Как да направим Ангелина Джоли грим за очите Стилове в живота

Анджелина Джоли е много известна с очите си за грим. Тя поддържа грима си съвсем проста и ако сте я виждали на червения килим, тя обича да спортува тъмните цветове на устните. Понякога тя спортува светли опушени очи и в тези случаи тя обича да спортува лек грим грим. Нейните черти на лицето са много оформени. Така че тя наистина не трябва да се занимава с пускането на прекалено много бронз, за ​​да ги направи по-остри.

Погледът й за грим на очите често е бил говоренето на града. Грим художници и грим любовни момичета просто обичат да изпробват поглед грим поглед.

Анджелина jolie eye makeup

Как да получите външния вид:

  • Почиствайте лицето с лек Ph балансиран измиване на лицето.
  • След това използвайте слънцезащитен крем или овлажнител, ако е нощно време. Оставете го да седи на кожата за 1 минута. Това ще запази кожата влажна. Това е особено важно, ако имате стареене на кожата или ако имате фини линии и бръчки.

Вижте още: Как да направите грим очите на Одри Хепбърн

  • Сега използвайте грунд за очен капак, ако има такъв, или използвайте грунд за лице на цялото лице. Това ще направи вашия грим да трае по-дълго.
  • Следвайте с коректор, за да покриете всички петна, синкави вени, дефекти или тъмни кръгове. След това използвайте фондацията.
  • Започнете с плътска тонизирана сянка на очите. Използвайте с четка за сенки за очи навсякъде на капака и се простира до костите на веждите.
  • Трябва да помним, че Анджелина Джоли винаги държи окото си неутрални, а понякога и с леко димно докосване отвън. Така че сега трябва да използвате сив нюанс на гънките и на външната част на капака на горната част на окото. Използвайте го с ъглова четка, много близо до долната линия на миенето.
  • Сега, ако искате леко димно докосване, вземете малко кафяво и използвайте върху гънката над сивия цвят. Използвайте същия цвят до 1/3 от външната страна на горния капак на окото. Създайте лек крилен шаблон.
  • Използвайте малък подчертавач в сребро и използвайте горната част на костите на веждите. Работата ви със сянка на очите е свършена.
  • Сега нека привлечем очите на котката, които Ангелина обича да спортува. Започнете с ъглова четка и гел за очи. Започнете от вътрешния ъгъл на капака на горната част на окото. Продължете до другия край, като държите широчината на очите почти същите по целия капак. Край с леко нагоре наклонена форма, за да оформят крилото на външния вид на котката.
  • Не правете криле за долния капак на очите. Можете да направите един и същ вид око котка с вашия нормален течност очна линия. Изборът е твой. Сега използвайте молив на кохл под ниските мигли, за да създадете по-отворен външен вид. Ако отидете за димния ефект, размажете тази линия малко с четка с Q-tip.

Вижте повече: Как да направите грим на очите като Avril Lavigne

Сега нека дойдем до голямата част от грима за очите, без който очите на Джоли не са пълни. Да, предположихте, че е правилно; тези знаменитости просто не могат да се справят без чифт фалшификати. Така че вземете очите ви закачалка. Увийте естествените ми мигли. Използвайте малко маска върху горните и долните мигли. Веднага използвайте лепило върху фалшивите мигли и ги поставете с пинсети. Задръжте ги за минута, ако е необходимо, за да ги накарате да се фиксират. Не използвайте повече спирала след поставяне на фалшивите си фалшификации.

Voila! Вашият Ангелина Джоли грим за очите е завършен. Но не забравяйте, че окото ви вежди трябва да бъдат правилно извити за един вид Джоли, а също и да не изрежете това устна plumper.

Източник на изображението: 1.

Leave A Comment

37 − = 30