Как да измерим сутиен Перфектно? | Стилове в живота

Всекидневна приятелка на жена и здраво съдействие при омагьосването на нейните чувствени завои, усет за добър ден в офиса или специална изненада за другата половина в специален ден, сутиенът може да бъде в различни цветове, диапазони, размери , типове, поводи и настроения. Но за всеки сутиен винаги има проблем с размерите, с който много жени винаги се колебаят.

Неправилният размер на интимното си облекло завинаги е буря в гардероба, където някои сутиени пасват добре, а останалите дни, които желаете, знаете защо каишката винаги се нарязва на раменете ви. Напред и най-вече, въпреки че размерът е нещо, това е размерът на чашата, който за много други е лошо, когато перфектният размер сутиен все още не се чувства много по-близо до душата.

как to measure breast size 1

Ето защо в тази статия ще говорим за това как да измервате размера на сутиен, така че да можете перфектно да се възхищавате на вашите криви, без да се налага да минете през предишните главоболия.

Как да се измери сутиен размер?

как to measure breast size 2

Носенето на утешител не трябва да ви прави толкова неудобно. Сутиенът е приятелска помощ за физическата необходимост и трябва да бъде толкова лесно, колкото разходка в парка по време на весела лятна вечер. Ето защо, преди да започнем да се отдадем на любимите видове, нека да разгледаме стъпките на измерване до подходящ размер на сутиен.

Преди да започнете, просто познайте технологията днес, ви позволява да определите размера на сутиен заедно с чашите чрез обикновен онлайн сутиен калкулатор. Много сайтове като тайната на Виктория или дори онлайн дестинацията за бельо, Zivame ви предлагат тази полза. Но след това, преди да изберем подъл пътеката, все още се нуждаете от правилния номер за вашия размер. Ето как оценявате себе си за сутиен:

Виж повече: Сладки матраци Bras

 • За да започнем процеса, ще се нуждаем от подходяща измервателна лента, от гъвкавите и от подплатена подложка. Пробийте през гардероба си и потърсете сутиен, който се чувствате най-близо до перфектната си форма. Лека чаша на сутиен няма да навреди.
 • Сега вземете измервателната лента, докато стоите пред огледалото и го донесете откъм гнездата си и през гръб към предната част, където трябва да се срещнат крайните ъгли. Линията за измерване на лентата трябва да е точно над прикачената лента към чашата, която ще ви даде горния размер на лентата.
 • Сега се преместваме към подлежащата лента, която е точно под вашата крива, а диафрагмата трябва да бъде точна. Като се потопите, използвайте лентата от гърба си и под ръцете си и ги накарайте да се срещнат на подлежащата лента.
 • Всеки път ще получите отделен номер, който вече можете да запишете и след това да се запишете в калкулатора за размер, който ще ви даде перфектния си размер.
 • Сега, за да измервате размера на сушилнята, опитайте се да отпуснете цялата площ на бюста. Завъртете касетата отново през гърба си и ги съединете отпред. Уверете се, че лентата е точно над върха на бюста, като използвате цялата ширина. Сега, за да изчислите размера на чашата, като използвате проста математика и извлечете числото. Ако горната ви лента е била 38 инча и по-ниската е била 36, всичко, което трябва да направите, е да приспаднете двата ленти, а оставащият номер става по размер на чашата в азбучен ред. Така че точно сега с 38 и 36, разликата ще бъде 2 и размерът на чашата ще бъде B.

Виж повече: Жокей Нова брада

Точки за запомняне:

как to measure breast size 3

 • Винаги е за предпочитане да поискате помощ от друг човек, за да прочетете номерата, тъй като се навеждате и четенето им може да промени координатите.
 • Ако получим странно число, правилното нещо е да го закръгнете до следващия четен номер.
 • Размерите на чашите и дори размерите на сутиена се променят според моделите, видовете и видовете. Така че всеки тип сутиен може да не дава същия резултат.
 • Имате шанс да се променяте физически всеки път от време на време, така че монтираната сутиен през миналата година може да не е любима за тази година и същото ще продължи. Продължавайте да проверявате размера си, когато се чувствате неудобно.

Виж повече: Как да носите сутиен

Няколко съвета:

 • Ако искате същата сила на звука, опитайте да намалите размера на чашата и ако искате да намалите силата на звука, отидете на чаша.
 • Вашият сутиен се вписва правилно, когато няма празнини и разливи, а групата ви е здрава.
 • Ако чашата ви се разлее и вашата група съвпада перфектно, отидете на чаша. Например, от 36 B, опитайте да превключите на 36 C или D, вместо да купувате 38B.
 • Ако групата ви се чувства стегната или разхлабена и вашата чаша се вписва перфектно, можете да изкарате група (ако тя е стегната) и да свалите размера (ако е свободна). Например, от 36Б можете да опитате 34B и 38B.

Когато носите правилния размер, се чувствате комфортно, по-тънки и няма изпъкнали и лошо прилепнали дрехи. Вашата поза е по-добра и теглото, което сутият носи, е разпределено равномерно с подходящия сутиен, за да не се налага да се справяте с болки в гърба.

Повечето жени носят неправилен размер и се чувстват неудобно. Много изследвания са установили, че 80% от жените носят погрешно размер на сутиен. Жените трябва да се похвалят с красотата си и да знаят, че измерването на бюста Ви гарантира, че винаги носите перфектната форма. Надявам се сега да знаете как да измервате размера на бюста у дома. Опитайте този доказан метод за измерване на размера на сутиен и сега носете правилния размер. Не забравяйте, носенето на подходящия размер ви кара да се чувствате красиво като цяло.

Надявам се горепосочената статия да ви помогне да направите измерване на размера на сутиен. Прочетете внимателно тази статия, за да намерите правилния размер на сутиен.

Изображения Източник: 1, 2, 3.

Leave A Comment

63 + = 72