Как да използвате Стилове в живота

Фитнес топките са някои от обичайните съоръжения, които хората използват, за да направят своите тренировки ефективни. Те със сигурност ще ви дадат добри резултати, но не са най-лесните за използване. Трябва да свикнете с него, преди да можете да изпълнявате основни упражнения. Следващите параграфи ще ви помогнат да разберете как можете да се позиционирате на фитнес топката.

Изберете правилния топка:

Как да използвате Стилове в живота

Упражненията топки са оразмерени в инчове. Те се предлагат в пет различни размера и са от около 45 до 85 см. Коляното трябва да се наведе на 90 градусов ъгъл и трябва да седнете на топката с краката си на пода. Уверете се, че следвате първия основен съвет много внимателно. Това е първата стъпка към използването на фитнес топката като професионалист.

Намерете подходящо място:

Как да използвате Стилове в живота

Втората стъпка е намирането на подходящо място. Трябва да сте в открит и удобен район. Уверете се, че има достатъчно място, за да се движите. Отстранете всички остри предмети, които могат да увеличат шансовете за наранявания и опасни аварии.

Виж повече: Ползите от упражнението за деца

Направете топката:

Как да използвате Стилове в живота

За да подсигурите топката, поставете няколко кърпи около основата на топката, така че да не се търкаля твърде много. Когато сте добри в балансирането, можете да премахнете кърпите. Ако искате, можете също да помолите приятел да задържи топката за упражнение, докато не овладеете упражненията си с помощта на тази топка.

Обърни внимание:

Как да използвате Стилове в живота

Също така е много важно да обърнете внимание на дишането си. Дишайте много нормално и се отпуснете. Не позволявайте на себе си да изпитвате напрежение или напрежение, докато използвате топката за фитнес. Възможно е естествено да задържите дъха си, докато се опитвате да балансирате. Така че не забравяйте да избегнете това.

Коремни преси:

Как да използвате Стилове в живота

За да направите седалки на фитнес топката, седнете на него с краката си плоски. Дръжте корела си здраво и здраво. Сега прекоси ръцете си в гърдите си. Наклонете се назад и крачете краката си напред, докато усетите, че долната част на гърба ви лежи върху топката. Сега вдигнете раменете, докато не видите коленете си. Върнете се в нормалното положение. Направете това около десет пъти.

Виж повече: Как да направим тялото

Разширения за крака:

Как да използвате Стилове в живота

За разширения на краката трябва да седнете на топката с краката си на пода. Направете единия крак и поддържайте крака направо. Вашият теле трябва да бъде успореден на земята. Задръжте за около десет секунди и дръжте тялото си здраво и здраво. Сега повторете с другия крак. Това упражнение е около пет пъти.

Асансьори с топка:

Как да използвате Стилове в живота

За да направите топкови асансьори, легнете на гърба си и сложете фитнес топката между краката си. Включете си корема и започнете да стиснете топката сега. Дръжте краката си прави и сега вдигнете топката. Спуснете топката назад. Дръжте го на един инч от пода. Дали това упражнение е около десет пъти, за да получите добри резултати.

Топки с топки:

Как да използвате Стилове в живота

Застанете на стената и поддържайте фитнес залата между стената и гърба си. Сега се облегнете и крадете няколко крака напред. Включете абсорбатора си и спуснете се в клякам. Бедрата ви трябва да са успоредни на пода и коленете ви трябва да са в съответствие с глезените ви.

Виж повече: Как да направя упражнение в

Топка гърди лети:

Как да използвате Стилове в живота

Легнете на фитнес топката и пазете коленете си на пода. Обърнете леко лактите си и вдигнете дъмбелите си нагоре и нагоре и бавно ги спускайте след малка пауза. Издърпайте докато дръпнете дъмбелите и вдишвате, за да се върнете в стартовата позиция.

Изображения Източник: Google Изображения, Wikihow 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

23 − 13 =