Gm Диета Ден 1 – план и рецепти

Да бъдеш мазнина е проблем и да имаш натоварен график е повече. Не получавате време да правите упражнения, което ви кара да се чувствате разочаровани. И ако не искате да правите никаква физическа упорита работа, това е добре! Тъй като тук е началото на вашия план за хранене. Този GM Диети е 100% полезен и показва резултат в рамките на една седмица! ГМ диета е седемдневен план за управление на загуба на тегло, който се състои основно от подбрани плодове и зеленчуци и строги количества месо. Ако сте решили, че е трудно да отслабнете без тренировка! Въпреки това, този план за диета 1 ден може да се използва за схеми за бързо отслабване с тегло до 10 кг. загубени след успешно завършване на една диета седмица!

Gm Diet Day 1

Ефективен Дневен ден на диета - план и рецепти:

Подгответе тялото си!

Както обикновено ядете или пиете това, което ви харесва. Но в тази диета трябва да ядете и да пиете това, което се казва и това, на много основа!

Лицата, които планират да започнат ГМ диета ден 1 трябва да консумират нишестени храни като картофи, овес и банани в деня преди началото, така че те да бъдат опаковани с достатъчно енергия, за да издържат на следващата сутрин. Те трябва също така да пият много вода, за да не бъдат обезводнени в следващите дни. Това е така, защото в първия ден на този диета план, тялото е обект на детоксикация.

Подготовката на храносмилателната система не е достатъчна! Както трябва да започнете с много малко и леки упражнения, тъй като тя ще направи вашето тяло силно да понесе предстоящите препятствия! И вие трябва да правите тези упражнения по време на вашата диета! Не ги оставяйте.

Виж повече:  Рецепта за деня на диетата

ГМ Диета Ден 1 Закуска:

Закуската винаги е била наречена цар на всички ястия, затова закуската е първото важно ядене на деня, а също и в режима на диета за ГМ е закуска. Можете да вземете пълна закуска, състояща се главно от плодове като пъпеши и папая заедно с 1-2 чаши вода. Приемането на вода е задължително! Тези плодове лесно да направят стомаха пълен и в същото време сладкият зъб изпълнен, трябва да избягвате желанието за по-примамливи ястия като пица и паста! А само се концентрирайте върху намаляването на теглото.

ГМ диета Ден 1 Обяд:

Не прескачайте всяко хранене! Трябва да вземете всичко. По време на обяда трябва да приемате воднисти плодове като ябълки или портокали или дини. Идеалното време за обяд се наблюдава на 12:00 часа след обяд до 1:30 часа. Ако се притеснявате, че ще останете гладни, не се притеснявайте, че можете да вземете купа с ябълки или две чаши дини, които да направят стомахът пълен. Други плодове като киви и манго също могат да бъдат сервирани.

Виж повече:  Ден 6 Диета Диета

ГМ Диета Ден 1 Вечеря:

Тъй като сте яли само плодове цял ден ... По време на вечеря също можете да се върнете към пъпеши, киви и портокали, както и 1-2 чаши вода. Пъпешите може да са тежки на стомаха, опитайте се само с половин купа или да ги избягвате, ако е възможно да вземете папая, вместо да сервирате, трябва да се консумират, за да не се получи странен стомах през нощта.

Миялни ястия и напитки:

Сега основната част от вашата диета е свършила! Но между тези ястия със сигурност ще се чувствате гладни, или може да почувствате нещо, което да ядете, докато плодовете бързо се разграждат! Поради това, докато основната напитка, разрешена за Ден 1, може да има и пресен портокалов сок и кокосова вода по време на обедните закуски, помага да се поддържа пълният стомах през останалата част от деня.

Полудневните ястия продължават да се състоят от плодове, но с различни видове и порции, тъй като трябва да приемате основните ястия като големи ястия и междинни ястия точно като лека закуска. Стафидите, портокалите и ябълките могат да се консумират в средата на сутринта и следобед.

Виж повече: Gm Диета Ден 7 Вегетариански

Източник на изображението: Shutter stock

Leave A Comment

− 1 = 1