Как да се грижим за вашите устни Стилове в живота

Устните са една от онези характеристики на лицето, които хващат много внимание от хората наоколо. Вярвайте или не, устните също са едно от нещата, които могат значително да повлияят на привличането и външния вид на човек. Сухите и напукани устни без съмнение са изключени за противоположния пол и също така правят лицето ненаситно. От друга страна обаче, ако имате меки, гладки и блестящи розови устни, хората са склонни да изглеждат по-добре от всякога. За да се постигне това, човек трябва да се стреми към различни стъпки и да положи усилия да се грижи за устните. Има няколко прости, лесни и правилни начини, по които можете да се грижите добре за устните. Този списък по-долу ще ви покаже как:

Как да се грижим за вашите устни Стилове в живота

Ето няколко съвета как да се грижите за устните си естествено.

Осигурете го Защита:

Времето и променящите се сезони имат много въздействие върху устните и доброто му здраве. Необходимо е да ги защитим добре през летните и зимните месеци. Балсами за устни със слънцезащита са важни през топлите месеци и овлажняващи кремове в сухи и хладни зими. Сухите и напукани устни са резултат и през двата месеца и следователно балсами за устни трябва винаги да са удобни. Това заключва влагата в устните и ги прави меки, точно както искате.

Виж повече: Как да направите омбър устни

Дръжте червилото на минимална употреба:

Червилата са едно от най-важните неща за грима, но мислили ли сте, че това е смес от восък, масло, цвят и дори много химикали. Без значение какво, червилата са склонни да повлияят на доброто здраве на устните, ако се използват повече от често. Трябва да се има предвид това, че употребата на червилата се запазва до минимум. Те трябва да се използват само при необходимост. За редовна употреба, балсами за устни с малък цвят са най-добрият вариант. Уверете се, че тя е направена от натурални съставки като масло от шеа, витамин Е, жожоба и др.

Отблъсквайте ги:

Точно както кожата се нуждае от ексфолиране, за да премахне слоя от мъртви кожни клетки и подмладяване на нов слой кожа, същото важи и за устните. Препоръчително е да използвате ексфолиация веднъж седмично, за да се грижите за устните. Също така помага при отстраняването на замърсителите и осветява тъмния тон на устните. Простата захар може да се използва вкъщи, или пък четка за зъби за тази цел. Ясни и красиви устни са ваши сега!

Виж повече: Как да нанесете блясък на устни стъпка по стъпка

Използвайте масло от витамин Е:

Витамин Е маслени капсули се предлагат на пазара, които могат да се убождат и да се използват на устните. Това ще подхранва дълбоко устните и ще гарантира, че те са меки и гладки без сухота и пукнатини. Това трябва да се прави ежедневно, за да се постигнат най-добри резултати. Има много други средства за домашна употреба като нанасяне на бадемова паста, като се използва млечен крем или вазелин. Всички те имат една и съща цел да овлажняват устните, за да ви помогнат да се грижите за тях перфектно.

Хидратирайте ги:

Не само е важно да се хидратира устните външно, но и отвътре. Това е възможно само ако хидратирате добре устните. За да се постигне тази цел, трябва да пиете 10-12 чаши чиста вода всеки ден. Освен че ви дава меки и гладки устни, той има много други предимства в магазина за вас. Лесната и достъпна процедура е много ефективна.

Виж повече: Съвети за носенето на червило

Имате здравословна диета:

Включете много плодове и зеленчуци в храната, която е натоварена с витамини и минерали. Това е един от най-добрите начини да донесете добро здраве не само на устните, но и на кожата и косата. Също така поддържа тялото в подходящи работни условия.

Изображения Източник: Затворен фонд

Leave A Comment

+ 13 = 21