Как да използваме алое вера за пърхот? | Стилове в живота

Има различни причини, поради които човек страда от люспеста кожа на скалпа. Това може да доведе до силно дразнене и инфекции. Има различни видове средства за защита, които могат да бъдат изпробвани за това. Много хора обичат да използват някои химически базирани продукти за лечението. Много други обичат да използват нещо естествено.

алое vera for dandruff

Вътрешните средства за защита могат да бъдат полезни, ако те се извършват правилно и редовно се поддържат. Тези резултати показват, но при продължителна употреба и когато те се извършват с добра страна, която също помага в целия процес. Има и други неща, които трябва да се вземат под внимание, защото всички те помагат за намаляване на повърхностните проблеми. Често се наблюдава, че пърхот може да се случи и поради тревожност или други психични разстройства. Когато човек остане под свръх стрес или умствено безпокойство, това може да доведе до прекомерно изпотяване и може да доведе до нарушения на повърхността. Има различни други лекарства, които могат да се използват за лечение на този проблем.

как за използване-алое вера-за-пърхот лечение

Други фактори, които често допринасят за проблема с раздразненията и везните, са липсата на подходяща храна и дисбаланс на хормоните. Те могат да бъдат лекувани, ако те са правилно диагностицирани с подходящи лекари. Има и някои домашни лечения, които могат да бъдат направени лесно, а също и добра диета, обогатена с хранителни вещества, белтъчини, пресни листни зеленчуци и достатъчно вода, след което те могат да помогнат.

Как да използвате Алое Вера за лечение на пърхот:

Ето 4-те прости и най-добри начини за използване на алое вера за пърхот с други съставки са както следва.

Виж повече: Как да използвате лимон за пърхот

Това е популярно растение и е кактус, който съхранява лигавицата в листата. Листата могат да бъдат нарязани на дължина и след това гелът може да бъде изваден от употреба. Въпреки това е доста трудно да се намерят растенията и да се отглеждат. Също така редовна употреба може да получи на растението отърве от листата. Ето защо хората могат да опитат да купят непреработени гелове или сокове, за да направят добри опаковки, които могат да бъдат използвани за тези видове проблеми.

С помощта на алое вера за пърхот гелът може да се използва с напоена чаша сминдух и след това те могат да се смилат в фина паста. Това може да бъде разделено и приложено върху главата. Това може да се запази за около 30 минути и след това да се измие. Сминдухът помага да се убиват бактериите и в същото време дразненето на повърхността може да се лекува с стягащия ефект на гела. Това също може да помогне за лечение на възпалени участъци и кипене или изригвания. Това трябва да се прави най-малко няколко пъти седмично и трябва да продължи няколко месеца на редовна рутинна база, за да видите забележима разлика.

алое-вера гел за пърхот

Виж повече: Лук за пърхот

  • По подобен начин, памперсите Amla и Heena leaves могат да се смесват с чаша от гела и след това това може да се приложи и да се съхранява в продължение на 20 минути. Това не само ще помогне на обривите, но и всякаква форма на раздразнение може да бъде успокоена.
  • Това може да се използва с обикновен лимонов сок, който е прясно изцеден в чаша. Това може да се вземе около 2/3 от чашата, а останалото може да бъде алое гел. Те могат да бъдат бити и след това приложени върху скалпа. Човек може да носи пластмасова капачка за 20 минути и да се измие.
  • Подобни опаковки могат да бъдат направени с кисело мляко, авокадо и shikakai.

Използването само на Алое гел върху разчленена глава също може да бъде добра смес, която може да успокои всякакви форми на повърхностни раздразнения. За лечение на проблеми с червата и запека, 2ml до 5ml от непреработения сок на растението може да се наложи да се освободи от запек и проблеми с метаболизма. Това обаче трябва да се направи по лекарско предписание, тъй като това е лаксативно средство и може да доведе до диария.

Виж повече: Чесън и пърхот

Запази

Запази

Leave A Comment

2 + 2 =