Ходи ли се намали корема мазнини? | Стилове в живота

Подкрепяте ли това? Колко пъти ходите, за да намалите мазнините в корема? Вие знаете, че наднорменото тегло около корема увеличава опасността от увеличаване на диабета, някои видове рак, сърдечни заболявания и допълнителни заболявания с болести. За да се лекува това ходене играе ефективна роля като нормално оживено ходене може да се избегне иначе да ви помогне да губят корема мазнини.

ходене

Пешеходството може да ви помогне да отслабнете, включително корема мазнини, когато го комбинирате с калория-ограничена диета, защото ходене изгаря калории. Количеството тегло, което губите, се определя от различни условия, като например колко бързо ходите, колко време ходите и колко калории консумирате в един ден.

Виж повече: Зелен чай за намаляване на корема мазнини

Ролята на ходене за намаляване на корема мазнини:

Решението за загуба на мазнини увеличава метаболизма ви. Тъй като ходенето увеличава метаболизма ви плюс сърдечната честота, която на свой ред добавя към кислорода, освен това изгаря калории. При условие, че ходите да капка корема мазнини, имате нужда от ходене на твърда скорост бързо достатъчно, така сърцето ви бие по-бързо, както и да ви накара да дишате по-трудно с по-дълбоко. Единственият метод за спадане на телесните мазнини, особено на мазнините в корема, е изгарянето на повече калории, отколкото консумирате. Една балансирана диета, освен нормална ходене, ще ви помогне да изгубите мазнините в корема в рамките на няколко седмици.

Преди това сте разбрали, че ходенето е огромно за вашите ръце, задника, краката, плюс сърцето, освен тук е сложен факт: Също така е огромен начин да си скучаете корема. Жените, които ходят бързо за един час на ден в продължение на 14 седмици, намаляват по размер мастната тъкан около 20% - без да променят хранителните си навици.

Виж повече:  Как да разкараме корема мазнини без упражнения

Какво е най-доброто време за ходене?

Най-доброто време да се движите, за да капка корема мазнини е преди време сутринта по-рано от закуска. По време на нощта гладувате, докато спите. Ето защо, когато ходите точно преди закуска, ще изгорите допълнителния магазин за мазнини в тялото си, тъй като в стомаха няма храна. Консумирайте храни, които са високи в протеина, след като сте постъпили, за да натрупате енергия и да изградите повече мускули.

Как да ходим?

Инерцията, с която ходите, е от значение за загуба на тегло. От друга страна, студенината, която вървиш, е равнозначно значима, за да изгубиш корема. Обичайна, бавна разходка ще изгори за 3 четвърти от калориите на килограм телесна маса. Възможно е да изгорите 70 калории на мили, ако тежите 200 паунда. Една бърза, бърза разходка ще изгори за 125 калории на километър в състояние, което тежи 200 килограма. Ако изпълнявате това всеки ден, без да променяте диетата си, ще намалите с една килограма телесно тегло за всяка седмица. Несигурно желаете да отпуснете мазнините в корема по-бързо, трябва да прикриете по-голямо разстояние, в противен случай да увеличите скоростта си, за да изпуснете допълнителни калории.

Виж повече: Как да намалите корема след доставката

Полезни съвети за ходене за намаляване на корема:

  • Планирайте различен маршрут, за да ходите всеки ден, за да промените гледката и да избегнете скуката. Поставете на хълмове, стъпала иначе стълби и т.н., за допълнителна силна тренировка плюс за изгаряне на тройното количество калории.
  • Преследвайте здравословна диета с вашия ходене навик. Ако се отървете от 500 калории за всеки ден, в противен случай 3500 калории за всяка седмица, можете да пуснете една допълнителна килограм телесна мазнина всяка седмица.
  • Сложете музиката на разходка, за да ви помогне да се насладите и да останете раздразнени. Това ще доведе до бързото време. Разходка от приятел или друг партньор за подкрепа. Плюс особено, задайте практически цели за себе си и проследявайте растежа си.

Добавете хълмове към вашия ходещ път. Пешеходният монтаж изисква допълнителна енергия от допълнителния бонус на тонизиране, както и оформяне на бедрата, задника и бедрата. Ако смятате 155 паунда, ходенето нагоре при 3.5 км / ч за 30 минути ще изгори 211 калории.

източници на изображения: 1

Leave A Comment

− 3 = 1