Как да нося сара в различни стилове Стилове в живота

Сарее е традиционен индийски костюм, който все още не е престанал да бъде важен дори и в днешно време. Една жена все още изглежда най-добре в сара и затова това е най-предпочитаното облекло, което трябва да се носи по време на специални събития и поводи. Сарее може да ви накара да изглеждате елегантно и секси в същото време. Искате ли да знаете как да носите сари в различен стил? Ако да, това е точно мястото за вас.

Сарай никога не е излязла от модата и никога няма да го направи. Харесва ли ви да носите саре? Знаете ли различните стилове да носите саре? Ако посещавате многобройни партита, тържества, както и вечери, тази статия е за вас. Това е времето да проветрявате всичките си добре изглеждащи сареи и да ги използвате в полза на вашето изявление за вашия стил. Има толкова много стилове за сваляне на сари, отделно от нормалния метод. Този метод може да създаде още един единствен поглед на сарий, който е различен. Така че в тази статия ви казвам някои уникални начини да носите саре.

Различни стилове на носене на сари:

Това ръководство ви дава обяснение за това как да носите саре в различни стилове заедно с картини, които ви карат да осъзнавате различните стилове на сари.

1. Боливудският стил на носене:

Единствен по рода си ways to wear a saree 1

Тъй като обикновеният Боливуд има огромно влияние върху драпирането на сарее като фино. Този подход е подходящ за тази допълнителна сила. Сари има много минути и плика, а границата обяснява ясно, тъй като завива около талията. Палът е изключително тънък, като покрива само малка част от торса, като свързва връзките на гърдите плюс оставянето на по-голямата част от мраморния гол. Тя работи най-добре, ако има тонизирана, пясъчна тяло.

2. Mumtaz стил Saree Draping:

Единствен по рода си ways to wear a saree 2

Сюрето в стил "Мумтаз" е ярост, още докато песента "Aaj kal tere mere pyaar ke charche ..." се превърна в хит. Този подход определя елегантността, която показва красотата на отминалия период. Така че да изглеждате ретро е толкова драматичен, че да продължите да правите драпиращ стил сам по себе си. Стилът включва драпиране на сара твърдо грубо в долната част на тялото многократно; затова тя подчертава вашата фигура по най-големия възможен начин. Въпреки че може да не изглежда много спокойно за мнозина, то в покой придава учудване на стила плюс чувственост към външния вид на младоженците.

3. Бенгалски стил:

Единствен по рода си ways to wear a saree 3

Това е един от най-лесните начини да се обличаш саре, докато окончателният външен вид може да изглежда противоположен! Това е метод, който включва два широки плисета плюс голям ключов пръстен с клавиши, за да хване двойно обвития паллу. Този метод е най-добре да се носят от handloom sarees иначе леки памучни такива, въпреки че можете да опитате от брокат saree като глоба. Това е един от най-добрите и най-простите стилове на носене на saree спретнато.

4. Райрани стил Saree Носете:

Единствен по рода си ways to wear a saree 4

Искате ли да знаете как да носите saree в rajrani Извадете си коприна плюс богати нетни sarees за празнични случаи, както и обличам като роялти с този драпиране стил. Раджирани е несъответствие на стилът на драгаж в саурета в Гуджарати. Простото разграничение в този стил е, че различни други, плисетата са всички в предната част отдясно. Паллукът също е облечен във формата на лек "V" в лицето.

5. Стил на пеперудата:

Единствен по рода си ways to wear a saree 5

Освен това, признат като боливудски начин за изморяване на саре, методът "Butterfly" е малък обрат на редовния стил на Nivi в носенето на saree. Простата разлика тук е да се улесни, че паллът е подготвен много тънък, така че навътре да се вижда пъпа. Това е един от най-популярните стилове сари в Индия.

6. Lehanga Style Saree:

Единствен по рода си ways to wear a saree 6

Кой не иска ленганга стилове саре. Търсите ли как да носите саре в леянски стил. тук е процесът за вас. С помощта на редица плисета, които се притискат около кръста, за да предложат илюзията за лехенга, просто можете да адаптирате нормалната сара към малко по-празника. Повечето от жените и момичетата обичат да носят този тип сортове за всякакви функции. Можете да видите този тип леянски стил в северните индийски фестивали най-вече.

Вижте повече: Различни видове Сарие стилове

7. Подходът на русалките:

Единствен по рода си ways to wear a saree 7

Това е един от красивите стилове за носене на саре. Въпреки това е подходящо за приблизително всички видове тяло, извити, да са склонни да получат предимство тук. По-ниската част на саре е опакована, за да изглежда допълнително като пола плюс и дава тънък поглед на потребителя. Този стил е предимно добър, ако паллът е тежък, в противен случай границата е преувеличена.

Вижте повече: Как да носите перфектно памучен сарей

8. Махаращрен стил:

Единствен по рода си ways to wear a saree 8

Този метод е различен от повечето предпочитани от индийските жени. Освен това сарите са по-дълги (9 ярда, като алтернатива на обичайните 6 ярда), без да са необходими фунийки, за да се покрият. Това е скок, за да изглеждате уникално между тълпите, ако се присъедините към тази сара с нос пръстен заедно с някои жасмин цветя за вашите коси! Този вид носенето на саре специални в Средна Индия.

Вижте още: Дизайнерски индийски рокли

9. Гуджарати стил Сарей:

Различен ways to wear a saree 9

Това е един много традиционен стил на носене на сари. Също известен като "siddha pallu saree drape" този стил най-често се среща при сватби или други функции. В сарее стил Гуджарати, паллът идва отпред и се откроява. За да носите този стил, започнете с основния начин да носите саре, докато не пъхнете плисетата в центъра. Сега направете плисета на края на завеса около 5-6 инча и го донесе на предната част на дясното рамо, като се върти около гърба си. Нека плитките сега падат отпред, на около метър, тъй като повечето от работата в твоята саре е подчертана. Сега фиксирайте плисетата на рамото си, извадете първата граница и я издърпайте от лявата страна. Сложете края в задната част на кръста си от лявата страна.

10. Отворете Pallu Style Saree:

Различен ways to wear a saree 10

Това е един много удобен и елегантен стил на носене на саре за парти или други поводи. В този стил паллът е оставен отворен и изглежда много представителен. Един от предпочитаните стилове на сарей за елегантност и простота. За да носите отворения стил на паре сарее, започнете с основния начин да носите сара, докато започнете да правите палла. В този стил не правите никакви плисета и не позволявайте на сарите да покриват свободно предното ви тяло. Трябва само да фиксирате горния ръб на лявото рамо и да позволите на другата страна да виси свободно. Още повече можете да видите този тип стилове за носене на саре в южна Индия.

11. Дхоти Сарее:

Различен ways to wear a saree 11

Дхоти е костюм от друг век, носен предимно от мъже. Но в днешно време жените също са направили своя предпочитан избор, като го носят над куртис или драпират сарей в стил dhoti. За да носите тази dhoti saree, залепете вашето saree в кръста и завийте краищата. Доведете по-дългия участък от сара от гърба на предната част и направете 2-3 инча плисета. Осигурете палла на рамото си. Сега задръжте палла от височината на талията си и я занесете напред докато покривате бедрата си. Сложете го в центъра. Направете криви от предната останала част от вашата сара, за да изглеждате като dhoti. Прекарайте този край между краката си и пъхнете на гърба с щифт. Заплита висящата част на сара и плътно прилепва към централната ти кръста.

12. Залепен Saree:

Различен ways to wear a saree 12

Стилът "Белът" е вдъхновен от "kamarbandh" - украшение, носено в талията. Леко приспособяване от основния стил на носене на саре. Носете си саре, както обикновено. Сега просто украсявай сложната си карабанка леко под или над кръста си. В случай, че нямате kamarbandh можете да използвате украсени метални колани или дори можете да използвате вашия шал като колан.

13. Обърнато гранично покритие:

Различен ways to wear a saree 13

Този стил на вдъхване е вдъхновен от Deepika Padukone във филма "Yeh Jawani Hai Diwani". Този стил дори прави прост сарее изглежда чувствен и стилен. Много иновативен стил на носене на сари. Започнете с носенето на сара в основния си начин, докато не пъхнете плисетата в центъра, леко към лявата страна. Сега държи ръба на вашите saree и завъртете горната граница навътре по начин, който е с лице надолу. Сега неравномерно събирайте ширината на вашата сара и докато я дърпате от гърба, донесете напред, след като минете през дясната си ръка под ръка. Сега го хвърлете в задната част на лявото рамо. Издърпайте частта, скрита надолу, като я разтегнете до лявата част на бедрото. Подредете плисетата на рамото си, които преди това са били хвърлени неравномерно. Регулирайте очертанията на предната страна така, че те да изглеждат в две успоредни линии и най-накрая да ги фиксират на място.

14. Половин Срей Стил:

Различен ways to wear a saree 14

Искате ли да знаете как да носите сарьо перфектно в половин сарийски стил. Това е един от най-стилни стил носещи стилове. Този стил на половин saree също така дава по-тънък вид на талията. Носете си сара, както правите по основния начин. Направете палирането и го фиксирайте върху лявото рамо, докато регулирате границите. Сега задръжте единия край на палето и го занесете напред, докато обвивате кръста си от задната страна и го приберете добре. Този стил дава V-образна форма отпред; Просто се уверете, че предните ви пликове са вмъкнати в центъра на този V.

15. Стил на панталоните Saree:

Различен ways to wear a saree 15

Това е много индоезичен стил на носене на вашата саре. Този стил не само ви кара да изглеждате модерно, но и е лесен и бърз начин да залепите саре. Нямате нужда от фуста, но трябва да носите гащи или панталони с дълги глезени. Добре поставена блуза е задължителна. Вземи си саре паллу края и направи плисета и го хвърли над лявото рамо. Задръжте другия край на вашето saree и да го обърнете от дясната страна и го пъхнете на лявата страна на талията. Направете плисета на останалата свободна висяща сара и я пъхнете в центъра на гащите или панталоните. Рестартирайте плитките си, така че да покриват предното ви тяло и да го поставите на рамото.

С тези различни стилове на сарене драпиране, можете да представите вашите единични saree по различни начини. Така че в тази статия сте се научили как да носите saree перфектно в различни стилове. Време е да извадите вашите sarees и да ги залепите в тези нови стилове за вашите поводи. Уникалните стилове на saree драпиране добавят един фактор към вашия сарий и ви карат да изглеждате стилно дори в този традиционен индийски костюм. С тези иновативни стилове със сигурност ще направите главите да се обърнат където и да отидете!

Leave A Comment

26 + = 27