Как да си направим количка количка у дома – нашият най – добър 9

Днес жените и момичетата носят огърлици, които изглеждат доста модерни и елегантни охладителни бохо стил орнаменти, които изглеждат изключителни и сладки с всякакви дрехи. За разлика от огърлиците, които се задържат надолу към гръдния кош, огърлиците се носят около врата по начин, който докосва кожата навсякъде. Или да се каже, че тя се носеше здраво около врата. Хокерите са направени по много начини и могат лесно да бъдат направени от един човек вкъщи. Огърлиците на Choker са на разположение и могат да бъдат направени с всякакви метални парчета, мъниста, кожа, дантели, ленти и дрехи като кадифе и могат също да бъдат плетени или направени с конци,.

Как да си направим количка Choker у дома:

Нека трябва да погледнем най-добрите начини как да направите огърлица огърлица.

1. Черен розов висулка Lace Choker:

черно Rose pendant lace choker

Червен розов висулка с черен диамант в центъра може да се залепи в центъра на кадифена лента с дължина на шията. Простата кадифе или други платнени колани са един от най-лесните начини как да направите огърлица огърлица у дома за всеки. Всичко, което трябва да направите, е просто да получите кадифена черна човка и да прикрепите червен розов чар към нея в центъра. За краищата можете да използвате или верига за заключване или куки.

2. Овлажнен хокер с деликатни свитъци:

А velvet choker with dainty scrolls

Когато възниква въпросът как да направите задушаване, най-мигновената идея може да бъде задушаване от панделки или кадифени ленти, които могат да бъдат превъртани отвътре с куки и скоби и някои вериги за закачване на гърба на врата. За да направите удара, изрежете две кадифени ленти с еднаква дължина. Вземете сребърен пръстен и двойно сгънете лентите до центъра на лентата. Заключете краищата с куки за отваряне и затваряне от другата страна.

3. Голяма перла Choker:

Голям pearls choker

Големите перли привличат най-много като малките. Закачете ги с гъста сребърна тел в крайните им краища, а умивалникът за домашно кино ще бъде готов за носене с чар на линията на врата. Изящните големи перли ще изглеждат блестящи с стила на шоуто на вашето облекло. Този прост чорапогащник се изработва със стоманен пръстен с втулки от стомана с затварящи се краища и два перли от подобен размер, поставени в центъра.

4. Дънкови охладители:

А denim choker

Дизайнерските колиета Denim DIY могат да бъдат направени толкова лесно с по-малко усилия. Просто добавете две скоби в краищата на десния размер на лентата за деним на врата и ги закачете около шията с щифтовете. Синият дънков светва вашия фънки стил с хладните си деним и върха. Този прост човка може да бъде направен чрез нарязване на част от шията от типа на шията от дънките. Направете джингите груби от двата края и закопчайте куките за правилните фитинги на гърба.

Виж повече: Сладкият комплект

5. Оръжие за плетена кожа:

сплетен leather choker

Оплетените кожени колиета изглеждат достатъчно хладни, за да носят дрехите ви на смело изображение. Чистата кожена плетена идея за костюм за количка може лесно да ви даде изявление с вашите собствени усилия. За да направите това заглушаване, просто зашийте плетената кожена струна към кадифената част. Накарайте го да изгуби достатъчно, за да се носи и след това може да бъде вързано за перфектно монтиране.

6. Плътен шампанско:

дебел champagne choker

Дебелата огърлица от шампанско е също така една от най-лесните и трезви колиета, които могат да бъдат направени у дома. Как да направите чантата на сребърната шампанска дантела е толкова лесно и по същия начин, ние правим кадифе лента кадифе. За да направите чантата, вземете готово парче шампанско от пазара. Нарежете го до размера на врата. Просто закачете куките от двете страни.

Виж повече: Метални чантата количка

7. Floral Lace Choker:

цветен lace choker

Закопчаните колиета изглеждат уморени от церемониите като сватби. Красивата флорална дантела може да бъде фиксирана около шията с помощта на дантели и зад гръб и да даде ефект на огърлица на бижута. Ударът може да бъде направен от бял нето материал или материал georgette чрез рязане от ръба работа. Изрежете частта с размера на врата. Прикрепете струни и в двата края, за да осигурите здраво задържане на врата.

8. Сребърен и тюркоазен зрънчар:

сребърен and turquoise beaded choker

Beaded chokers също са най-простите украси за домашни любимци, които могат да бъдат направени от всеки вкъщи. Обикновено клипнете надолу мъничките от жица и прилепете закопчалки в краищата на жицата с необходимите вериги в края. За да направите това задушаване, трябва да получите тел и няколко мъниста в сребро и синьо. Един по един въведете всички мъниста и свържете краищата с възли за затваряне на врата.

Виж повече: Татуировка на Choker

9. Суеверен шнур за навиване на конеца:

велур wrap cord choker

Кожухът на коженото каишче изглежда динамичен и прост, но все пак готин за всяко момиче. Можете дори да украсите човката с кристали навсякъде в самобръсначката или с вибрации, които виси от удара. Основата на въжето около врата и висящите краища с изтръпване в краищата изглеждат превъзходно. Това просто, за да направите човка, се нуждае само от дълъг низ с две подобни очарователни в краищата. Опаковайте и вратовръзка губи възел за един модерен външен вид.

Chokers естествено изглеждат страхотно с черните цветови дизайни, тъй като те се открояват на врата, но златистите или други красиви цветове също изглеждат прекрасни със съвпадащи тоалети. Някои момичета също обичат да направят хокарите с помощта на струни, които ги свързват с възела, които правят изключителен дизайн. Плетени закачалки са също лесни за момичета, които познават изкуството на плетене. Огърлицата на чантата изглежда страхотно и покрива почти пълна шийка с прекрасни дизайни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 + = 44