Gm Диета Ден 3 – План и Рецепти | Стилове в живота

Така че, както успяхте с двата дни, ще се гордеете с вас, тъй като трябва да знаете, че сте почти наполовина в GM диета. Сега нещата ще станат по-лесни. Ден 1 и 2 на ГМ Диета може да са останали много трудни за някои хора. На Ден 3 от диетата за отслабване, диета за отслабване, вече е свободна и е позволено да яде комбинация от плодове и зеленчуци. Сега това със сигурност е добра новина, тъй като сега не сте ограничени само за плодове или просто за зеленчуци! Няма ограничение или ограничение за консумацията на плодове и зеленчуци в Ден 3, но пак не е разрешено да се използват натрошени храни като банани. Сега, когато вече сте следвали диетата за 2 дни от плана за диета, може да откриете по-малко напрежение, за да сте в крак с търсенето на режима.

г-3

През първите три дни от ГМ диетата е важно да се консумират само пресни продукти, тъй като те съдържат по-голяма хранителна стойност.

Подготовка на тялото за Ден 3:

Когато се събуждате сутрин, препоръчваме да изпълнявате дихателни упражнения, за да дадете начален старт на Ден 3. Това ще освободи напрежението, събрано от Ден 1 и 2 и ще ви накара да се отпуснете през целия ден.

Сега да започнете ден 3! Психическият фокус е необходим най-много! Тъй като първите 2 дни са били по-трудни физически, но на третия ден се доближавате, може да сте склонни да загубите доверието си, така че докато подготвяте за Ден 3, първо трябва да имате предвид, че не е толкова трудно, колкото в Ден 1 и 2; в действителност е по-лесно да се справи с хранителните изисквания в Ден 3, тъй като тялото вече се използва за приема на плодове и зеленчуци. В повечето случаи хората, които следват диетата, изпитват леко главоболие или малко умора, но са нормални!

Препоръчва се да консумирате разнообразни плодове и зеленчуци във всяко хранене в Ден 3. Трябва да имате разнообразни порции по време на закуска, обяд и вечеря, което не само ще осигури и ще поддържа стомахът самати, но същевременно съдържание като апетитът е регулиран на по-ниски нива.

Виж повече: Gm Диета за отслабване

Добрата новина е, че на този етап вече трябва да сте загубили 2-4 кг. от телесната маса.

GM Diet Day 3 Закуска:

Закуска в Ден 3 трябва да бъде плод, тъй като е препоръчително да имате храна на водна основа сутрин за хидратация, така че можете да започнете светлина с ябълка, но ако търсите по-тежки ястия, може да консумирате пъпеш. Ето един съвет: Когато консумирате пъпеши за закуска, е важно те да бъдат допълнени или взети на части, като се вземат две чаши вода за по-добро храносмилане.

Виж повече:  Ден на диетичния план на ГМ 1

ГМ Диета Ден 3 Обяд:

След обяд, имате възможност да повторите режима на диета в Ден 2, но може да се повтори на Ден 3, но с по-голямо разнообразие. Например: Доматите могат да бъдат включени в салатите от маруля и краставици, но ако се отегчите с тях, можете да отидете на опция за плодова салата или смесена салата! Тя трябва да се облича само в зехтин.

ГМ диета Ден 3: Вечеря:

Отново трябва да се вземе смес от зеленчуци и плодове. Можете да опитате сервиране на варени зеленчуци, тъй като това би било идеално по време на вечерята от 3-и ден, а за да отнеме плодове, те могат да бъдат последвани от десерти като диня и ябълка.

Виж повече:  План за Ден 2 Диета

ГМ диета ден 3 обяд закуски и напитки:

Препоръчва се да приемате всички плодове и зеленчуци на водна основа, което означава, че те трябва да са достатъчно сочни, за да осигурят повече количество течно съдържание в тялото ви, отколкото твърди.

Между храненията: Комбинацията от домати, свежи зеленчуци и различни плодове може да се консумира цял ден.

Пресни сокове, получени от плодове, портокали и лимони, биха били идеални за тези, които не са в питейна вода.

Зеленчуковите сокове са много добър избор, като моркови и доматен сок могат да се сервират по време на вечер.

Виж повече:  Ден 6 Диети за Рецепти

Leave A Comment

2 + 4 =