Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

Виждали ли сте някога врата си? Кожата около врата става ли по-тъмна? Безгрижието е това, което води до обличане на врата. Много хора там се тревожат много за тонуса на кожата на лицето си, но те не обръщат внимание на шията, която е толкова гола за жестокото замърсяване, както и за слънцето. Така че, в тази статия ще ви дам някои ефективни съвети за премахване на тен от шията и постигане на равномерна тонална кожа.

тен from Neck

С променящите се стил стилове, всички искат да изглеждат разбираеми и да получат блестящо изглеждащата кожа. Независимо от това, въпросът за скучна шийка често се превръща в срам. По-голямата част от тях са известни, дамите дават повече внимание на гримовността им и са склонни да се държат далеч от областта на шията. Това изчиства пътя за подхода на Dark Neck. Това включва тревожност за дамите, тъй като Dark Neck ги прави тромави в сезона на коса, или облечени в рокли. Всъщност тя дава възможност на отделните хора да обърнат специално внимание на алтернативи, които подобряват тяхната красота. Необходимо е първо да погледнете фокусите, посочени по-долу, относно причините и анализа на тъмното гърло.

Dim Neck: Симптоми, причини, лечение, вътрешни средства:-

Проверени от: Pramod Kerkar, MD, FFARCSI

С променящите се стил стилове, всеки иска да изглежда добре и да получи страхотно изглеждаща кожа. Във всеки случай, въпросът за гърлото на шията се превръща често в унижение. По-голямата част от тях са известни, дамите дават повече внимание на грижливостта на лицето си и имат склонност да стоят далеч от областта на шията. Това изчиства пътя за подхода на Dark Neck. Това включва обезпокоителни за дамите, тъй като Dark Neck ги прави небалансирани в сезона на косата стайлинг или облечени разкриващи рокли. Всъщност тя дава възможност на отделните хора да отделят специално внимание на избори, които запълват великолепната си нужда и не повече. Необходимо е първо да погледнете фокусите, посочени по-долу, относно причините и анализа на тъпата врата.

Dim Neck е истинско препятствие в начина на търсене на интелигентни, тъй като дава заеми с нетърпение. Със сигурност главната индикация, която се наблюдава, е тъп фиксация върху кожата на врата. Ако те не се лекуват добре навреме; има строга вероятност за разпространение на пластирите и те също могат да станат тъмни. Това най-вероятно ще изглежда ужасно с прогреса на времето.

Причини за тъмно шията за мъже и жени:

 • Димът на врата се причинява поради лоша хигиена: Без да се внимава да почиствате шията често предизвиква тъпа врата.
 • Димът, причинен от небето, се дължи на небето: Дългосрочното представяне на слънцето предизвиква слънчево тен; след това в тъп гърлото.
 • Слабо вратовръзка, причинена като резултат от нежеланите лекарствени реакции: Тъмното гърло също може да бъде последица от симптома на всяко предписание или лекарство.

Болест: Някои заболявания, например диабет и затлъстяване, могат да причинят замаяност.

Предвид обстоятелствата, тъмните сенчести кожни пластири се появяват върху кожата на епидермиса. За тази ситуация епидермичните кожни клетки започват бързо да се възпроизвеждат. Необичайното развитие на кожните клетки предизвиква генерирането на инсулин в кръвта. Това води до неяснота на кожата.

Как да премахнете тен от врата:

Това се дължи на тен, създаден около врата, в резултат на горещо слънце със замърсяване. Има много прости домашни средства за защита, за да се отървете от тен върху шията.

Най-добри методи за премахване на тен от шията:

 • Използвайте средства за отстраняване на тен за отдръпване на врата като домашно търкаляне, приготвено от грам брашно, освен това ексфолирайте кожата си, за да елиминирате мъртвите клетки, които накрая премахват зачернената кожа.
 • Нанесете краставичен сок или настъргана краставица върху тъмното гърло. Първоначално намажете няколко настъргани краставици на шията, след това леко разтривайте шията си, използвано за няколко минути, а по-късно намокрете врата си с розова вода. Краставицата успокоява кожата и я прави ярка, премахва мъртвите клетки на кожата и дава стимулиращо чувство за кожата.
 • Както знаете, Лимон действа като естествен белина, както и почистващ препарат, който почиства мъртвите клетки на кожата. Можете да масажирате сурова лимон на шията или да смесите лимоновия сок с розова вода и да нанесете. Тя помага да се премахне тен, което му дава по-светъл поглед. Извършете това домашно лекарство често, за да премахнете тен от врата.
 • Смесете 1 супена лъжица прах от куркума, сок от краставици и лимонов сок. Потопете тази паста на шията. Оставя се да се накисва за 20 минути и да се измие с хладка вода. Извършвайте го често за подобрени резултати.
 • Смесете смес от овес и мътеница. Тази комбинация трябва да се разтрива върху запечатаната област. Докато овесът ще спомогне за ексфолирането на кожата, млякото на млякото се усеща като изключително успокояващо за кожата.

Виж повече: Как да премахнете тъмнината от ръцете

 • Плътно чист алое вера гел върху шията директно и да го остави да се накисва за 20 минути и след това почистване на врата. Гел от Алое Вера е естествен омекотител за кожата, който облекчава тъмното гърло и намалява тъмните петна.
 • Картофеният сок също действа като естествен избелващ агент, който е полезен за премахване на тен на тен. Така че, нанесете картофения си сок или настъргания сок на врата си за 15 минути, след което изплакнете с вода.
 • Направете гъста паста, като добавите мед, паста от бадеми и зехтин с лимонов сок. Потопете го на врата си за около 30 минути, в противен случай можете да направите и паста, като смесвате домат с мед. Разтрийте тази паста за няколко минути, за да премахнете мъртвите клетки на кожата.

 • Направете смес от еквивалентна част от мляко на прах, мед, бадемово масло и лимонов сок, разтрийте го и го оставете за около 20 минути. Помага за подобряване на тена ви. Можете да запасите това за една седмица, както и да го използвате три пъти всеки ден за най-добри резултати.

  Виж повече: Най-доброто премахване на тен

 • Налейте една паста на кисело мляко и орех на врата си, след това равномерно изтрийте врата си след 10 минути, почистете врата си със студена вода. Орехите са опаковани с цинк и витамини, които успокояват кожата на шията.Това изглажда и хидратира кожата, което я прави по-гъвкава.
 • Подгответе плодова маска чрез смесване на банан, оранжево, авокадо и ябълка, които дават добър резултат. Поставете всички плодове в миксер, като смесвате допълнително вода, освен това намажете върху шията.
 • Кокосово масло подхранва кожата, както и премахва тен. Натрийте кокосовото масло на шията ежедневно, за да елиминирате тена от врата. Можете също така да опитате лайка, зехтин, евкалиптово масло и сладко бадемово масло.

Кремове за отстраняване на кърлежи за мъже и жени:

1. Същност на природата Lacto Tan Clear:

Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

Lacto Tan Clear е един от най-добрите кремове за тен на пазара, който е усъвършенстван с млечни протеини, мед и минерално масло. Помага при евакуиране на епидермиса, като същевременно възстановява нормалната деликатност на кожата. Освен това предотвратява пигментацията, причинена от болезнени слънчеви лъчи.

2. Lotus Herbals White Glow Whitening & Brightening Gel Крем:

Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

Този артикул от Lotus Herbals е крем за отстраняване на тен от 3 от 1 гърла, който допълнително предлага оцветяване и освежаване на кожата. Тя има подобрени гроздови извлечения, концентрирани моркови и млечни съединения, които са изключителни подобрители на справедливостта. Кремът също така предпазва кожата от бъдещи наранявания и затъмнения, причинени от болезнените UVB и UVA греди.

3. Auravedic Pure Избелващ Избелващ Слънцезащитен Лосион SPF 30:

Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

Този крем идва като идеален отговор за вашата кожа, повредена от слънцето. Също така поддържа кожата ви хидратирана за благополучие и блясък. Помага при изглаждане на кожата, без да дава никакви реакции и е подходящ за широк спектър от кожа. Подобно на различни лосиони, това е неслепващ крем, който се запълва като капак за предпазване на кожата от разрушителните слънчеви лъчи.

4. Makari Anti УВ бял крем:

Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

Makari Anti UV UV освежаващ крем е кремообразен крем, който помага за изсветляване на кожата, както и предпазва от по-нататъшно тенниране, като по този начин ви помага да поддържате ясен външен вид. Този крем е разумен за широка гама от кожа и се дерматологично се опитва.

5. Комплект за лице с анти-тен VLCC:

Как да премахнете тен от врата и лицето? | Стилове в живота

VLCC анти-тен на лицето опаковка е анти-тен лечение, които ремонтирани увредени и слънчеви загадъчна кожа, оставяйки кожата ясна и разумна. Тя използва зрялост аюрведични формули, които несъмнено са изключително мощни.

Хората винаги обмислят решенията за премахване на тен слоя от кожата, което няма да е възможно без легитимно проучване на всеки елемент на пазара. Малко хора могат да се възползват от някои вътрешни средства за защита, но това няма да ви даде бърз резултат надеждно. Ако обмисляте само слънцезащитен овлажнител, за да запазите тен слой от кожата, в този момент не сте абсолютно в правилната посока.

Как да премахнете тен от лицето и шията:

Ето някои съвети и домашни средства за отстраняване на тен от лицето и шията:

Мед, мляко и ориз прах Блейк:

Добавете 1 супена лъжица мед, 2 супени лъжици мляко и 2 супени лъжици ориз на прах и ги разбъркайте заедно, за да направите паста. Нанесете тази смес на лицето след почистване и оставете я за 20 минути. Това осветява тонуса на кожата и премахва тен.

Кисело мляко и сок от картофи:

Картофите съдържат катехолаза, известна за олекотяване на тонуса на кожата. Натрошете киселото мляко и картофите и нанесете тази паста върху вашето изчистено лице и шията. Оставете го за 15 минути и вижте как се премахва тенът и това добавя мигновено на лицето.

Сандалово дърво и розова вода:

Охлаждащият ефект на сандаловото дърво и неговите антибактериални и противовъзпалителни свойства третира кожата, изгаряна от слънцето. Вземете две супени лъжици сила от сандалово дърво и продължавайте да добавяте розова вода, докато стане гладка. Оставете го в хладилника за 10 минути и нанесете студената паста на лицето и шията и я изплакнете след 10 минути.

Домат и рецидиви:

Вземете 2 супени лъжици брашно от нахут и добавете малко прясно смлян доматен сок. Нанесете тази паста върху лицето и шията си и я изплакнете след 15 минути. Това премахва слънчевия тен и ви дава гладка и блестяща кожа.

Пакетите за премахване на тен, които се предлагат на пазара, ще работят изключително добре при почистването на мрачния ви тон на кожата ви абсолютно от корена. С доставката на различни предмети, които подобряват тонуса на кожата, изгореното изгонване изобщо не е голямо изпитание. Общите съставки са постоянно чудесни за лечение на кожата ви. Ако обаче трябва да постигнете бърз изход, елементите, достъпни на пазара, могат да ви помогнат без да ви натоварват..

Leave A Comment

+ 20 = 30