Как да премахнете косата Scrunch? | Стилове в живота

Бихте ли се затруднили да управлявате космите? Намирате ли се в търсене на премахване на смачкана коса? След това не се притеснявай! В това написване съм дал списък на основните методи, които са от полза за премахване на scrunch косата. Scrunch добавя много поздравителни обем плюс предлагат усещане за текстура на вашата коса. Има много различни текстури за коса и типове коса.

как to scrunch hair

Най-добри методи за премахване на скърцащите косми:

1. Удължете влажно косата силно:

Докато косата ви е мокра, гребена плюс отделете я в центъра. Изравнете лявата част с целия режим, надвишаващ надясно (да, това е гребен от вид), както и залепете приблизително обратната страна на главата си, защитена от щифтовете на боби. Обърнете се над дясната част в излишък от лявата страна, заобикаляйте, като добавяте щифт по различен начин. Оставете да изсъхне напълно. Можете да се залепите в копринен шал, плюс дрямка, за да намалите изцапаността.

Виж повече:  Съвети за мека коса

2. Банан маска:

Бананите са пълни с подходящи за косата хранителни вещества като фолиевата киселина и витамин B6, както и високото им съдържание на захар, което спомага за запазването на влагата в косата. Този цветен безопасен кожух ще се подготви дълбоко и ще ви помогне да разхлабите косата си. Обелете и разбъркайте 2-3 зрели банани в средна купа. Комбинирайте 2 супени лъжици гръцко кисело мляко, 2 супени лъжици мед плюс 2 супени лъжици зехтин и внимателно смесете. Почистете маската постоянно през сухата коса. Потвърдете, за да изгладите маската докрай до краищата на косата си. Опаковайте косата с капачка за душ. Разрешете маската да седна за 1 час. Измийте с мек шампоан, както и с топла вода.

3. Почистване на влажна коса до изсъхване:

По-късно, преди да измиете косата си, оставете я да изсъхне напълно, но продължавайте да я почиствате на всеки 5 минути. Издърпайте и хванете всяка част от косата за малък брой секунди, за да я подкрепите, за да се изправите. Освен това можете да направите това в противоположност на вентилатора, което е по-скоро, но се нуждае от постоянно четкане.

4. Боб на косата в купа:

При условие, че имате доста съвместими, най-изправени коси, за да започнете, след това този метод вероятно ще работи за вас. Създайте конска опашка от влажна коса заедно с усукване, подобно на въже. Облечете се около него, за да изградите костюм и сейф с еластичен. Оставете го да изсъхне на въздух и след това изчеткайте.

Виж повече:  Как да направите прави коса

коса scrunching

5. Мляко и вода:

Друг модерен съвет е лечението с кокосово мляко. Извадете млякото от 1 кокос, първо като настъргате и след това смесвате нежния плод или месото от кокос. Добавете сок с 1 прясна вар към това. Разбъркайте добре и съхранявайте в хладилника. На следващия ден се е образувала кремообразен слой - използвайте това върху косата и скалпа. Покрийте главата с гореща кърпа и я оставете за един час. Измийте с вода и гребен с широк зъбен гребен. Повторете 2-3 пъти седмично за добри резултати. Изсушаването при издухване е опция.

6. Прилагане на ръцете за коса една нощ:

Отделете влажна коса на 1 или 2 ниски козирки. Връзка с мека коса еластична, след това поставя в допълнителни еластични всеки инч, така че надолу на опашката, така че да го хванете заедно. Обърнете внимание, че еластиците са доста хлабави, за да не изчезнат видими петна по косите ви. Отидете да спите и да го изчакате сутринта.

Виж повече:  Начало средства за тънка коса

7. Въртете косата си:

Използвайте големи валяци за коса, т.е. обемът на содовете, за да въртите секции от мокра коса плюс да ги закрепите здраво до главата си. Позволете да изсъхне напълно. Това е важно, поради това, че най-малкото количество влага може да изгради къдрицата или иначе вълната се върне.

Leave A Comment

6 + 3 =