Как да направите грим Кристен Стюарт? | Стилове в живота

Ако сте били фен на тази актриса, тогава може да искате да изпробвате вида на смелите очи изглежда, че тя обича да спортува. Това са много лесни за правене и можете да направите този вид грим с кохлитна облицовка. За професионален външен вид е необходимо да използвате блестящо сребро и сянка на черно око. За миглите можете да използвате всякаква форма на спирала. Ако не искате да използвате тези, тогава ще трябва да носите някаква тежка спирала или да направите широка облицовка, която също помага да се даде по-смел поглед.

как to do Kristen Stewart Eye Makeup

Следват стъпките, които трябва да изпълните, за да създадете грима за очите на Кристен Стюарт

• Вашето лице трябва да бъде почистено правилно, за да изглежда така. Това е основна стъпка, която трябва да следвате. Ще трябва да използвате дълбоко почистващо лице, за да почистите повърхността. Тогава вашият грунд ще седне равномерно върху порите. Можете също да използвате някои хидратиращи измиване на лицето. Това зависи от вида на кожата, която имате. Ако имате мазна кожа, тогава ще трябва да купите безмислово дълбоко почистване на лицето.

Виж повече: Кариена Капор Съвети за грим на очите

• Подсушете повърхността и след това използвайте овлажнител, ако имате суха повърхност. Ако имате мазна повърхност, можете да избегнете използването на овлажнител. Вместо това трябва да използвате тонер, за да контролирате секрецията на маслото.

• След това трябва да използвате грунд и да смесите правилно. Можете да използвате един и същ грунд за очни капачета или да си купите грунд, който може да бъде доста скъп. Това зависи от това колко професионалист искате да изглежда вашият грим. Трябва да използвате грунд за лице, ако искате основата да остане на кожата дълго време. Това също е необходимо, ако имате мазна повърхност, след което гримът е склонен да излезе. Ако имате изключително суха повърхност, трябва да овлажнете повърхността и след това да нанесете грунд

Виж повече:  Козметика за момичета

• След това трябва да използвате колана. Това е друга съставка, която е много важна, защото без тази козметика, базата ви на грим няма да бъде направена правилно. Можете да го използвате, за да скриете всички тъмни кръгове, които в днешно време могат да бъдат обикновени, поради забързаното работно време и по-малко сън.

• След това трябва да използвате подходяща основа. Това трябва да се прилага и върху капачките. След това можете да използвате някакъв компактен или насипен прах и основният ви грим е правилно направен. Използването на блуза и бронз зависи от избора.

Виж повече:  Как да си направим Ким Kardashian грим за очите

• Сега трябва да използвате цвят на плът, който е като вашия цвят на кожата, ако искате това Кристен Стюарт да изглежда професионално. Можете също да избегнете това и да продължите да използвате само сянката на черно око. Ако използвате розово плътно оцветяване, използвайте това върху цялото капаче на окото от костите на веждите до целия капак.

• След това използвайте черната сянка или използвайте кохл и я разбъркайте над капака и гънката. Не правете отвъд гънките. Не правете никакви външни опашки. Дръжте това в затворен формат.

• Сега направете тънък апликатор или върха на гъбата. Използвайте същата черна облицовка или кохел до линията под долния ръб. Не го разширявайте.

• Сега вземете очите си правилно, но не правете никакви опашки.

• Сега вземете блестяща сребърна сянка или използвайте лайнер. Нанесете това върху вътрешната страна на очите върху долния и горния ръб.

• Нанесете тежък слой спирала.

Leave A Comment

78 − = 71