Как да направите лента за бебето си у дома? | Стилове в живота

Независимо дали косата е къса или дълга, лентата за главата играе важна роля при обличане на прическите. Дори да ги носите, за да предпазите косата от предната част, се практикува и сред момичета и жени, които не са на възраст. Това е жизненоважен декоративен аксесоар, който придава красота на вашата прическа. Но знаете ли, сега можете да направите някои декоративни ленти за уши също!

Как да си направим бебе headbands у дома:

Ето някои от най-добрите точки, които ще ви научат как да направите лентичките у дома с различни съставки,

1. Еластична лента лента за глава:

еластичен Ribbon Headband

Мислите как да направите лента за глава с ленти и еластични? Е, за това, трябва да имате декоративни панделки и еластични. Нарежете ги с размерите на главата си и прилепете еластичната лента между лентата, която я сгъва, като използвате шевна машина. Нарежете лявата страна и другата част за докосване до лентата и я носете в бохемски стил, като обвивате челото си.

2. Плетена лента от тениски:

сплетен Headband From t-Shirts

Имате ли стара неизползвана фланелка вкъщи? Направете лентичките отгоре. Чудите се как да направите бебешки ленти с тениски? Вземете нежеланите тениски и изрежете тънки ивици от него. За да направите лентата за глава е цветна, използвайте три различни цветни тениски. Завържете края на лентите от едната страна и извадете плитка от нея. Свийте краищата, образувайки кръгла лента за глава и отрежете нежеланата част на тениската. Вашата плетена лента за глава е готова за носене.

Виж повече: Как да си направим бебешка храна

3. Плюшена цветна лента за глава:

Чувствах Flower Headband

Процесът на това как да се правят сладки ленти за бебета от този вид е напълно еластичен свободен. Всичко, което трябва да направите, е да съберете три различни цветни ленти или кадифени филцове за направата на розите. Използвайте зелен филц и го нарязайте във формата на листо. Нарежете го и задръжте настрана. Можете също така да направите цвете чрез залепване на страните на окръжността почувствайки го конично. Когато цветята са готови, вземете панделка с желаната ширина и бод или залепете цветята върху нея. Главата може да се носи лесно и дори да не боли детето.

4. Knotted Baby Headband:

завързани Baby Headband

Ако мислите за нови начини за правене на новородени ленти, закопчаната лента за глава е модерен стил. Всичко, от което се нуждаете в този вид лента за глава е сатенен или копринен материал с желаните отпечатъци върху него. Нарежете две ленти с заострени краища от двете страни след измерване на размера на главата на малкото дете. Свийте краищата на двете ивици с помощта на машината. Обикновено направете бебето си да носете лентата за глава, като свържете възел на главата. Можете също така да направите различни възли, които дават нов дизайн.

Виж повече: Как да разрушим бебето

5. Turban Crochet Headband за бебето:

тюрбан Crochet Headband for Baby

Когато мислите как да направите бебешки мотиви ленти, турван, направени от плетене на една кука материал е много в тенденция. Турванът е направен от материал за плетене на една кука с ефективни обрати. Първо, материалът за плетене на една кука е отрязан с желаната ширина и дължина, след като е взел размера на главата. Краищата на материала за плетене на една кука са сгънати и зашити, образувайки кръгла лента за глава. Направете обрат в централната част и я зашийте. За да направите завъртането по-привлекателно, можете да добавите бутон, цвете, листенца и т.н. чар на него. Докато носете лентата за глава, оставете чара да се появи на страничния връх.

При вземането на материали за това как да се правят бебешки ленти, обикновено се избират меки материали, за да се направи и украси лентата на главата. Тъй като бебешките ленти трябва да са нежни, те са широко направени от сатенени панделки за меко докосване.

Виж повече: Индийска рецепта за бебешка храна

Leave A Comment

+ 32 = 40