Гръцки съвети за красота и тайни Стилове в живота

Гърция винаги е била известна със своята красива красота, независимо дали е в блясъка на кожата на своите хора или в пейзажа, който спортуват. Нейните долини в много от литературата са били споменавани като красиви като утопия! Гръцките хора също имат спокоен въздух около тях. Тяхната кожа е бяла и гладка, слонова кост, а традиционната гръцка дреха на старостта подчертава тази красота.

Гръцки beauty secrets

Докато някои от красотата на гърците могат да бъдат приписани на гени и тяхното родно място, има много домашно приготвени рецепти и навици, които помагат да се подобри тяхната красота. Тези навици, когато се внушават от други хора, могат да ги накарат да изглеждат доста! Ето списък на най-добрите гръцки тайни за красота.

Гръцки съвети за красота и тайни:

Зелеви диети:

Гръцки Beauty Tips and Secrets-Olive

Маслините се срещат в изобилие в Гърция. Това вероятно е причината, поради която маслините са били използвани от гърците по няколко различни причини. Това е част от основната гръцка диета. маслините съдържат противовъзпалителни хранителни вещества и антиоксиданти, които помагат за намаляване на стареенето на кожата и я правят да свети отвътре.

Виж повече: Европейски тайни за красота

Хранене Орегано:

Гръцки Beauty Tips and Secrets-Eating oregano

Орегано има и антиоксиданти и противовъзпалителни свойства! Използването на риган в храната ви добавя вкуса и също така помага да се предпази кожата от токсини! Можете да използвате риган като допълнителна билка или да използвате риганско олио при готвене или дори да приемате таблетки от риган!

Мед за кожа:

домашно honey in a glass jar on white

Медът се използва в много домакинства за подобряване на кожата. Гръцките го използват като продукт за гладка, мека и справедлива кожа! Той има антибактериални и противовъзпалителни свойства, които помагат за намаляване или дори премахване на всякаква форма на кожно дразнене или обрив. Можете да прилагате мед директно върху кожата си или да я използвате с мляко. Тя е основната съставка в много подготовка, използвана от гръцките жени, за да се къпят. Това са най-добрите гръцки тайни за красотата.

Виж повече: Съвети за грижа за кожата в Турция

Изцеждане на сол в морето:

Гръцки съвети за красота и тайни Стилове в живота

Морската сол действа като отлична естествена ексфолиация, когато се използва с малко вода или зехтин. Той премахва черни точки и всички форми на мръсотия, които се натрупват върху кожата ви. Когато се търкат краката, тя също помага за намаляване на целулита. Морската сол прави вашата кожа лъчиста.

Скраб за зехтин:

маслина oil

Зехтинът е използван от гръцки жени от векове не само за готвене, но и за грижа за кожата! Добре е за кожата и косата! Маслиновото масло може да служи като отличен ексфолиращ агент. Смесването на зехтина със захар или сол създава отлична хидратираща струя за вашата коса. Нанесете тази коса на косата си и я държите десет минути, преди да я изплакнете. Това ще направи вашите ключалки дебели и блестящи. Това са най-добрите гръцки тайни за красотата.

Виж повече: Ирански съвети за грим за красота

Пребиваване:

Гръцки Beauty Tips and Secrets-Staying Fit

Гръцките имат много здравословна диета с големи количества омега 3 и омега 6 мастни киселини. Те също така следват стриктна ежедневна практика, която помага да се поддържат във форма. И двете неща са неща, които можем да предприемем навсякъде по света. Балансираното хранене на различни видове плодове, морски дарове и зеленчуци може да се придобие навсякъде. Голямото количество витамини и минерали подобрява кожата ви отвътре.

кисело мляко:

Гръцки Beauty Tips and Secrets-Yoghurt

Гръцкото кисело мляко вкусва отлично! Но идеята за красота тук не е да добавите този деликатес към вашата диета. Трябва вместо това да я приложите върху кожата си! Тя осигурява голямо облекчение от изгаряния на слънце. Гръцки маски за кисело мляко, които включват други гръцки елементи като мед, зехтин или билки! Можете да експериментирате и да изберете самите съставки на маската си. Това са прекрасните гръцки тайни за красотата.

Горещи бани:

Гръцки Beauty Tips and Secrets-hot bath

Гърците в напреднала възраст формулират система от горещи вани в баните им. Това отвори всички пори в кожата им, давайки им възможност да дишат и по този начин да изглеждат по-добре! Така че редовните горещи вани обикновено са добра идея.

Източник на изображението: 5.

Leave A Comment

86 − = 84