Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

Поздравления за това, че сте решили да бъдете родители и казахте, че двамата сте сигурни, че ще искате да планирате нещата добре. Такъв е начинът на живот, в който трябва да се планира дори концепцията, като се има предвид изтънчеността на живота на плъха, който водим. Трябва да се направят много корекции и трябва да се проверят и други ангажименти, като например финансови и емоционални запаси.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

Да имаш бебе е благословия, управлението на бебе може да е изморително. Следователно, само ако вие и вашият съпруг смятате, че двамата сте готови, трябва да се замислите да забременеете. Също така ще ви помогнем да разберете, че повечето жени в наши дни нямат успех при забременяване. Има различни причини защо се случва това. Спонтанните аборти, хормонален дисбаланс, анемия и други проблеми пораждат майката да бъде, а от друга страна, двойката се чувства непълна.

как to Get Pregnant & Pregnant Tips and Precautions

Независимо колко те се опитват, една двойка все още няма благословиите да забременее, защо? Затова експертен или семеен лекар би бил най-добре да се консултирате, но също така бихме искали да споделяме с вас информация за бременността, забременяване и предпазни мерки за спазване. Моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото.

Виж повече: Как да получите по-добро сън през нощта

Съвети за това как да забременеете:

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

1. Така че сега вие и вашият съпруг сте решили да забременеете, още веднъж поздравления. Ние използваме термина "бременност" и за двете, тъй като това е живот, който се носи от мъжа и жената. Това, което трябва да направите сега, е да спрете да се пръкват в хапчета за контрол на раждаемостта и да правите това месеци предварително. Това е, което би ви предложил и вашият MD. По този начин ще имате време да проверите менструалния си цикъл.

За някои жени може да е двадесет и седем дни, а в някои случаи тридесет и два дни. Това ще ви позволи да разберете времето на овулацията и кои дни от месеца ще сте много плодовити. Също така не забравяйте, тъй като сте се пръкват в хапчета за контрол на раждаемостта за някога сега, менструалния цикъл няма да е същото като това, което беше тогава (преди да започнете хапчетата).

Хормоните са на ново пътуване и за да се върнете към първоначалното й рутинно, това ще отнеме известно време, въпреки че сте спрели хапчето известно време назад. Ако обаче все още виждате цикъла на мензиса след определен период от време, който не е в действие, кажете след 90 дни или поне така, ще Ви помолим да се свържете с Вашия лекар възможно най-бързо!!

2. Не пушете и не пийте докато очаквате, кажете лекари и експерти. Бихме дори ви помолили да го отрежете до минимума, или по-добре да го откажете напълно, дори и да е само веднъж седмично. Това не е само за съпругата, но и за партньора й, защото алкохолът може да намали шансовете за плодовитост при жените и броя на сперматозоидите при мъжете, твърдят експерти.

Пушенето също може да засегне спермата на човека и женското яйце. Освен това са били проучени случаи, при които могат да се случат и дефекти в раждането, преждевременно раждане и спонтанен аборт поради тези банални злоупотреби. Жените също трябва да престанат да бъдат в компанията на тези, които пушат, пасивното пушене е вредно за бременната майка и нейното бебе. Така че това е знак отгоре и за двата партньора да избягват никотин и опияняващи навици за добро.

3. Проверете теглото си, кажете експертите. Няколко килограма ще бъдат натрупани, когато сте бременна, което е естествено. Въпреки това, би било разумно да работите и да упражнявате, докато сте бременна и преди това, така че да не прекарате зад борда с теглото. Помнете, че за да бъдете майка, ще ядете за двама, за вашето бебе и за вас. Нещо повече, изследванията показват, че жените с наднормено тегло имат по-трудно време да забременеят и същото би било за жени с недостатъчно тегло или слаби жени.

Следователно, свържете се с експерт диетолог или диетолог и планирайте здравословна схема, с която да ви помогнем. Това няма да доведе до усложнения при забременяване и също така ще ви позволи да имате шанс за здрава бременност също. Йога за бременни жени трябва да бъде следвана, или да се говори с експерт фитнес треньор, сертифициран за подпомагане на бременни жени за лесна тренировка, поддържане на бъдещата майка и бебето здрави. Това би било и навик на бъдещата майка да остане годна след доставката. Източници казват, че идеалният ИТМ за майка, когато решава да забременее, е някъде между деветнадесет и двадесет и пет. Изливането на няколко килограма преди да забременеете е добро, то помага с причината.

Въпреки това, не катастрофа диета и не глад себе си, за да получите тръстика тънки моля. Експерти твърдят, че жените с наднормено тегло и по-ниско тегло с нисък ИТМ имат повече проблеми да забременеят, отколкото жените, които имат идеален ИТМ между деветнадесет и двадесет и пет. Идеалният ИТМ за вашето тяло ще бъде най-добре казано от Вашия лекар и това ще ви помогне със здравословната бременност и здравословното новородено. Йога за бременност, йога за бременни майки, пилатес и други помагат да увеличите шансовете си за забременяване и за лесни доставки.

4. Дръжте себе си забавляван по всяко време, казват експерти. Промяната на настроението се причинява от хормонални промени и медикаментите се случват за бременни майки и в повечето случаи съпругът носи тежестта. Ето защо е толкова важно да се остави на бъдещата майка да има много забавления и забавления около нея. Гледайте филми, които ви правят щастливи, по-леки и комедии особено.

Неприятно е да седите на едно място дълго време и да се изправите, за да отговаряте на природата, да се обаждате често, така че да се забавлявате. Може би разходка из къщата с слушалки, слушащи меки успокояващи номера. Не забравяйте, че и бебето го чува, а проучванията показват, че бебето развива своята психология в зависимост от това какво възприема чрез звуците, когато е в утробата. Затова бъдете много внимателни с това, което говорите и слушате, докато очаквате малкия си ангел.

Виж повече: Най-добра спалня по време на бременност

5. Поп пренатални добавки, както е предписано от вашия семеен лекар. Така че, ако планирате да приемете бременността и майчинството през следващите три месеца, е време да се вслушате в лекаря си и поп в пренатални хапчета. На дневна база трябва да се консумират мултивитамини, съдържащи 400 mg фолиева киселина. Моля, не бъдете собствен лекар и не употребявайте продуктите, говорете с вашия специалист и получавате рецепта за същото.

Витамин Б е важно да има преди да забременеете, тъй като намалява вродените дефекти, като гръбначния мозък и мозъчните дефекти в новородените, казват източници. Освен това, мултивитамините имат много хранителни вещества и минерали, които са от съществено значение за жената, която желае да забременее. Желязото в добавките заедно с калций помага на жените да се отклонят от проблемите с анемията и костната плътност. Пазете напомняне, че хапчето да се появи сутрин

6. Сънй, колкото можете, особено когато и когато тялото изисква. Когато решите да забременеете, вземете най-скъпите през уикендите и празниците и отдръпнете го. Важно е да спите, защото тялото ще се нуждае от енергия.

Повечето бременни майки и майки не осъзнават колко е важно да се сдобиете с енергия преди, по време и след бременността и когато бебето пристигне, очаквайте безсънни нощи, затова ви молим и експертите също ще кажат: колкото можете сега, защото тялото се нуждае от това. Проучванията са показали, когато тялото спи, мозъкът може да функционира по-добре и хормоните са добре балансирани, което означава, че ще страдате по-малко от киселини и странични сънна параноя.

7. Усетете стреса по лесни начини, защото това би повлияло на шансовете ви да забременеете, казват експерти. Изследванията и изследванията показват, че ако водите луд високо напрегнат живот, както мъжете, така и жените заедно ще намерят много трудно да забременеят. Това се дължи на факта, че функционирането на овулацията ще се изчерпи, нивата на стрес също ще засегнат ембриона при имплантиране в матката. И мъжът, и жената трябва да говорят с един съветник и да получат проверка на червата, направена от техните емоции, което ще им помогне да останат спокойни и да ги подготвят за следващите етапи от живота, а именно бременност.

Гледайте сериали, ромкоми и забавни клипове с животни, или може би отидете онлайн и проверете за сладко бебе видеоклипове също. Ако искате екскурзия, вземете най-скъпоценните хора и отидете на дълги разходки край езерото, в гората или просто седнете с него и се насладете на чаша чай, гледайки сутрешния изгрев и вечерния залез. Малките удоволствия в живота биха направили сексуалната активност благоприятна и това би било полезно, когато двамата от вас решиха да имат бебе и докато сте бременна. Освен това ще ви помолим да започнете да журнализирате мислите си днес, да си запазвате дневник и да пишете на това, което не можете да изразите на никого с думи или действия. Това ще ви позволи да се справите със стреса по положителен начин и да слушате мека успокояваща холистична музика, успокоява нервите, премахва тревогите и ви дава също и напрежение без сън.

8. Наемете фотограф или използвайте собствения си телефон с камера, за да прихванете моментите на щастие. Сега това не е само за вас, но нека се изправим и да се изправим направо, трябва да предизвикате правилните чувства и емоции между съпруга си и вас. Така че направете албум, който носи чувството на романтизъм, което ще доведе до по-добра сексуална активност и високи шансове за зачеване.

Получете албум, който ще включва снимки на бременност преди раждането, бременност и след бременност, дори и при раждане. Това е време, което е толкова чисто и магическо, тъй като раждането е едно от чудесата на живота, нали? Така че защо не победи стреса и се отдадете на малка фотография също. Години по-късно вашият възрастен ангел би ви благодарил за жертвите и ангажиментите, които сте направили.

9. Яжте добре и останете по-добре, кажете експерти. Шансовете са, че докато решавате за бременност и ако сте в някой от тримесечните часове, тялото ще има желание за разнообразни вкусови вкусове. Съпругът тук играе голяма роля и понякога той ще трябва да се събуди в средата на нощта, за да се придържа към исканията на жена си да има пица или може би просто фъстък и сладко сандвич. Така че направете списък на домашните любимци, които трябва да имате, за да се запасите, защото бебето в теб ще направи големи искания. Освен това, вие не трябва да се движи заключване, запаси и барел да остане в спокойна среда за бременността да се случи или бебето в теб да излезе добре.

Бихме ви помолили също така да се отървете от клюки, отрицателни разговори и хора, а също и от официална работа от дълго време, тъй като стресовите фактори в тях биха попречили на бременността или на бременността. Ако не ви харесва, когато останете точно сега, вероятно ще бъдете подчертани и нещастни, което ще доведе до различни усложнения по-късно, за да направите подходящи промени, преди да забременеете.

10. Нито едно правило в книгата относно търсенето на работа преди бременността и докато сте бременна, никой не казва, че не можете да направите това. Сега това също е подходящо време за превключване на работни места, ако сте много нещастни, когато сте в момента. Компаниите се канят да наемат жени, дори ако са бременни и да им предоставят обезщетения за семейни и медицински отпуски, когато е време, но трябва да сте поне една година в организацията, за да се радвате на тези обезщетения, казват експерти.

Федералното законодателство е направило задължително за всяка компания с работна сила повече от петдесет работници и служители да дават на мъжа и жената дванадесет седмици задължителен платен отпуск. Като каза, че дори ако желаете да работите по време на бременност, трябва да проверите дали сте добре с часовете, транспортните съоръжения, плановете за грижи за децата и гъвкавостта на работата, казват експертите. Това трябва да бъде критерий за проверка, преди да сте бременна, докато сте бременна и след раждането.

11. Момчетата знаят най-добре и с това имаме предвид майка ти, тъй като тя те е родила и това щеше да е най-добре да те води с майчинството. Така че имай майка дъщеря време и се учат от нея. Това е подходящо време за обличане, научете как тя се е занимавала с по-малки съоръжения по време на своето време, но все още е бременна и сте успешно. Това би било емоционално обвързване, а много важен урок, който ще предадете и на вашето дете, когато пораснат и отново преминат през природата.

Не само майките, но и лелите и бабите ще играят ролята на майка ви как да забременеете по правилния начин, как да управлявате състоянието на бременността си и също така и за доставките. Консултирайте се с тях по времето, което са взели, за да забременеят, ако имаше усложнения и препятствия, които трябваше да се сблъскат, ако имаше такива, здравословни доставки, какво да правят и какво да правят, каквито и да било основни генетични или наследствени състояния, да се притеснявате, да получавате цялата важна информация и да правите забележки, свързани с вашите нужди. Това би било важна информация, която можете да споделите със семейния си лекар, за да избегнете усложнения. Когато лекарят получи ясна картина, той или тя би могъл да ви помогне по-добре.

12. Обърнете се към вашия лекар, ако тялото и тялото ви са готови да внесат в този свят нов живот. Наречете среща с гинеколога днес, кажете експерти и след това правете планове напред по време на бременност. Експерти казват, че когато и съпругът, и съпругата му се занимават с преглед преди бременност най-малко 90 дни преди началото, изключват здравословни проблеми, които могат да повлияят на плановете за бременност. Освен това, лекарят ще бъде в по-добра позиция да ви информира за най-новите нужди от ваксинации, проверки на СТД, сърдечни проблеми, холестерол и кръвно налягане или каквито и да било хронични заболявания, които първо трябва да премахнете, преди да забременеете, за да избягвайте усложнения по-късно. Мъжете също трябва да се консултират с лекаря толкова редовно, колкото и съпругите им, казват експерти.

Редовните физически лица биха помогнали да разберем дали тялото за мъжа и жената е безопасно да започне планирането на бременността, казват експерти. Медикаментите, ако има такива, могат да бъдат променени или променени, за да се гарантира успешна бременност. Ако има проблеми с раждаемостта за жената или за мъжа, на ранен етап това може да бъде решено също. Препоръчва се и генетично тестване, тъй като лекарствата ще бъдат предписани по подходящ начин и зачеването няма да е проблем.

Проверката с лекар, сертифициран, би имала смисъл, тъй като той или тя ще бъде този, който ще управлява ромадата на зачеването до раждането на бебето. Говорете със семейството и приятелите си, за да намерите някой надежден, честен и надежден. Лекарят също трябва да бъде приятелски и емпатичен, а по ваше желание и да се обажда по телефона, трябва да има извънредна ситуация или нещо, което ви е нужно на място.

13. Защо да се консултирате с зъболекар? Ами, изглежда много абсурдно, но е важно жените да се консултират със зъболека си, преди да забременеят. Експерти твърдят, че и проучванията са доказали, че оралното здравеопазване е важно да бъде актуализирано, защото засяга бременността и плодовитостта. Когато се пренебрегва, заболяванията на дихателните пътища могат да доведат до преждевременно раждане, спонтанни аборти и дори опасната прееклампсия. Когато се консултирате с зъболекар, вие ще научите как да контролирате гингивита и те също ще почистват венците и зъбите.

14. Бебешки душове и момичешки забавления са важни преди и докато сте бременна, затова резервирайте малко време за себе си и направете страхотни уикенди. Всяка истинска майка е дала гаранция за това и казват, че кратки пътувания и пътувания с момичетата на BFF са чудели за тях и за бебето. Ако момичетата планират да прекарат уикенд в уикенд, вашият шанс е сега. Освен това, сега ще имате нужда от вашите момичета приятели още сега, докато сте бременни от всякога. Така че книгата себе си и момичетата на безгрижно пътуване и празнуват връзката на сестринството.

15. Не използвайте химическо лечение за косата, кожата и всякакви други козметични нужди. Вие сте били запален фен на цветовете на косата, които съдържат химикали, но експертите казват, преди и докато сте бременна, дори и в продължение на няколко месеца след раждането, DONT COLOR косата ви и не докосвай, защото е опасна. Това е особено през първите месеци на бременността, когато някой химикал близо до майката може да повлияе както на майката, така и на детето в голям мащаб на по-късен етап. Не забравяйте, че през първите няколко месеца, когато се развиват органите на вашето дете, и излагането на химикали само би затруднило процеса на растеж.

16. Заемете и спрете да пазарувате за нови дрехи. Да, това е време, когато стомаха бавно ще започне да се разраства и ще се появи сладка бебешка бум, само за да стане по-голяма. Тези плътни върхове и кльощави дънки не биха направили нищо добро, затова ги дръжте настрана и не търгувайте повече, защото ще ги израснете от тях. До четвъртия месец е, когато трябва да помолите вашите момичета приятели и членове на семейството да ви купят дрехи за майчинство. Да, това, което всъщност може да се разболее, ще бъде обувки, чанти, аксесоари за коса и всичко, което ще ви бъде от полза, докато сте бременна и след доставка също.

17. Експертите смятат, че разговорът с съпруга ви всеки ден как да бъдете най-добрите родители, когато новороденото идва в света, прави живота положителен за двамата и мотивира да очакваме напред. Родителството не е разходка на тортата и най-вече жените ще носят бремето, затова работете заедно, за да планирате грижите за децата, които остават вкъщи, за ритуалите за раждане на детето, финансовите нужди, училището за детето, празничната доставка, родителите често посещения, това щеше да утежни съпруга, особено бебешкият блус, където мъжът се чувства изоставен, сексуалните нужди на мъжа, докато сте бременна и още.

Сега, след като ви дадохме достатъчно съвети за това, какво трябва да мислите или да направите преди, докато и малко по време на бременността след раждането, нека да разгледаме знаците, които ви казват "Вие сте преждевременно"
Само защото чувствахте гадене тази сутрин и промените в настроението ви са били в продължение на една седмица, това не означава, че сте бременна. Не искаме да откраднем този момент на радост и щастие за вас и него, но нека ви предоставим повече информация за признаци, които наистина казват, че сте ГОЛЯМО. Ето защо, моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото.

Бременни съвети:

1. Проверете тялото си, тялото ви ще бъде най-добрият пратеник, който ще ви уведоми, ако сте бременна, така че обърнете внимание на това. Получете домашна бременност, която ще ви каже дали хормоните се променят или не. ще има малки промени в началото, което би означавало, че те могат да бъдат открити в началото, казват експерти. Подуване и болки в гърдите не е необходимо да са признаци на бременност винаги, може да са и проблеми с мензиса, което означава, че не очаквате. Следователно, докато не вземете домашния тест за бременност с реномиран комплект, както ви препоръча ob-gyn, не поемайте и не духайте тромпета на света. Ако периодът ви липсва в действие и няколко съобщават исторически признаци ви информира за положителната бременност, е време да се обадите на Вашия лекар и да получите потвърждение за същото.

как to Get Pregnant1

2. Говорейки за болки в гърдите, това е често срещано, когато имате менструални проблеми, казват експерти. Не забравяйте, че гръдната тъкан е много чувствителна, чувствителна към хормона, за да бъде точна. hCG и хормоните започват да наводняват във вашата система, когато се случи оплождането на яйцето, което увеличава обема на кръвта. Ето защо гърдите ви ще се подуят и ще станат тежки, и това е, когато докторът потвърди, че сте бременна, а не другояче.

3. По време на периодите, жените са изправени пред спазми, преди, по време и след това. Това може да се случи и когато се случи имплантация - процес, при който маточната стена получава оплодената яйце, прикрепена към нея, казват експерти. В този момент маточната стена ще се простира малко повече от това, което трябва, и затова ще имате крампи. Процесът на опъване помага на стената да се подготви за бебето през следващите девет месеца, казват източници. За пореден път не трябва да се правят предположения и ако болката е непоносима, говорете с вашият обект.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

4. Докато имплантирането се случва, ще има кървене и когато жените го забелязват, паника или обявяват, че са бременни. Ако сте пропуснали периода си или може би е по-кратък от това, което е било преди, преди да направите предположение, моля, проверете с ob-gyn

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

5. Умората се случва и това е, когато тялото ви иска много сън и почивка. Може да не сте в състояние да се придържате към ежедневието, както преди. Не забравяйте, че когато сте в първото тримесечие, бебето ще направи много искания за тялото, особено за храна, а това означава, че докато ембрионът се роди там, ще има признаци на умора и тялото ще трябва да се сдобие с почивка.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

6. Ако забележите, че зърната ви изглеждат различно по форма и цвят, или ако сексуалната активност на съпруга ви забелязва, също така, не забравяйте, че може би сте на втория етап от бременността и не знаете за това. Това е така, защото хормоните се променят, а меланоцитите са отговорни за промените в цвета. говорете с вашия лекар за повече информация за това, може или не може да бъде бременност.

7. Сутрешното гадене и гадене се случват при всички жени и в повечето случаи се пълнят. Затова посъветвайте се с Вашия лекар за помощ и те ще ви кажат какво да правите и какво да избягвате, като полети и тежка работа или прекалено много пътувания.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

8. Не мога да нося любимите си кльощави джинси повече, може да се обвини, че може да се подуе. Това е така, защото прогестеронът намалява храносмилателната система и вашите коремчета се вдишват. Това не е непременно знак, че сте бременна, може да се случи, когато се случва и ПМС, казват експерти.

Виж повече: Как да ядем плодове киви по време на бременност

9. Загрижени ли сте за пеене по-често от обикновено? Ами най-бременните жени се притесняват за това, и естественото си, така че шунт той стресира! Когато сте в ранните етапи на бременността и на тях, ще трябва да вземете много почивки в банята, казват експерти. Това е така, защото докато бременността напредва, изчерпването на течности се случва повече.

10. Хранителните гладки не трябва да означават, че сте бременна, може да означава и други недостатъци. Така че вашият ob-gyn би ви уведомил, че чантата от джъмбо и пилешкото крило, което искате от време на време, е за бебето и за вас или по някаква друга причина.

11. Ако ви се наложи, обвинявайте отново хормоните, но главоболието и запекът може да се дължат на това, казват експерти. Това е така, защото храносмилателната система е преработена и недостатъчно платена, както при бавните. Храната няма да премине бързо и газът, създаден вътре, ще причини повече газове и това ще се случи повече, когато етапите на бременността ви се развиват, казват експерти.

12. Повече от всеки друг, вашият съпруг ще бъде в приемния край, заради настроението ви, което е естествено. Нивата на hCG се увеличиха и затова се чувствате прекалено уморени и в същото време мрачни. Сега добавете към това запек, главоболие, подуване и имате добра рецепта за мрачни дни и нощи. Не искаме да обмисляме повече, но да, приятелски настроеният може да помогне!!

как to Get Pregnant2

предпазни мерки:

Сега, когато малката розова линия на комплекта за бременност казва всичко това, поздравления. Но изчакайте, не позволявайте на стреса и тревогата да отнеме и да не се спирате на него. Всеки ще ви даде много съвети, може би майка ви предупреждава за твърде много кафе, което ви харесва или виното и пържолите, които ядете, запазвайте спокойствие и прочетете какво казват експертите.

как to Get Pregnant3

Бременността без съмнение е едно от чудесата на живота и едно вълнуващо преживяване също, но то идва с натоварване на тревоги, както добре. има много, което трябва да направите и не трябва да правите, за да имате здраво бебе след девет месеца. Това може да звучи страшно за пръв път майки да бъде, защото никой не иска дете с вродени дефекти или всяка неблагоприятна ситуация.

Въпреки това, всичко казано и направено, ако твърде много сте настроили кой казва какво, освен вашите доверени ob-gyn, следващите девет месеца ще се облагат. Да се ​​побереш глупаво на мисловната бележка ще направи нещата още по-лоши и това би било опасно за растящото дете също. Понякога и мъдрите и близките можеха да окажат натиск, за да следват своя опит, който инстинктът на червата ви казва да не следва.

Ето защо казваме, че само се доверявате на вашите ob-gyn и на вашата майка, те знаят кое е най-доброто да бъдат дон, заради тяхното време и опит в такива случаи.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

Така че сте готови за вашите 40-седмици?

1. Замислянето на дете и грижата за него още от първата седмица на утробата ви трябва да бъде както майката, така и бащите, приоритет. Това означава, че редовните посещения на посетителите и след консултацията с ядрото са MUST

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

2. Светлини за пътуване само ако и когато възникне необходимост, особено ако трябва да се вземат полети. Дългите и опасни пътувания могат да доведат до спонтанен аборт, казват експерти.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

3. Изключително пресни плодове и зеленчуци са задължителни за майката и не трябва да се пуши, нито да се употребява алкохол, нито да се използват наркотици за развлечение. Тя трябва да консумира или да стои близо близо до онези, които правят, бащата също. това е добър момент да се върнете към здравословно състояние във вашата диета, трябва да имате достатъчно протеини, въглехидрати и минерали, добавки, дадени от лекаря. Не бъдете ваш собствен лекар, потърсете помощ, когато възникне необходимост.

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

4. Не бихме искали да ви плашим, но повечето бременни жени казват, че лунните затъмнения засягат бебето в утробата. Това може да се окаже възможна, тъй като тялото е съставено от седемдесет процента вода, а фазите на луната могат да окажат влияние във водния плик, който е и на младото. По-добре да бъде безопасно, отколкото съжалявам, казват дори лекари.

5. Получете допълнителна домашна помощ за ежедневни задължения или помолете семейството и приятелите си да ви помогнат, ако не можете да си позволите да наемете някого. Без никакви разходи, обаче, бъдещата майка трябва да вдига тежки товари, да готви и да почиства или да се разхожда безцелно. Това може да бъде вредно за детето и майката. Упражненията обаче са важни и трябва да се консултират само обучаващи се с преквалификация жени и да се наемат техните служби за същото.

6. Най-критичното време за бременни жени е първото тримесечие, а последното - експертите. В такива моменти трябва да се полагат грижи и някой трябва да е наблизо с майката, или пък ще има проблеми. Тя не може да бъде изложена на сурови химикали, алкохол, тютюн, наркотици, негативни хора и околностите и т.н., дори X RAYS също да пораждат вреди на бебето вътре и на майката, така че бъдете много внимателни

Обобщение на всички съвети и съвети:

Как да си вземаме бременни и бременни съвети и предпазни мерки Стилове в живота

Тъй като сме близо до края на нашия съвет за вас и тъй като ние искаме вие ​​и съпругът ви да донесете щастливо новия член, ето резюме на всичко, което сме говорили досега.

1. Проверете при вашето ob-gyn за преди и след признаци на бременност, не правете предположения
2. Проверете при сертифициран и известен здравен или фитнес експерт за упражнения и диети
3. Включване на пренатални витамини на дневна база
4. Прочетете повече за фитнес за бременност
5. Научете за хранителния начин да ядете и да сте здрави, за него и за детето
6. Научете как да отслабнете безопасно преди бременността, да останете в състояние да се спуснете и след бременност
7. Купете книга или DVD за бременност
8. Не пушете, не пийте, няма наркотици
9. Съхранявайте списание за вашите мисли
10. Проследявайте периода и цикъла си
11. Говорете със семейството и приятелите си за помощ, съвети и препоръки за наемане на доверен обект
12. Почистете зъбите и грижите за венците си
13. Останете чисти и хигиенични по всяко време
14. Не работете тежко, не повдигайте или почиствайте, не готвейте или не ходете на домашни любимци
15. Направете списание за бременност, го блогвайте и я споделяйте с близките и скъпите си
16. Бъдете положителни, слушайте успокояваща музика, за да успокоите нервите
17. Направете списък с местата за раждане близо до вас, проверете ги лично, когато имате време
18. Прочетете повече за алтернативните начини за раждане, ако не изберете да имате C-SEC
19. Присъединете се към клас на раждане с вашите съпруги, помагате при връзване и бащата няма да страда от "бебешки блус", когато се роди детето
20. Отпуснете се и дишайте, вашият малък ангел е на път

Надяваме се, че това, което е дадено тук, прави добро чувство за четене за вас и ако има нещо, което бихте искали да добавите, да споделите или да ни уведомите, моля, вървете напред и го направете. Нашата цел е да информираме майките и бащите за това как да забременеем, какво да правим, когато се случи бременност и работата. Това е чудо на любовта и връзката и не трябва да се третира като скучна работа.

Успех и благословена

Изображения Източник: Shutter stock.

Запази

Leave A Comment

14 − = 7