Как да премахнете танката бързо? | Стилове в живота

Възможно ли е бързо да премахнете тен? Отговорът е "да"! Това е най-често срещаният въпрос, зададен от много хора. Всички знаете, че продължителният контакт или излагането на слънце е една от основните причини за изгаряне на слънце или слънчев тен. Повечето от хората имат желание за по-лека, както и за избелване на кожата. Въпреки това, ако кожата изглежда скучна и дъбени всеки ден, тогава е много важно да се премахне тен бързо. Така че, тази статия ви помага за това как да премахнете тен бързо и естествено.

тен before and after 2

Как бързо да премахнете тен:

По-долу сме посочили някои от най-добрите съвети за бързо отстраняване на тена и те са както следва:

1. Изцеждайте:

обелване bridal

На пазара има много ексфолианти. Можете да нанесете домашно ексфолиращо средство като лимонов сок, сол, луфа или гъба. Когато вземате вана, разтривайте малко сол върху засегнатата област и след това измийте с вода. След това намажете лимоновия сок на кожата само веднъж, тъй като това е естествен олекотено средство.

2. Краставица:

краставица

Краставицата съдържа охлаждащи сили, които улесняват успокояването на тен от кожата. Влагата, както и витамин С спомагат за отстраняването на дъбената кожа. Така че, нарязана краставица иначе направи паста и се прилага върху кожата си за около 15 минути. Можете също да търкате парче краставица на кожата си, за да получите по-добър резултат.

3. Измиване:

козметичен mask scrub

Пречистването играе важна роля за подобряване на тъмната кожа, както и за увеличаване на скоростта на изчезващия процес. По това време, след като изтъркате, не забравяйте да намокрите кожата, за да обвържете процедурата за излекуване на кожата. Потопете витамин Е овлажнител с необходимите натурални екстракти 2 пъти на ден, за да изхвърлите тен линии в малки дни.

Виж повече:  Съвети за премахване на тен от ръцете

4. Алое Вера гел:

алое vera gel juice

Той включва някои ензими, заедно с антиоксиданти, които се възползват от изгарянето на слънцето в допълнение към линиите за тен бързо. Извадете гела от листа, освен това с чисти ръце, размажете го на вашата преувеличена кожа. Носете го за 15 минути плюс изплакнете със студена вода. Това осигурява охлаждащо усещане за кожата, както и антиоксидантите, намиращи се наблизо, ускоряват ремонтните процедури на увредените клетки.

5. Лимонов сок:

лимон juice

Комбинирайте лимонов сок с мед и го оставете върху кожата, използвана за 25 минути. Плодовете за влага на мед плюс лимон ще улеснят премахването на тен линии, изграждайки кожата мека и добре изглеждаща.

6. Грам брашно или Бесан:

грам Flour Pack

Грамното брашно играе важна роля, за да се отърве от тен, както и от светлина кожата. Вземете ¼ лъжица куркума на прах или Haldi, натиснете половин лимон, 2 супени лъжици грама брашно, плюс включете малко мляко, в противен случай розово, ако имате мазна кожа. В момента ги смесвайте, за да създадете гъста паста. Потопете я на засегнатата област и я оставете за 15 минути и я измийте с хладка вода. Изпълнете това за всеки редуващ се ден.

Виж повече:  Как да премахнете тялото незабавно

7. Сок за печене:

печене soda 854

Това работи най-добре, за да изтриете тен от кожата. Смесва се вода за сода и се съхранява на дъб около 15 минути всеки ден. Това ви благоприятства да върнете типичния си тон на кожата.

8. Картофи:

картоф for acne

Картофите притежават витамин С плюс определен ензим, наречен катехолаза, който ремонтира тен-линиите както на кожата. Раздробете малък суров картоф, както и го разтривайте на кожата за 15 минути на ден. Това прави кожата ви да изглежда лека заедно със светлината.

9. Крем за мляко:

извара Face Pack

Той съдържа полезните свойства за изкореняване на тен линии, слънчеви изгаряния, както и за изграждане на лъскава кожа. Смесете млечен крем заедно с куркума заедно и го поддържайте на кожата около 20 минути. Ремонтът на кожата ви е потъмнял, а редовното.

Виж повече:  Начало средства за премахване на тен

Изображения Източник: Shutterstock

Leave A Comment

− 4 = 5