Как да направите арабски грим за очите? | Стилове в живота

Отегчен от спортните изглеждат онези очила с омазнени очи? Помислихте ли някога да спортувате тези великолепни арабски гримчета за очи? Имате ли среща, която идва? След това опитайте арабски грим за очи за промяна. Арабският грим на очите е много драматичен, изглеждащ на първо място. На второ място винаги трябва да имате доста смели цветове, преди да изпробвате арабски поглед за грим на очите. Колкото повече цветове използвате, толкова по-драматичен ще бъде външният вид на арабския грим за очи. Повечето арабски очи изглеждат с тежки криле. Понякога има и крилати формации във вътрешния ъгъл на очите. Едно много важно нещо, което трябва да запомните, е, че гримът ви за лице трябва да бъде в унисон с арабския външен грим. Арабският грим за очи изглежда много добре на малко потъмнял тен. За да създадете опитен тен, можете да използвате бронзър върху челото и бузите.

арабика-окото грим

Нека видим как може да се направи следния външен крилен арабски грим за очи.

Винаги трябва да започнете всякаква форма на грим за лицето върху изчистена, но влажна кожа. Кожата ви трябва да бъде добре измита с добро измиване на лицето. Подсушете кожата си. Нанесете слънцезащитно средство, последвано от грунд за лице. Нанесете грунд за очен капак върху очните капаци. Това ще помогне на вашия грим да остане по-дълго. Нанесете коректор върху петна и петна. Нанесете под очите, за да покриете всички сини вени или тъмни кръгове. Следвайте това с фондация.

Виж повече: Зомби очите грим

Етап 1: започнете с матово бяло или светло блестящо сребро. Нанесете го върху целия горна част на капака и също така се простира до космата на челото.

Стъпка 2: Сега вземете праскова, магента или тъмно розово нюанс. Нанесете върху целия капак на очите, който се простира до гънката, но не навън.

Стъпка 3: Сега вземете тъмно опушен сянка, за предпочитане въглен и се нанесете върху цялото гънка. Не се разширявайте много към космите на веждите. Разширете екстериора във крилатна форма.

Стъпка 4: След това вземете един и същ розов или прасковен оттенък, който сте поставили върху капака. Нанесете точно над гънката в хоризонтална линия. Не продължавайте до костите на веждите. Това трябва да се смесва добре с цвета на дървения въглен.

Стъпка 5: Сега вземи линейката си. Нанесете течността или по-добре гел за очи в крило от външната страна. Нанесете кохл върху долната линия на ребрата. Можете да използвате една и съща очна линия в долната линия на ребрата също. Сега разширете опашката на долната линия на речта към изходите. Уверете се, че горното и долното крило не се съединяват помежду си.

Виж повече: Грим за вампири за очи

Стъпка 6: Сега накрая вземете два моливчета за молив в лилаво или синьо и златисто. Ако те не са на разположение, вземете ъглова четка и пурпурни / синьо и златисти нюанси на сянката на очите. Нанесете лилаво / синьо точно под долната редица. Разширете в опашката. Към вътрешния ъгъл на долната линия на ребрата използвайте златистата. Използвайте същото златно точно над крилата опашка на синьото.

Стъпка 7: Накрая добавете малко сребро между крилата на долния и горния капак. Това ще изчисти разграничаването между двете.

Стъпка 8: Завършете с тежка маска. Използвайте някои фалшиви мигли, за да създадете тежък външен вид.

Voila! Вашият арабски външен вид грим е пълен. Спорт това с тежки червени устни или бебе розови устни.

Източник на изображението: 1.

Leave A Comment

23 − = 13