Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Лицето на човек говори за личността на човека, така че трябва да се опитате да запазите кожата на лицето ясна и красива. Но топлината се свежда и тъмните петна се появяват на лицето и са големи пречки и могат да повлияят на външния ви вид. Топлите циреи са инфекция на кожата, която се появява в маслените жлези и в известно време бучка става бяла, тъй като там е пишка под кожата. Основната причина за затопляне на лицето е лошото хранене, хигиената, имате склонност да прилагате някои сурови химикали на лицето, които дразнят кожата и възпаление на горелката на лицето. Това се случва и когато консумирате храна, която генерира топлина в тялото и е устойчива за хора, които консумират по-малко количество вода.

топлина boils on face

Когато започне да се затопля, то е червено болезнено бучка и в няколко дни нежна, по-голяма, свързана с болка. Много скоро котките на горната част на кипене може да причинят няколко други циреи до оригиналния. Понякога може да бъдете засегнати от треска, сърбеж и болка. Това са често срещаните симптоми, преди да започне да се появява горещо на лицето.

Домакинско лечение за топли кипене на лицето:

Нека да разгледаме първите 9 средства за отстраняване на топлината, които се появяват на лицето:

1. Чудотворно хляб Политика за отстраняване на топлината кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Хлебната капсула помага за лечение на кипене и намалява възпалението, причинено от кипене. Това е лесно лек, но чудесен начин за лечение на кипене на лицето.

Процес за кандидатстване:

Потопете един парче хляб в топло мляко, след това го ръчно с ръце, нанесете върху кипене и го оставете за 10 минути. Измийте го със студена вода и нанесете три пъти на ден и продължете за един или два дни, докато кипнете напълно.

2. Изцеление на индийско люляко средство за загряване на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Той също така е добре известен като neem, който се използва за лечение на много заболявания, тъй като има противовъзпалителни, противогъбични и антибактериални свойства. Освен втвърдяването на кипене, тя дори отпуска кожата в заразената област.

Процес за кандидатстване:

Вземете няколко свежи листа Neem и направете фина паста от него и се нанесете върху заразената област. Оставете я да изсъхне или оставете я в продължение на един час и почистете с вода. Нанесете го два пъти на ден, като получите желаните резултати.

3. Ефективно почистване на прах от куркума на топлината кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Куркума е добре познат и притежава свойствата да се бори с бактериите и естествено средство, имащо противовъзпалителни и антисептични свойства и ускорява лечебния процес на топлината след внасяне. Можете дори да консумирате половин чаена лъжичка куркума в чаша мляко и глътка, тъй като тя ви облекчава от болката, причинена от вибрациите.

Процес за кандидатстване:

Вземете една чаена лъжичка прясна куркума паста и малко вода и направете гъста паста от нея. Нанесете върху кипене и я оставете за един час и се почиства с вода. Нанасяйте го ежедневно, когато се спука и вие се отпуснете.

4. Магданоз отпадане на топлина кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Листата магданоз има антибактериални свойства и ви помага да разрушите всички бактериални инфекции, които се случват на кожата. Това оставя не само помага за премахване на кипене, но дори отпуска раздразнената и възпалена кожа.

Процес за кандидатстване:

Вземете няколко листа магданоз, заври листата в чаша вода 5 минути и го оставете да се охлади, опънете водата. Листата от магданоз се омекотят, а след това увийте вареното листо в фина кърпа и нанесете кичурите и използвайте превръзка, за да ги покриете за 1-2 часа. Използвайте това ежедневно, докато получите желания резултат.

5. Царевично хранене Средство за загряване на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Царевичните ястия са естествен абсорбент и ефективно излекуват топлината на кипене на лицето по един миг.

Процес за кандидатстване:

Вземете една чаена лъжичка царевично брашно и го разбъркайте с вряла вода и направете гъста каша от нея. След това нанесете върху кичурите и покрийте с мека чиста кърпа и оставете за 15-20 минути. Измийте топлата вода и повторете същото 6 пъти на ден, докато котката на кипене изсъхне.

6. Ангелски черни семена Отстраняване на топлината кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

От десетилетия насам черните семена се използват от десетилетия, тъй като намаляват болката, причинена от кипене. Тези малки семена имат противогъбични, антиоксидантни свойства, които се втвърдяват ефективно.

Процес за кандидатстване:

Вземете Twp чаена лъжичка черни семки и направете фина паста от нея. След това нанесете върху кипене и го оставете за 15-20 минути и след това го почистете с вода. Кандидатствайте два пъти на ден и вижте как чудото се случва.

7. Базил листа, джинджифил и асафетида Средство за загряване на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Листата босилек има антибактериално свойство и възпрепятства растежа на бактериите, които причиняват вари. Asafoetida и джинджифил имат противовъзпалителни свойства, които помагат да се лекуват болезнени циреи.

Процес за кандидатстване:

Вземете няколко листа босилек и щипка джинджифил, смажете ги и ги изцедете сок около 2-3 супени лъжици. След това добавете щипка анафитеада към него и го разбъркайте добре и с помощта на памук се вари, като се вари на лицето. След като се изсуши отново отново подайте около 8-10 пъти и го оставете за 15-20 минути. Измийте го с чиста вода и прилагайте три пъти седмично за ефективни резултати.

8. Лук Чесън Сок Отстраняване на топлина кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Лукът има антисептични свойства и чесънът изцелява кожата.

Процес за кандидатстване:

Натрошете лука лук и 4-5 чесън и изтеглете сок от него. След това с помощта на памук се вари, нанесете сок върху него и отново да се приложат, докато изсъхне. Направете това 5-7 пъти и го оставете за 15 минути и го измийте със студена вода. За по-добри резултати повторете същия процес два или три пъти на ден.

9. Бетел листа Отстраняване на топлина кипи на лицето:

Как да се отървете от топлина Стилове в живота

Това вълшебно листче е сигурно лекарство за изстрелване, за да излекува топлината, която се появява на лицето и ви накара да изглеждате красиви още веднъж.

Процес за кандидатстване:

Вземете 4 броя бетелски листа и ги разкъсайте на малки парченца. След това сварете листата с половин чаша вода в продължение на 10 минути и оставете да изстинат, натоварете водата. Бетелските листа получават мека каша на листата и правят паста от нея и се нанасят върху кичурите и използват превръзка, за да ги покрият за 2 часа. Извадете ги и повторете отново и вижте какво се случва.

Освен тези ефективни и лесни начини е много необходимо да се грижи за хигиената. Всяко лице, което страда от този проблем, гарантира, че не измивайте дрехите си с тях, ако е възможно измийте отделно дори кърпи и спално бельо. Така че използвайте тези съвети и изглеждайте по-красиви от всякога.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 1 =