Как да направите и използвате краставици за тъмни кръгове под очите Стилове в живота

Тъмните кръгове са основен проблем, особено за младите в наши дни. Липсата на сън, генетиката, неправилната диета и т.н. могат да доведат до тъмни кръгове. Когато става въпрос за домашно приготвени разтвори за третиране на тъмни кръгове, краставицата за тъмни кръгове под очите се оказа най-добрата ефективна съставка.

Най-добрите краставици за тъмни кръгове под очите:

Ето някои убедителни начини да използвате краставица за тъмни кръгове,

1. Просто краставици:

просто Cucumber Slices

Как да направя:

Това е най-лесният начин да използвате краставицата, за да премахнете тъмните кръгове. Поставянето на краставиците върху очите тъмните кръгове ще осигури хладка температура на очите и обкръжаващата среда, която ще помогне за намаляване на отока и изчистване на тъмните кръгове.

Как да използвам:

За да използвате този метод, просто трябва да отрежете краставицата в два кръгли размера, които биха били около ¼ инча. Поставете филиите върху очите, докато почивате на любимото си диван или легло. Оставете ги за около 20 минути и им позволете да работят върху очите ви.

Как да кандидатствам:

След 20 минути поставяне на краставицата върху очите, отстранете ги и използвайте хладка вода, за да изплакнете лицето си. Пат изсушава лицето ви, като поставя лек натиск върху очите и околните.

2. Краставица с лимонов сок:

краставица with Lemon Juice

Как да направя:

За да направите тази чудотворна течност, първо трябва да отлеете краставица и да я накълсите, за да направите сок от краставици за тъмни кръгове. Вземете нарязаните парчета краставица и го разбъркайте заедно с ¼ талант лимонов сок.

Как да използвам:

За да използвате сместа, вземете памучна топка и я натопийте в сместа за почистване на участъка под окото.

Как да кандидатствам:

Почиствайте памука на кожата, след като го почистите. Оставете го за 15 минути и изплакнете лицето си с хладка вода. Изсушете го с кърпа, като го потупвате. Можете да съхранявате остатъчната течност в хладилника, за да я използвате.

Виж повече: Начало средства за да се отървете от тъмните кръгове

3. Прах от краставица и сандалово дърво:

краставица and Sandalwood Powder

Как да направя:

Картофената паста за тъмни кръгове се прави с помощта на сандалово дърво на прах и краставица, която помага в борбата срещу слънчево изгаряне и също помага да се поддържа еластичността на кожата.

Как да използвам:

За да направите краставичната маска за тъмни кръгове, трябва да направите гладко пюре от краставица, като я смесите. Смесете пюре от краставици със сандалово дърво на прах, за да оформите еднократна паста.

Как да кандидатствам:

Като използвате пръстите си, нанесете пастата под очите така, че да образува дебел слой. Нека пастата да работи върху тъмните кръгове около 15 минути. Измийте се с хладка вода и изсушете лицето си с кърпа гладко.

Виж повече: Употреба на краставици по очите

4. Краставица с картофи:

краставица with Potato

Как да направя:

Картофите са с естествени избелващи опции, които помагат за изсветляване на кожата. Когато се комбинира с краставица, тя помага в справянето с тъмните кръгове умно. За да направите сместа, трябва да имате и краставица и картоф.

Как да използвам:

За да накарате сока от картофи и краставици да се отървете от тъмните кръгове, вземете картофи и ги настържете, за да ги смесите в пюре. Изцедете пюрето, за да отделите сока и екстракта. Сега олющете краставицата и направете пюрето подобно на картофено пюре. Смесете пюрето правилно.

Как да кандидатствам:

След като смесите соковете, използвайте памучна топка за нанасяне на сок под очите. Потопете памука в сока и потъмнете върху тъмните кръгове. Оставете сока върху кожата под очите и я оставете да работи за минимум 15 минути. Отстранете сока, като го измиете с хладка вода и изсушете.

Заедно с това има и краставичен гел за тъмни кръгове, налични на пазара за директна употреба. Гелът може да се използва и чрез смесването му с други съставки и му позволява да изсъхне или да масажира за по-добри резултати. Другите съставки, които се използват, са куркума, зелен чай, мента, розова вода и др.

Виж повече: Домашни маска за лице с краставици

Leave A Comment

+ 2 = 3