести повишава мускулната маса, както и силата ви.

Suryaved Pranayam:

Хората, които са слаби, могат да извлекат значителна полза от тази пранаяма, тъй като подобряват както физическата, така и умствената си сила.

Седнете:

Тези тренировки ще увеличат мускулната сила и ще възбудят тялото ви в развитие.

Шавасана:

Успокояваща поза, която носи спокойствие.

Pavanmuktasana:

Чрез натиск върху стомаха този асана подпомага лечението на чревни проблеми като тежест, диспепсия и запек, като по този начин отглежда глада.

Свиване на крака:

Тази поза помага да се укрепи не само бедрата, но и стомашните мускули.

Арда Курмасана:

Вашето тяло може да бъде презаредено чрез извършване на тази асана често и всеки орган на тялото се пренасилва към върховете.

Matsyasana:

Тази поза също е известна като "Рибна поза" и е най-добрата форма на йога за натрупване на тегло. Този йогически подход подсказва почти всяка служба на тялото и утешава в общия растеж.

19. Много и много здравословни зеленчуци и месо:

плодове and vegtables

Ако искате да спечелите тегло бързо, включвате все повече месо и зелени зеленчуци в ежедневната си диета. Междувременно тялото е 80% диета; вие сте печеливша, за да се налагате да си направите нещо. Трябва да предлагате много и много протеини за производството на тези хормони.

20. Хранителни навици за това как да спечелите тегло за момичетата:

боклуци Food

Има някои здравословни, както и нездравословни навици, които ви облагодетелстват за натрупване на тегло. Някои от тях са дадени по-долу;

 • Купете енергично, като използвате широка смяна на храна, която е полезна за здравето.
 • Дъвчете правилно храната, за да ускорите храносмилането. Избягвайте екстремното приемане на течно освежаване като кафе и чай непосредствено след хранене, тъй като това забавя интереса на минералите като желязо.
 • Навийте разнообразие от плодове и зеленчуци, за да създадете салати и да разчитате на силни предястия.
 • Имайте път на натрупването на тегло, тъй като това е жизненоважно; добре е да се покачи около 5 до 6 кг. Тегло всеки месец.
 • Някои неестествени навици за постигане на нездравословно тегло, хранене в колата, Хранене с храна - приемане на едно и също нещо ден след ден, някъде липса на сън може да ви създава мазнини, Завършване на цялото нещо на чинията и натиск от страна на връстници "Кафе магазин "или за някои от нас това е" среща за едно питие "и консумация пред телевизора.

Виж повече: Диетични планове за увеличаване на теглото

21. Повдигане на тежести за постна маса:

фитнес tips for weight gain

Ако искате да изградите тялото си и също така искате да направите силна физика, направете няколко тежки повдигания, за да поставите чиста маса. Основата на вашата рутина трябва да бъде големите сложни асансьори: ключалки, издърпвания, мъртви асансьори, пейки, преси, както и въздушни възглавници, ракети, спадове и мощност, почиства и изравнява. Те включват многобройни силни страни, докато започват организациите за хормонална реакция.

22. Закуска, която печелят бързо тегло:

Един от най-добрите начини да наддават на тегло е да повишите консумацията на калории, като по този начин изберете тези храни, които са богати на калории. Този вид закуски е полезен предимно за това как да наддават на тегло за жените.

приземен meat pies

 • Сушени плодове и ядки.
 • Мляко или портокалов сок като напитки.
 • Тост с много масло.
 • Омлет със сирене и зеленчуци.

23. Обяд или храна, която помага да спечелите тегло бързо:

обяд or Meal

Вашата вечеря или обяд трябва да са идеални за бързо натоварване например;

 • Прясна риба, птици, яйца или постно крехко месо за протеини.
 • Допълнителни Дал или Леща.
 • Пълнозърнеста паста с допълнително сирене.
 • Добавете мляко на прах към крем супа.
 • Зеленчуци като картофи и царевица. Повишаване на консумацията на зелени и цветни зеленчуци.
 • Ориз.
 • Бобови растения, като черен боб.

24. Най-добри закуски за увеличаване на теглото:

сушен fruits 3

Получават ни списък с такива закуски, които са много полезни за повишаване на теглото. Те са както следва:

 • Ядки и семена,
 • 100% плодов сок,
 • Пълнозърнести крекери със сирене,
 • Ябълкови резени с фъстъчено масло
 • Сушени плодове
 • Фъстъчено масло, мляко на прах или протеинов прах, добавен към разклащането на плодова мляко.

25. Храна Хронична в добри калории:

Има много храни, които са с високо съдържание на калории и някои от тях са следните;

Желязо rich foods

Плодове: Банани, стафиди, дати, ананас, сушени кайсии и други сушени плодове съдържат повече калории, отколкото водни плодове като изнасилване, сливи, праскови. Един банан съдържа около 100 калории.

Сирене: Една плоча от сирене на чедър съдържа 69 калории. Сиренето е натоварено мляко, така че е страхотно в протеини и мазнини, холестерол, калций и кашкавал калории.

Горещи зърнени храни: Чрез готвене на топла зърнени храни с мляко като алтернатива на водата, са много полезни за увеличаване както на калории, така и на хранителна стойност. Подобрете много миксирания, като мляко на прах, пшеничен зародиш, маргарин, орехи, фъстъчено масло, слънчогледови семена и сушени плодове.

Маслата: Добавянето на добавена мазнина към вашата храна е спокоен начин за подобряване на калориите, изберете зехтин, рапично масло и т.н., което е прилично за вашето здраве и също така допълва тези много желани калории.

Супи: Сладки леща, минерони, грах и супи от ечемик гарантират повече калории, отколкото пилешко и говеждо месо. "За да се консумират по-важни супи, като домат или храна, сменете вода или редовно мляко с избледняване на мляко или добавете допълнително мляко на прах. Подобрете с нискомаслено сирене и крутони.

Салати: Можете също така да увеличите калориите на макароните с ниско калоричност, които бързо се подобриха в обширно хранене чрез добавяне на извара, стафиди, garbanzo или зрел, нарязани орехи, слънчогледови семки, риба тон, асорти зеленчуци, постно месо, крутони и салатни дресинг ако е възможно, на базата на маслиново масло.

картофи: Добавете масло и допълнително мляко на прах към натрошен картоф. На печени картофи, навик заквасена сметана и сос внимателно, защото тези наситени мазнини са лишени избор по отношение на здравето на сърцето.

Зеленчуци: Грах, царевица, моркови, зимна тиква и цвекло включват повече калории, отколкото зелен фасул, летен скуош, броколи и други водни зеленчуци. Нагоре с олио за готвене, нарязани бадеми или настъргано сирене.

Сокове: Apple, червена боровинка, канапе, грозде, ананас и кайсиеви сокове съдържат повече калории, отколкото грейпфрут, портокал и домат. За да увеличите калориите в портокалов сок, покрит с лед, увеличете по-малко вода, отколкото препоръките за насоки.

Енергийни барове: Тя е обременена с добри за вас ядки и овес. Една купа се състои от около 500 калории, което е годно и вкусно за закуска.

Хляб: Високите и гъсти хлябове, като например пълнозърнест пшеничен пюрер, овесени трици и ръж, са по-здравословни от бял хляб. Изрежете гъсти филийки и разпръснете любезно с фъстъчено масло, мед, сладко, хумус или кремообразно сирене.

Десерти: Чрез избирането на десерти с хранителна стойност, можете да харесате лечение, както и да насърчавате тялото си. Опитайте замразено кисело мляко, овесена каша бисквити стафиди, тиква пай, шоколад сладко, компот яхния плодове. Можете също така да опитате боровинки, бананов хляб, царевичен хляб с мед и други сладки хлябове, които могат да бъдат двойни като десерти, както и някои от често срещаните нискомаслени печени продукти, които могат да се купят в магазините за хранителни стоки.

Виж повече: Източници на желязна храна

Следните предложения могат да ви помогнат да увеличите приема на калории. В допълнение, прочетете информацията за калориите на етикетите на храните, за да сравните храни, така че да можете да правите най-високите калорични избори. Така че, това са най-добрите съвети за това как да печелите тегло естествено и се надявам да намерите тази статия много полезна, както и информативна. Бъди здрав!

Най-добрите съвети за натрупване на тегло по естествен път се обсъждат в тази статия. Освен тези топ 25 точки, може да има и други причини, които ще ви помогнат да увеличите височината. Но това са най-добрите. Те със сигурност са работили за повечето хора, които са имали проблеми с телесното тегло и те ще работят и за вас.

Leave A Comment

− 2 = 4