Halo шампоан продукти в Индия – нашите най-добри 9 | Стилове в живота

Опитвали ли сте някога шампоана с ореол? Halo Шампоан е бил завинаги любим продукт с въвеждането му. Тя е призната като шампоан, който обожава косата. Повечето от шампоаните съдържат сапунени свойства, но този шампоан с ореол съдържа 0% сапун, но може да осигури силна, обилна изпичаща ела, която измива мръсотията, сажди и прах, заедно с други форми на парченца от косата. Тук до дни статия ще даде списък на ореховите шампоани Кои са налични в Индия с техните предимства, характеристики и цени.

Най-добрите шампоани Halo в Индия с цени:

1. Хало подхранващ шампоан с естествено протеиново яйце:

ореол Shampoo

Този шампоан от естествено олио с протеини в него се грижи за необходимостта от протеини на косата ви. Този шампоан с протеини от яйчен протеин допълнително подсилва косата от корените, докато мотивира космените фоликули, за да помогне на косата да расте по-бързо. Ето защо, отделно от третирането на суха плюс увредена коса, този шампоан изглажда кожичките за коса, правейки по-гладки нишки и по-силна коса.

Цена: 1000 мл За INR 280

2. Шампоан и балсам за защита от халогенни оцветители:

ореол Color Volumizing Shampoo and Conditioner 10 Oz

Този шампоан осветява плюс предпазва цвета на косата от този олекотен шампоан, който изгражда максимално тяло в косата за подобряване на здравето, блясък и безтегловност. В рамките на косъма, Пантенолът поддържа връзките на косъма, като същевременно привлича големи количества влага, които разширяват космическия вал за повишен обем.

Цена: 296 ml За INR 1757

Виж повече: Шампоан за билкова есенция за суха коса

3. Греъм Webb Halo Омекотяващ шампоан 2.1 oz Размер на пътуване:

случай of 30 bottles Graham Webb Halo Volumizing Shampoo 2.1 oz Travel Size

Този ореол шампоан работи, за да запълни по-голямата част от тялото и безтегловен обем в косата. 63 ОБЩО унции шампоан Halo Volumizing в бутилките с размери от 2,1 унции. Оставя косата да се чувства мека, еластична и пълна с тяло, плюс приплъзване естествено. Това е един от най-добрите шампоани за естествена коса с меки коси.

Цена: 30 бутилки за INR 5304

4. Шампоан за изплакване Halo High Gloss 4 oz:

ореол High Gloss Rinse 4oz

Този ореол шампоан осветява плюс защитава цвета на косата чрез това ежеседмично високо гланцо изплакване, което усилва жизнеността на цветовете, докато максимизира блясъка и блясъка. Формулата "прозрачна" обгръща всяка част от косата в защитен гланц за несравнима жизненост. Селективната обработка на скоростта осигурява резултати в рамките на пет минути. Топлината плюс допълнително време може да се използва за повишаване на блясъка. Същественият блясък решава предизвикателството на клиентите да поддържат блясък на цвета на косата от сервиз до сервиз.

Цена: 120 мл За INR 378

5. Halo шампоан за освежаване на цвета за защита на цвета:

ореол purity shamoo 5

Този шампоан се избистря и предпазва цвета на косата от този пречистващ шампоан, който дълбоко прочиства плюс измива неприятните примеси за подобрено здраве, блясък и чистота. Много полезни антистатични съставки обещават контролируеми камъни, но при дълбоко прочистване. Перфектен шампоан за употреба преди цветови услуги, за да се гарантира все още цветна защита.

Цена: 300 мл За INR 1028

Виж повече: Слънцезащитни шампоани

6. Halo Шампоан за защита на цвета на хиалурона:

ореол Illuminating Color Protection Hydrating 2.1 oz Shampoo

Този шампоан от ореол може да възстанови потта на косата и да поддържа мека и здрава коса. Тя може да защити цвета на косата заедно със светещите. Този ореол шампоан има едно специално качество, което е кокосовите производни на шампоан, който прави хидратираща пяна. Технологията за блясък на свръхсилващите цветове поддържа цвета на косата до 48 дни заедно с повече от 20% блясък. Той може да блокира нежеланите овлажнители в кората, която е част от мозъка; това е полезно за попиване на косата с изключително високи нива на влага.

Цена: 60 ​​мл За INR 476

7. Греъм Уеб Халоу -

Греъм Webb Halo Volumizing Mousse 9 oz

Този шампоан от ореол предпазва косата от този обем мус, който предлага безтегловност на тялото и плътност. Чрез изключителната технология за осветяване на цветовете, която затваря цвета на косата, за да ви осигури защита на косата, както и да запази цвета си жив и бляскав.

Цена: 266 ml За INR 660

8. Шампоан за оформяне на глобуса Graham Web Halo (в литри):

Греъм Web Halo Uplift Volumizing Shampoo 8

Halo от Graham Webb извисяващ обем измиващ шампоан ще изясни плюс защитата на цвета на косата ви чрез този седмичен високо гланц изплакване, който укрепва жизнеността на цветовете, като същевременно увеличава блясъка и светлината.

Цена: 1000 мл За INR 9467

Виж повече: Шампоан против зачервяване

9. Шампоан за ремонт на халоген:

ореол Reparative Shampoo 9

Модифициращите протеини молекулно се комбинират със собствената химия на косата, като допълнение към общата дебелина на всяка от тях. Вътре на косъма, Пантенолът поддържа връзките на косъма, докато привлича огромно количество влага, която набъбва космената шарка за повишен обем. Ниското рН осигурява здравословна, гъста кожичка и задържане на цвета. Кумулативното увеличаване на обема се получава при всеки шампоан за непрекъснато обемно загриженост.

Цена: 300 мл За INR 2651

Надявам се да ви хареса тази статия, както и полезно да изберете най-доброто за вас. Останете великолепни с блестящи косми!

Leave A Comment

+ 17 = 18