Как да кандидатствате, че Perfect Look Eyeliner? Съвети и трикове

Нова ли си грим за очите? Искате да научите някои основни трикове, които могат да ви помогнат да получите драматична двойка очи, без да овладеете изкуството? Само се съсредоточете върху това как да очертаете красиво очите си и ще бъдете готови да омайвате другите с вашия поглед. Очите са една от най-привлекателните части на лицето ни и трябва да ги укрепваме, като носите очила, докато правите грим. Сега, за много от начинаещите, най-големият въпрос е, че как да поставите очна линия правилно. Е, очертаването на очите ви прекалено много може да развали целия ви поглед. Така че, нека да знаем стъпка по стъпка процедура за носене на очила от този пост.

Преди да започнем, нека разберем какво представлява очна линия.

Какво е очна линия?

Очна линия е козметичен грим, който се използва за подчертаване на горните капаци на очите. Те помагат да изглеждат по-големи и по-светли. Обикновено черно, очниците също се предлагат в разнообразни цветове като синьо, зелено, кафяво и дори блестящо метално тяло.

как to Apply EyeLiner Perfectly

Продукти и аксесоари Вие ще имате нужда от:

1. Молив за молив за очи (изберете любимата си от различни нюанси)
2. Фондация (с един нюанс по-лек от истинския ви тон на кожата)
3. Прозрачен прах (трябва да е фин и гладък за допир)
4. Четка или гъба апликатор
5. Памучен топчен и без алкохол почистващ препарат за очи

Виж повече: Как да използвате течен очна линия

Как да кандидатствате Eyeliner Стъпка по стъпка:

Вижте тези стъпки, за да знаете как да прилагате очна линия за очи сами.

Първа стъпка:

Първата стъпка на очертаване на очите е избирането на молив за очи. Два най-важни фактора, които трябва да се имат предвид при избора на молив за молив за очи, са тонуса на кожата и цвета на косата. Ако искате да получите естествен външен вид, идете за мек молив, който генерира линия с почти същия цвят като миглите ви. За онези, които имат черни или тъмнокафяви вежди или мигли, винаги е най-добрият избор черен линеен молив. Тези, които не са благословени с дебели и изпъкнали мигли, трябва да се придържат към по-тъмните нюанси, докато сивото с въглен или тъмнокафявите могат да бъдат цветовете за белезникави жени.

Втора стъпка:

Има много жени, които смятат, че почистването на лицето не е от полза, когато става въпрос за носене на очила. Това може да се окаже най-голямата ви грешка, тъй като изглеждате напълно неестествено по този начин. Винаги започвайте с почистване на лицето, включително и деликатната област на очите. Налейте 2-3 капки от препарат за почистване на очи върху памучната топка и внимателно избършете лицето си. Това ще премахне мръсотията, маслото, следите от грима или каквото и да било друго, което се намира на или около клепачите ви и ви дава ясна основа за обличане на очите ви.

Виж повече: Цветни очила за очила

Трета стъпка:

Време е да подготвите останалата част от лицето си за грима за очи. Прилагането на много тънък слой основи е от съществено значение за тази цел. Уверете се, че сте прилепнали, както и че перете краищата на основния слой правилно в областта на очите. Също така, нанесете полупрозрачен прах върху клепачите си, за да поставите очилата на очите си и да ги съхранявате свежи, както и неразпространени през целия ден.

Четвърта стъпка:

Сега, вземете молив за молив и поставете малки точки на капака на горните очи, вместо да създавате дълги непрекъснати линии. Това е много полезно за тези, които нямат достатъчно опит в грим очите. Просто задръжте плика молив плътно, поставете го много близо до основата на миглите и натиснете си върха на очите капаци. Създайте колкото се може повече точки от единия ъгъл до другия ъгъл на очите през горните капаци.

Пета стъпка:

След това смесете точките добре с помощта на апликатора за гъби или просто с четката за очна облицовка. Всичко, което трябва да направите, е да прокарате върха на четката или апликатора веднъж или два пъти върху точките. Въпреки това, не трябва да отстранявате инструмента от очните ви капачки по време на активността. Иначе няма да получите гладка линия. И накрая, повторете процеса на капаните на долните ви очи и завършете грима за очи с подходящи нюанси на сянка и спирала.

Съвети за това как да кандидатствате Eyeliner за начинаещи:

Чудите се как да поставите перфектното очна линия? Ако сте начинаещ в света на грима и се борите с вашите очна линия, тези съвети и трикове могат да ви помогнат.

  • Моливът за молив е най-доброто за начинаещи, тъй като те предлагат по-добро сцепление и лекота на използване.
  • Направете точки, преди да нарисувате очна линия. Присъединяването на точките може да направи вашата работа проста и гладка.
  • Ако забележите някакви петна, покрийте го с някаква основа или колатер.
  • За опушен поглед, нарисувайте плътна линия и я размажете с памучен пъп.

Надяваме се, че вече сте усвоили изкуството да прилагате перфектно очна линия за очна линия. Не забравяйте, че в първия опит не идва изкуство. Редовната практика и експериментирането с различни стилове могат да ви помогнат да създадете трайно очна линия, която със сигурност ще вземе някои очи. Нека очите ви да говорят за вашия стил!

Leave A Comment

10 + = 13