Gujarati Булчински грим – Как да направя Стилове в живота

Gujarati Brides имат много ярък и великолепен външен вид в сватбения ден. Общият вид е много елегантен с богати бижута навсякъде по булката. Започвайки от аксесоарите за глава до краката, булките са украсени със скъпоценни камъни, които ги карат да изглеждат зашеметяващи. Тъй като има толкова много добавки в костюма, гримът за булката се поддържа много проста; но елегантен.

гуджарати bridal makeup

Gujarati грим има много ярка основа и използването на цветове и нюанси е много минимално. Тя включва много кохли и лайнер с изкуствени очни мигли. Общият поглед е много прост и характеристиките на момичето са подчертани с разумно използване на грим. Прочетете за основните детайли на Gujarati Bridal Make Up, ако имате намерение да го направите сами.

Гударати булчински грим:

1. Основа, коректор, коректор и прахообразна база:

За основата се използват матирано покритие и козметика с нулев SPF. Това е ефективно при осигуряването на матиран и естествен завършек на лицето, без да го кара да изглежда смайващо на камерата.

Нанесете основата в точки на челото, бузите, носа и брадичката. Използвайте коректор, за да покриете петната под очите и тъмните кръпки, добър коректор за намаляване на появата на фини линии и пъпки. Сега с помощта на подложка за суха прах, ги смесвайте с кожата, като ги потупвате равномерно по цялото лице.

Накрая прилагайте Compaq, за да поставите основата на място. Уверете се, че използвате добра марка козметика, която не уврежда кожата по-късно и също така осигурява трайно въздействие.

Виж повече: Индийска булчински грим снимки

2. Eye Liners, Kohl и Mascara за очите:

След като основата е настроена, акцентирайте очите с блестяща и дръзка сянка на очите. Нанесете лека основа върху капака и подходящ блясък върху костите на веждите. Уверете се, че сянката е подходяща, за да предотвратите очите да изглеждат много тъмни.

Използвайте молив за очи, за да дефинирате веждите, започвайки от вътрешния ъгъл, и леко да го изтриете. Не го направете да изглежда твърде тъмно.

С помощта на водоустойчиви кохли, линейни и спирални очи подчертават очите и определят формата. Използвайте тъмен цвят, за да направите очите блестящи. За предпочитане е обикновен тъмночервен молив.

3. Blusher And Bronzer:

Използването на руж по бузите и косата е минимално. За предпочитане е използването на почти гол нюанс. Той просто се използва като акцент върху скулите.

Бронзът се прилага и по дължината на носа, брадичката и челото, за да подобрят функциите и да направят да изглеждат остри.

Виж повече: Пенджабски булчински грим снимки

4. Червило и блясък:

Използването на тъмно нюанс на червилото е за предпочитане. Нанесете обвивката по устните и първо определете формата. След това използвайте основното покритие на червилото. Подтискайте устните с прах, за да накарате основния сянка да остане. След това използвайте втори слой червило с фина четка равномерно. Уверете се, че сянката е по-тъмна в долната устна, за да добавите дълбочина.

Използвайте минимален блясък, за да добавите блясък към устните. Използването на излишен блясък може да направи червилото на разстояние след известно време.

Методът е лесен за проследяване, но това, което е най-важно, докато го правите сами, е да бъдете сигурни в нюансите. Не всеки може да направи булчински сам. Освен това, гримът, косата също се прави много просто с гърба и печене. Много бижута също се носят като ритуал, който добавя към гела фактор. Общият външен вид изглежда прост, но това е основната задача. По този начин виждаме, че професионалното докосване може да бъде постигнато, без да е джобно щипка с този лесен метод.

Виж повече: Булчински грим Махаращриан

Източник на изображението: 1.

Leave A Comment

65 − = 56