Как да използвате кокосово масло за пърхот? | Стилове в живота

Били ли сте някога използвали за отстраняване на пърхот с кокосово масло? Ако не, тогава след като прочетете тази статия, можете със сигурност да опитате това. Днес пърхотът става общ проблем сред всички възрасти на отделния човек по целия свят. Пърхотът е най-обикновената коса, както и лицето на скалпа, предизвикано от хора от всички възрасти в световен мащаб. Това е по същество лющене на мъртва кожа от суха, много мазна, иначе микроби инфектирани скалпа, че изход в зачервяване, възпаление, пилинг, както и раздразнение на скалпа.

кокосов орех oil for dandruff

Така че, размазване на естествените масла на скалпа и косата е огромен естествен начин да се спре пърхот плюс обща сухота в скалпа. Кокосово масло е известно, че повишава силата на косата ви. Ядливото масло, което излиза от плътта на пълнозърнестите кокосови кокосови палми, описва кокосово масло. Те притежават антибиотик плюс хранителни свойства, с повишен вискозитет, освен това горимост. По този начин нормалното използване на чиста кокосова мазнина върху кожата на главата има дълбоки овлажняващи и лечебни свойства върху кожата и косата, като по този начин служи за лечение на аритметика на скалпа, както и пърхот, и произвежда дълго заедно с лъскави ключалки.

Виж повече: Олиото е добро за пърхот

Значение на кокосово масло за пърхот:

  •  Той действа като дълбок овлажняващ агент, който помага да се осигури сух скалп плюс лекува пърхот.
  •  Това масло съдържа лауринова киселина, витамин Е и капринова киселина, което е от полза за реорганизация на косата, повишава силата на косата, като избягва загубата на протеини,.
  •  Кокосово масло притежава и противогъбични свойства, които третират гъбичките, които са отговорни за пърхота.
  •  Това масло също работи добре, за да ремонтира сухата коса от молекулярната си подредба, тъй като тя се пробива в космическия вал, преминавайки през кожуха, ремонтира и спира повреда отзад назад.

Използване на кокосово масло за пърхот:

лечение на пърхот-с-кокосово масло

1. Масаж с кокосово масло:

За това трябва да вземете 100% чисто кокосово масло, което е в твърда форма. Загрява се, за да се получи горещо течно кокосово масло. Потопете това горещо масло върху скалпа, но не и косата. Разтрийте го тихо на кокосовото масло в скалпа през върховете на пръстите. Опаковайте главата си с кърпа, в противен случай душовата капачка и я оставете да се грижи за скалпа ви за 15-20 минути. След това измийте косата предпазливо с помощта на дълбоко овлажняващ балсам. Провеждайте тази процедура веднъж седмично, за да управлявате напълно пърхота.

Виж повече: Масло от чаено дърво за лечение на пърхот

2. Кокосово масло с камфор:

Вземете една чаена лъжичка камфор плюс това в половин чаша кокосово масло. Смесете я добре и я натрупайте в запечатан контейнер. Свържете го с вашият скалп плюс масаж, предназначен за 10 минути. Направете това за всяка вечер, преди да си легнете. Извършете това два пъти седмично.

премахване на пърхот-с-кокосово масло

3. Кокосово масло:

На чисто, без да използвате балсам, поставете кокосово масло върху скалпа плюс не се занимавайте с отпускането на косата. Изплакнете косата си с очевидно масло за два пъти на ден. Репликирайте процеса един път седмично, докато получите пълно облекчение от пърхот.

Виж повече: Как да използвате Neem Oil за пърхот

4. Кокосово масло плюс масло от розмарин:

Смесете малко количество масло от розмарин плюс поставете в него няколко капки кокосово масло и го разбъркайте добре плюс намажете това на скалпа. Разрешете го за няколко минути и го почистете, за да изхвърлите пърхота. Направете това за всеки друг ден, за да получите пълно облекчение от пърхота.

5. Кокосово масло и семена от сминдух:

Смажете една супена лъжица семена от сминдух и вземете праха. Семената на сминдух са противогъбични и отстраняват гъбичките, които се издигат навътре и вън от скалпа. Получете 5 супени лъжици кокосово масло, плюс топло. Комбинирайте този глухар на прах. Потопете го на скалпа, след като маслото стане до стайна температура. След това го оставете да престои около 2 часа и да го почистите с шампоан и вода. Изпълнявайте този метод редовно, за да премахнете пърхота.

Leave A Comment

7 + 1 =