Как да носите Наурай Сарей и стъпки Стилове в живота

Не можете да преодолеете лесния начин да носите сара от Наувари след като опитате. След като сте готови и напукани, традиционният начин да носите етнически индийски сарей в стил Махаращрин никога няма да спре да те преследва с красотата си.

Тя е различна от колегите си във факта, че няма фусти и обикновено прилича на това, как човек носи своя dhoti. Очевидно има прилики като паллу, покриващ бюста.

как to wear a Nauvari saree

Дължината на наварския сарей е по-дълга от стандартните от стандартната дължина от 6 метра. Тя се простира на около 8-9 метра и е модерна, но лесно се издърпва от един и всички. Така че, дори ако никога не сте носели сари през целия си живот, очаквайте това да ви накара да изглеждате най-добре женствената си някога. Как да носите Nauvari saree не е твърде трудно да обвиете главата си наоколо.

Стъпки за това как да носите Наувари Сарей:

Говорейки за това, следващата стъпка по стъпка трябва да улесни разбирането:

1. Започнете с носенето на панталони или костюми за къси панталони, тъй като няма използване на фусти и вие все още трябва да се плъзнете в плисетата.

2. След това се забива в гладкия край на сари и завърта сарето от дясно на ляво. Поддържайте настилката, докато стигнете до мястото, където сте започнали. Завържете възела, който ще закрепи плисетата на място.

3. След това вземете паллу (това се случва да е декоративната крайна част на сара, която планирате да носите за деня). Продължавайки обаче, вдигнете палла на лявото си рамо, след което го обвийте и го занесете направо на дясното рамо.

4. Четвъртият етап от тези лесни стъпки за "носене на сапуни на Наувари" е да започнат да правят плисета на това, което остава от сарее, след като се накланя. Трябва да държите плисетата заедно, така че да не се разхлабят или да паднат, когато ходите. Опаковайте плисетата, които държите в подпората (подобно на структурата на бананите, където всички гънки се притискат здраво), като използвате само началния слой.

Виж повече: Носете Silk Sarees и как да носите памучни сарита

5. Оставете това, което правите от гънките на плисето, и го поставете отпред. После хванете центъра, който е най-плъзгащ между краката, след което го издърпайте към задната част на кръста си и най-сетне направете малък ръб и го плъзнете зад фустита около кръста си.

6. Последната стъпка на процедурата е обвързването на "kaccha", която трябва да бъде отпред. За да направите това, вземете частта около краката - на сара, разбира се. Сгънете всичко в слой и го пъхнете в кръста си. Позволете красивата граница на сапура Наувари да се вижда отпред, така че да извлече ефективната красота на дрехата ефективно.

Както ясно става, е очевидно, че това е един от най-интригуващите начини да експериментирате с етническия индийски облекло е да изпробвате Наувари сарее. Тази статия относно това как да носите стъпки на Наувари саре е да направи нещата по-лесни за вас. Освен това, saree винаги може да бъде съчетано с традиционна луна с форма на "bindi", както и с опушен рутинен грим за очите.

За да станете идеалната индийска жена, която ви кара да говорите за града или да позволите на вашето сарие да даде пример за другите, това е просто начинът да отидете.

От векове насарското саре е единственият сорт на сара, който махарастрейката заклела, до появата на стил Марахи, следила отблизо този стил като вдъхновение.

Виж повече: Лехня носят стилове

Leave A Comment

+ 86 = 93